2015 Şubat Anneleri

Dün yazdım bunu uyumuyo diye alındı oğlum heralde 4 saat uyuduu Gerci banyo yaptı diye olabilir
Banyosunu yalniz mi yaptiriyosun? Oglum bugune kadar her banyosunda agladi kendim yaptirmaya korkuyorum o kadar aglamasina dayanamayip kucagima alirsam hasta edersem diye napicam bilmiyorum keske uslu dursa her gece yikasam

Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?
Evet canım ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim bebek uyurken aklın onda kalmıyor

Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?

ben çok memnunum
ilk gnden beri kullanıyoruz bebek beşiğinde uyuyor hangi odada olacaksam oraya götürüyorum

Herkes birsey soyluyor, tecrubeli tecrubesiz butun anneler ikilemde kaldik resmen

Değişiyor mu e niye uzadı dedi ki annem ah unutmuş demek ki yine. Belki bizim bebişin yeni gelen Saçları sarı olur herkes sarı beklerken kahve olmuştu.
Olabilir yeni saçlar aaçık çıkabiliyor.benim kardeşimde doğduğunda siyah gibiydi sonra sarı ve kıvırcık oldu.
Lüle lüle saçları vardı.erkek bu arada.bende cok istedim saçları kıvırcık olsun ama olmadı saçları bile bana benzemiş.

Bana ağlatma bebeği diyorlar sanki ben ağlatıyorum. Temizlikçi Kadından başka kimse bebek Ağlayarak büyür demedi. Her ağladığında strese giriyorum şimdi.
Yani elbet ağlayacak ağlayarak derdini anlatıyor ama bir derdi varsa çözmek gerek neden sürekli ağlasın.

Gaz yapici etken maddesi var bazi gidalarin. Gaz degil etken madde bebege geciyor. Kuru kaysi cok yersem cok kaka yapiyor mesela onun gibi

onemli degil cnaim, Allah sifa verdin minik yavruna

benim midem yaniyor canim ya hamileyken oldugu kadar çok deil ama az daolsa belli seyler yedigimde oluyor
onceden olmazdi
gastrit mi oldumki ben bu hamilelik yuzunden bi bu eksikdi

Amin canım sağol,iste benim de öyle öyle başladı midem,önce birşeyler dokunurdu sonraları da dokunmayan Bisey yesem bile acayip asit artışı olurdu midemde.Gin geçtikçe çoğalarak devam etti.hala kotu.dokunan şeyleri yememeye çalışıyorum.sen de dikkat et. Olmazsa bi doktora git.

Tüm cesaretimi topladım ve dikişlere baktım görünürde dikiş falan yok düştü mü ki hepsi acaba içerisi ne alemde acaba

1. Aydaki hepatit aşısından sonra banyo yasağı olmuyor değil mi ? Yarın aşı günümüz de ona göre gitmeden ya da dönünce yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…