Hem kilo vermesi gerekip hem demiri ve B12 si dusuk olan ne yapsin. Kimisi dusuklugu de kilo vermeye engel diyor.Ben zaten toplamda dört kilo almıştım ya yedisi gitti ama ellilere inmek için vermem lazım. Sana tavsiyem Demir ilacı kullan ama uzun süre bir ya da iki yıl. Bir de b12 iğnesi vurun. Onu da onbeş günde bir. Kafadan on onbeş kilo alırsın.
Diyet yaptigimizdaBiz ne zaman kilo vericez?
Ben zaten toplamda dört kilo almıştım ya yedisi gitti ama ellilere inmek için vermem lazım. Sana tavsiyem Demir ilacı kullan ama uzun süre bir ya da iki yıl. Bir de b12 iğnesi vurun. Onu da onbeş günde bir. Kafadan on onbeş kilo alırsın.
Saol cnm.ben o dokunani yemeyim de ins ilerlemez.mayali hamur isi dokunuyor ama hazir olan.ekmek dokunmuyor ama .Amin canım sağol,iste benim de öyle öyle başladı midem,önce birşmar dokunurdu sonraları da dokunmayan Bisey yesem bile acayip asit artışı olurdu midemde.Gin geçtikçe çoğalarak devam etti.hala kotu.dokunan şeyleri yememeye çalışıyorum.sen de dikkat et. Olmazsa bi doktora git.
Yasak yok canım,istediğin zaman yıka
Bizimkinde. Sadece bıyık yok
Sırtı recep ivedik ama.
Zaman nasilda akip gecti4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım..
Biz ne zaman kilo vericez?
4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım..
Saol cnm.ben o dokunani yemeyim de ins ilerlemez.mayali hamur isi dokunuyor ama hazir olan.ekmek dokunmuyor ama .
Tereyagi dokunurmuki
Bir haftadır bununla uğrasıyorum zaten doymayınca üzülüyorum huzursuzlaniyor uyumuyor.stresten daha çok etkileniyorum.tek faktör o değil sanki.mamayi Birak demeyi bende biliyorum bana baska şeylerle gelsinler.kaç doktor değiştim üslubu yüzünden hamilelikten beri.bu konuda hassasim.neyse düzelicek inş.Dr.un mamayi birak diyebilmesi sans bence. Bebegim cogu aksam doymuyor memeye yapisik 3 saat geciriyoruz. Bazen doyuyor.
Herkesin tercihi farkli olabilir. Ben sutun meme bos da olsa emzirince geldigini tecrube ettim. Ikinci defa tecrube ediyorum simdi.
Ama sizde farkli olabilir. Bilemem. Kendi gorusumu yazdim.
allahım bu hemoroid öldürecek beni yaaa çok kötüyüm
doktora gitmeye karar verdim geçmeyecek başka türlü
Rapor tek değil mi bsşlangıç ve bitiş aynı raporda yazıyorbende ne zaman alacağım diyorum 49 da kalmaya çabalıyorum ama sadece göbek var kilolar göbekte kalmış yemek yiyince 4 aylık gibi fırlıyor dışarı
ay benim kızında kulakları kıllı
saçlar döküldü kel kaldık ama kulaklardakiler inatla duruyor
benimkinde 14 nisan bitiş tarihi 15 nisan işbaşı yapabilir yazıyor
sgk ya sorsan onlar görür heralde
Sen ne yapacaksın sorgulayıp.4c sorgulamıyor mu?
Bende işe eşofmanla gidiyorumHem kilo vermesi gerekip hem demiri ve B12 si dusuk olan ne yapsin. Kimisi dusuklugu de kilo vermeye engel diyor.
Giyebildigim tek kiyafet pijama
benimki hep yara olmuş çatlamış dün gece yatmadan zeytinyağı sürdüm bugün rahattım tuvalete çıkmadım gerçi ama hiç değilse ağrı yoktu , eşim anestol krem varmış ondan alayım sana dedi
Rapor tek değil mi bsşlangıç ve bitiş aynı raporda yazıyor
Valla mı? Ya bende esmerim ama eşimin ailesi sapsarı.nasıl tamamen kendime benzrtmişim.
Benim kizinda ayni, zamanla gecer dediler 9 sene gecti hala sırtında biraz tug var siyah siyah esmer allahdan da oyle kurtsariyoruz
Dün kendi doktoruna sordum bu konuyu kendisine güvenirim pirinç süt arttıran çaylar malt içecek filan dedi çoğalır dedi ümit verdi bugün fazla sanki.galiba psikolojik.dogumda annem gelememisti kv yanimdaydi rahat edemedim fazla. onunda etkisi olabilir.benimde buralardan gidesim var okullar acilana kadar.yabanci memlekette zor.Süt için herbişeyi deniyorum ben. Acaba kürler üst üste yapılınca etkisiz olur mu ki. Incir ve dutu aynı günde içiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?