2015 Şubat Anneleri

Tiroid i unuttum. Tiroid hormonlarına baktırdın mı? Ben sanırım iyot fazlasından hormon sistemimi bozmuşum italyadayken 48 kilolardan 56 ya çıkmıştım. Sonra bir yıl içinde 67 68 leri gördüm. Hap kullanmaya başladım hala kullanıyorum ama çabuk verilmiyor artık.

bakıldı hepsine ama hiçbir sebep yok biraz genetik biraz metabolizma birazda sinir işte :)

Aa benimki de iki gündür yeşil ve çok sulu neden acaba koyu yeşil biraz

Valla bu konuda çeşitli rivayetler var :) kimi diyor çok emmiş kimi diyor sen çok yeşillik yemişsin ondan olmuş yok gazdandır derken bizimkinde mikrop çıktı işte. iki dakika önce baktım köpük gibi yapıyor şimdide.. çok endişe edersen bi doktora git istersen. Ama sarı yeşil kahverengi olabilirmiş kakalar.

ANALIK BİLGİ YOK 1510.06 05.02.2015 25.12.2014
ANALIK BİLGİ YOK 1624.19 24.03.2015 06.02.2015

bişey dikkatimi çekti ilk tarih rapor bitiş tarihi ikincisi başlangıç tarihi
6 şubatta doğum yaptım bu durumda 14 hafta görünüyor rapor toplamım
ama 15 nisanda işbaşı yapacağım
15 günlük rapor nerede

Merhaba, gaz için sab simplex kullanmaya başlamıştım ama sanki daha çok kusmasına sebep oldu diye düşünerek bıraktım.Şimdi nurse harveys şuruba geçtim ama sanki bunu da sevmemiş gibi.Gene de artık geçiş yapmamak için günde 3 kez vermeye çalışıyorum.Siz neler yapıyorsunuz?

Ben infantum good nigh bitkisel şurubu ve biogaia yı kullanıyorum. Bide rezene papatya ıhlamur karışık çay demleyip içiyorum. Ardından hemenemziriyorum. bazen rahat oluyor bazen çabam hiçbir işe yaramıyor. Gün günü tutmuyor yani. Umudum 3. Ayın sonu. .

Bebiş 29 Ocak'ta Doğdu rapor 31 Ocak'ta verildi. Raporda 9 hafta 5 gün yazıyor. Raporun Bitiş tarihi 31 inden sonra mı hesaplanacak 29 undan sonra mı bilemedim de. Bitiş tarihi net olarsk yazıyorsa bakayım demiştim
Belki edevlet şifresi ile sorgulanıyordur.

bilemedim o zaman
sahi kanguru noldu becerebildinizmi

lansinoh canım
çift pompalı aldım ben
burada arkadaşlar onu tavsiye etti
Bir kez daha denedim bacaklarını cıkaramadım. Sonra bekledim keyfi yerindeyken koyayım hıc keyfı yerınde olmadı pazar hep mızmız.

Aynı ben. Hala uyumadı. Yok sallamıycam diyen ben bayağı bayağı sallıyorum da ama bebe uyumuyo
Benim uyudu ama hep mık mık sanırım.gece de derin uyumayacak.
K.valide ayakta salladı diye kıyamet kopardım ama bende salladım.
Benimki ayakta sallamayı sevmiyor neyseki.
Uykusu varsa her türlü uyuyor Yavrucan

Benim uyudu ama hep mık mık sanırım.gece de derin uyumayacak.
K.valide ayakta salladı diye kıyamet kopardım ama bende salladım.
Benimki ayakta sallamayı sevmiyor neyseki.
Uykusu varsa her türlü uyuyor Yavrucan
Ayakta sallamasım annem arada sallıyo.. Beşik ve ana kıcağında sallıyorum.. Ah bu bebeler parmaklarında oynatıyolar bizi :)

