- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Aynen agzimda yara bile oldu vitamin eksikliginden belki de.çikolata bisküvi de hic sevmem ama deneyim.pratik atistirmalik.teşekkürler.lactamil al vitamin eksikliği bari olmasın
hergün bol su içmeye çalış mutlaka
bendede iştah yok ama bisküvi yiyorum çerez niyetine
ve bol çikolata tatlı yiyorum
MasalllahDün yazdım bunu uyumuyo diye alındı oğlum heralde 4 saat uyuduuGerci banyo yaptı diye olabilir
yemesem verir miyim bilmem. Diyetsiz hic veremem hele sporsuzÇocuklarla koşturmaktan veremiyor musun?
Ya brn diyetle üç ayda hrpsini veririm ama tsm diyet yapamam öyle yarım yamalak da kendimi tutamam aman ye gitsin olur.
Sigarayı bile bsşlarda dediler iki üç tane iç diye kendimi bildiğimden toptan bıraktım
Ya hep ya hiç benim felsefem. Poff
Ya ben yukseltemiyorum bunlari offLitchi ben de tam tersini biliyorum.Eğer b 12 demir düşükse kilo vermen zorlaşır hatta pek çok manken b12 iğnesi kullanır. Adrese bi göz at ne dersin ? http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22662746.asp
Mama veriyorum süt az olduğu için dedim.süt yapmadı yani.ben sadece süt vermek icin ugrasiyorum.sut az olsa çocuk kilo almazki,3 aylik kiyafeti giyyor demedinizmi?
cnm pompanın markası ne..bnde alcam yoksa bu sut çoğalmayacak..oğlum emmek istemiyor sut gelmeyince öfkeleniyor en iyisi Bi pompa alcam Bi şekilde anne sütünü içircem inşhiç boşuna almış olmazsın canım
eğer çevrende varsa birilerinde rica et kullan birkaç gün
bende senin gibi ya çıkmazsa ya gelmezse diyordum ama emin ol göğüslerin tam boşalınca sütünde daha çabuk ve çok geliyor
böyle bebeğin ememiyor sen göğüslerini boşaltamıyorsun ve sütünde dolayısıyla gelmiyor
hem sütün önü değil arkası kilo aldırırmış
yağlı kısmınıa gelemeden uyuyor bizim bebeklerimiz
ben her emişten sonra sağıyorum uyandığında tekrar içiriyorum
oda sıcaklığında 6 saat buz dolabında 3 gün dayanıyor süt
sende sağarsın uyandığında içirirsin
Benimki de aynı durumda burnu tikali zorlanıyor hapsuruyo arada öksürüyo burnuna serum fizyolojik damlatiyodum rahatlatıyoKızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırımkurban olurum ben ona.
Başlangıcı var hani bitiş tarihinin orda çalışır ve kontrol ve bitiş tarihi boş.Bnmkinde tarih gorunuyor. Ayni hast seninkinde de yaziyordur.
Aynı kıyafetaynı kıyafetlerle tartılsaydınız bi
bana ebe evde kendinde tartabilirsin ama aynı kıyafetler olsun demişti
benim evdeki tartının oldum olası pili yok tartamıyorum
Aa benimki de iki gündür yeşil ve çok sulu neden acaba koyu yeşil birazMerhaba hanımlar. Bebeğimin yeşil kaka akıbeti belli oldu. İshal mikrobu kapmış. Rotavirüs ve adenovirüs denen mikroplar. ikisini de kapmayı nasıl başardı dedi doktor. Pis miyim neyim anlamadım :). Ama endişelenecek bişey yokmuş hatta aşı özelliği taşıyan bi mikropmuş. İlaç falan vermedi. Kendi kendine ıkına ıkına atlatacakmış ve bağışıklık kazanacakmış. Hadi hayırlısı dedik artık. Gaz için de biogaia verdi. İki gecedir veriyorum. İyi gibi şimdilik. Yalnız Hala gece saatte bir uyanıp kendini pışpışlatıp tekrar uykuya dalma olayını bi türlü çözemedim. Kesintisiz neden uyumaz sizce? Gaz mı rahat mı etmiyor acıkıyor mu??
Psikoloji çok etkili gerçekten. Mutlu olmak lazımDün kendi doktoruna sordum bu konuyu kendisine güvenirim pirinç süt arttıran çaylar malt içecek filan dedi çoğalır dedi ümit verdi bugün fazla sanki.galiba psikolojik.dogumda annem gelememisti kv yanimdaydi rahat edemedim fazla. onunda etkisi olabilir.benimde buralardan gidesim var okullar acilana kadar.yabanci memlekette zor.
Bebiş 29 Ocak'ta Doğdu rapor 31 Ocak'ta verildi. Raporda 9 hafta 5 gün yazıyor. Raporun Bitiş tarihi 31 inden sonra mı hesaplanacak 29 undan sonra mı bilemedim de. Bitiş tarihi net olarsk yazıyorsa bakayım demiştimSen ne yapacaksın sorgulayıp.
Aynı kıyafet
Cnm cnm pompanın markası ne..bnde alcam yoksa bu sut çoğalmayacak..oğlum emmek istemiyor sut gelmeyince öfkeleniyor en iyisi Bi pompa alcam Bi şekilde anne sütünü içircem inş
Bebiş 29 Ocak'ta Doğdu rapor 31 Ocak'ta verildi. Raporda 9 hafta 5 gün yazıyor. Raporun Bitiş tarihi 31 inden sonra mı hesaplanacak 29 undan sonra mı bilemedim de. Bitiş tarihi net olarsk yazıyorsa bakayım demiştim
Aynı ben. Hala uyumadı. Yok sallamıycam diyen ben bayağı bayağı sallıyorum da ama bebe uyumuyoOff çok yoruldum yine saat on oldu yine ben pert.
Bacaklarım ayaklarım hep ağrıdı. Bir şey yaptığımdan değil hepsi bebek pışpışlamaktan. Gündüz hiç uyumuyor.
Bence de büyük konuşmamak gerek.. Ben de sallamıycam diyodum...Kimse bebegimi sallanmaya alistirmiycam ya da kucakta pispis yapmiycam demesin. Buyuk konusmamak gerekiyomus. yavrum gazdan kivranirken napcagimi sasirdim ya. Sallayinca iyi geliyo en azindanhareket etmeden sallanmadan da gecmiyo o sancilar mubarek.
Bugun de sab simplex e basladim. Insallah ise yarar ya. Aksam 6 da basladi yine ama gecen gunlerde olsugu gibi olmadi. 8 de uyudu bu sefer hala da uyuyo. Kalkinca da bici bici yaptircam insallah rahatca uyur.
Oyy ne yoruldum yaa. bugun arada temizlik yapip misafir de agirladik. Masallah bana benden has kari olurmus rahmetli babanemin deyimiyle hahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?