Iyi geceler gününüz kadar iyi olsun gecelerinizde. VArsin uyumayan bebeler yorsun annelerini doymak bilmeyip yesinler de tek gaz derdi tokluktan fazla emismekten olsun. Benim icin de bakin cuk cuk seslerini duyarken keyifle o boncuk gozlere e mi. Her baktiginizda da sukredin muhakkak bazi kadınlara nasip olmadi mi olmayan analık keyfini.
39_40 derece ateşle yatıyorum bedenim çöktü tek lokma gecmedi kursagimdan bugun. Su bile icemez oldum herseyi istifra ediyorum. Günlerdir tum gecem gunduzum bir umut emerse diye soyunuk durmakla gecti. Alerji mi acaba diye ekmek zeytinden başka bir şey yemedim. Olur da bi isaret yakalarim o an emzirevlirim diye tum uykumdan feragat ettim. Bir evladim daha varken onun sersefilligini görmez oldu gözüm iki evladimdan da kahrettim kendimi. Tüm bunlara fazlasina da katlanirdim o tek cuk cuk sesini huzurla duyup evladımin tok uyudugunu Bileydim. Gunlerdir hersey en kötüye gider oldu. Gece iki defa disinda gunduz tek yudum iciremez oldum kuzuma. Akil melekelerimi yitirdim sanki hayat bu süt damlaciklarindan ibaret oldu gözümde. Hele bu defa tattirip aldin ya rabbm elimden o duyguyu keşke bilmeyeydim madem yine böyle alcaktin elimden ikinci defa lezzetini de bu kadar icimi daglamayaydin. Goz pinarlarim sel oldu dualarim duyulmaz mi katinda. Gazdi bilmem neydi derken saatlerce acliktan ağlaması nasil zor nasil perisanlik anne yuregime bilseniz. Hicbisekilde besleyememek cirpinmak biberonu alsa diye dua eder hale gelmek. Iste artk sabah beri tek yudum emziremiyorum ne yaparsam olmuyor artik reddedisi bilincli nsl bi travma yasadiysa istemiyor onun icin akitmaya gönüllü sut çeşmelerimi. Tek yudumu şükür doluydu oysa her defasında rezzak isminle yalvarip umut ettigim her denemede. Iste geldigimoz nokta yavrucum istemez oldu emmeyi hepten hasta dustum uzuntuden. Biberonu bisekilde tutturuyorum diye teselli avunurken sagip duruyorum süt de gelmiyor simdi. Öyle yorgun oyle yaraliyim ki. Niye yazdim bunlari size bilmiyorum bildiğim kadrini kiymetni iyi bilin. Hayatta en arzu ettigim seyden iki kere nasibim kesikmis meger. Kendimi anadan cok lanetlnmis bir ucube gibi hissediyorum birazdan uyandiginda ne vericem kursagina hic bilmiyorum. Ruhum bedenim yuregim paramparça

Ayakta sallamasım annem arada sallıyo.. Beşik ve ana kıcağında sallıyorum.. Ah bu bebeler parmaklarında oynatıyolar bizi :)
Ya ben hiç oturmuyorum ama bebek çok huysuz değil işte bebek sonuçta
Emzir gaz olsun biraz ağlasın gazı çıksın altına yapsın sonra uyusun diye uğraş bir daha acıksın.
Arada birazda ye iç çamaşır falan akşam oluyor perişan olmuşssun.
Onda uyuyor otursam mı uyusam mı bilemiyorum.
Sonuçta birde eşim var eskiden bir hayatımız vardı her akşam yiyip içip film izlerdik.
Mangal partileri,okeyler gezmeler falan.
Yeni hayata alışmak zor olacak sanki.

Hanimlar bende bu kilomu vermek istemiyorum 57de kaldim eskisi 50idi zayiftim.vermemek için demir hapina devammi edeyim istahim kacmasin.

Canım Allah yardımcın olsun.. Allah bebeğine emme ve yutma gücü versin inşallah.. Senin de sütün tekrardan gelir inşallah.. Dualarımız seninle..

Yeni hayata alışmak gerçekten zor olacak neyse Allah sağlık sıhhat versin bebelere de napalım alışırız bi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…