2015 Şubat Anneleri

Yazdıklarınız beni çok etkiledi. İki gündür yazmamanızdan bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. Allah yardım edecektir lütfen inanın. Ne dertler çare bulmuştur eminim buda bılacaktır. Dua etmeye devam edin inancınızı yitirmeyin lütfen. Annesiniz siz allah yanınızda inanıyorum. Size evde yardımcı olacak büyük kardeşle ilgilenecek bi akrabanız yok mu? Varsa lütfen destek alın. Manevi anlamda da yardımcı olur biraz da olsa. Beslenme konusunda keşke elimden birşey gelse bi fikrim olsa.. ettiğim şikayetlerden utandım.. sizin için dua edicem..

Kızlar 4 saat emzirmeden şuan sütü şaşıyorum birikmiştir diyordum ama 10 cc çıktı hemde elektrikli pompa ile sağıyorum niye böyle az bnm sut halbuki emzirmek en büyük hayalimdi

Önceden çimen yeşili gibi pütürlü yapıyodu o çok doydugundandi sanırım ama bu farklı iki gündür neyse bakayım geçmese giderim bi

Zor bir surecten geçiyorum. Karar vermem gerekli. Kizim iki gun once hiç emmek istememisti aslinda dogdugundam beri tam olarak emmeyi ogrenemedi. Aslinda sutum var. Bazen sagdigim sutu biberonla veriyordum ve biberona alıştı. gogsumde oldugu zaman biberonu emer gibi emmeye çalışıyordu. Mama icicirmedim bu donemde fakat hoc emmedogi gün ac kalmasin diye bir kerelik verdim. Dun tamamen biberonu kesip memeye alistirmak için calisma yaptik. Cok zor birgündü ama basarili olduk artik mememi kavriyor fakat uzun sure tutamiyorum onuda asacagimiza inaniyordum. Fakat bugun kixim hic uyumadi tam uyuyor yatiriyorum yarim saat surmuyor. Bu arada sagdigim sutu kasikla verdim az miktarlarda ac kalmasin diye. Ama cok bitkin düştük bazen diyorum verim biberonla gitsin. Ama o sekilde ne kadar sure sutum olur. Kesilirse diye korkuyorum. Uyusa icim rahatlayacak

Çok üzüldüm inan bende laf söyleyip duruyorum süt fışkırıyo yok üzerim süt oluyo yok çocuk agliyo ememiyo diye kıymetini bilmiyorum hiç biseyin .eskiler gibi tatlı bişeyler sürüp versen güzel olduğunu farkeder belki bide emzik alıyorsa kucagindayken emzigi ver emerken emzigi çıkar memeyi ver ağzına hemen eltim böyle aldırdı onunkide istemiyordu. Sanada geçmiş olsun ama bi an önce beyin olarak kendini düzeltmeye iyi düşünmeye çalış ki pozitif olsun hersey daha kotulesmesin

Bence aç kalmasın diye kasikla ver meme de ver bi eronu unutsun ama tam doymamış diye uyumuyo olabilir

Canım bak hasta düşmüşsün Rabbim şifa versin. Bu kadar üzme kendini.

Çocukları babasına bırakıp wc ye kaçan, burada dinlenen ve kendine zaman ayıran bi tek benmiyim?

Bende senin gbi düşünüyorum. Süt gaz yapan bişey zaten illa gaz olur çocukta. Madem olacak sütün kalitesi yüksek olsun bari diyip yiyorum. Ne yersem yiyim aynı sancılar..
Tüm kalbimle katılıyorum sana canm :)yemediğim hiç bişey yok..elhamdülillah gaz olsada sütümde bol oğluşumun gelişimide çok ii..o sebeple bikaç aylık bi sıkıntı için kısıtlanmasın ..sütün bol olması gazdan daha önmli bence

canim yaa ayni duygulari yasiyoruz inan. kac gundur perisan olduk. Bende hasta olmaktan korkuyorum .bedenim tasimiyor beni artık. kasikla da zor besleniyor genzine kaciyor agliyor agliyor. Surekli dua ediyorum rabbim insaallah bizlere evlatlarimiza merhamet eder.

Çok takilmayinn bence bu yeme içme olayını biraz dikkat yeterli bariz gaz yapan şeyler var ya lahana grubu örneğin onlaru yemeyin oldu bitti. Bizim allaha sukur gaz sıkıntımız nerdeyse yok yediklerime dikkat etmiyorum çok fazla ama günden2-3 bardak anasonn cayibl içiyorum bunun etkisi var bence

Tek umidim gecedeydi dune kadar gece emiyordu az önce arandi verdm ağzına bile sürmeden geri uyudu zaten memeler bomboş gibi diyecek hicbirseym yok cok canim yanıyor benm icin anlami çok öte bir seydi ve onu kaybediyorum

Gözyaslarimi tutamadim sizin için.lütfen doktora gidin bikac tanesine hatta ben bu siteye sizin için üye olmuştum durumunuza üzüldügüm için fikir vermek istemiştim.neden emmek istemesin illaki vardır bir sebebi hep aynisini söylüyorum ama genzi tıkalı olabilir.benimki hergün tıkanıyor görünürde birşey olmamasına rağmen damla damlatiyorum kocaman smkler cikiyor nolur deneyin.öyle olunca da cuklatamaz.üzüntüden sütünüz gitmesin iyi bir doktora gidin.dualarim sizinle.duygusallıktan üzülüyosunuz bu kadar anliyorum ama güçlü olun.tek basiniza halledemezseniz yardim alin her bebek anne sütüne anne sicakligina en önemlisibbeslenmeye muhtactir.arastirin lütfen.

Süt yoksa mamayi hazirlayin emer inşallah.nasil moralin bozuldu anlatamam kiyamam ben ona.düzeltecek her şey.bebekler beslenmeye muhtaç bilinçli yapmaz daha el kadar.Moralinizi bozmayin.

Kuzenim iki kucuk cocukla calisiyodu biri 2 yasinda biri yeni dogmustu. Anneanne bakiyodu cocuklara.Nasil basariyosun sana helal olsun diyodum. inan ben calisinca daha az yoruluyorum is yerinde dinleniyorum diyodu. Ve daha sosyal oluyorum diyodu. Simdi anliyorum vallahi. evde kalip cocuk baktin mi sosyal hayat foss artik.

Tek umidim gecedeydi dune kadar gece emiyordu az önce arandi verdm ağzına bile sürmeden geri uyudu zaten memeler bomboş gibi diyecek hicbirseym yok cok canim yanıyor benm icin anlami çok öte bir seydi ve onu kaybediyorum
Arandi dedinya süt yoksa mamayı verin yaziktir.şekeri düşer yavrunun.evde mama var mi

bu fitil bnm oğlanı niye uyutmuyor bizde Bi gariplik var
yaZdiklarini okudukça çok üzülüyorum şuan bile gözlerim doldu

Doymadan uyumuyorlar malesef.sagdikca cogalirmis neden kesildin.bende bazen biberon veriyorum ama alismadi emiyorda.istahli belki de ondan.AC kalmasin gece gece şekeri düşmesin.

Sabah 9 bucuktan aksam 9a kadar uyanık durumu 32 günlük bir bebek.öyle bi sıkıntısida yok. Gulucukler atti aksama kadar.ayakta salliyorum uyuyor en fazla 5 dk.sonra gayet mutlu bir şekilde etrafina bakiniyor tabi yaninda benim olmam lazim yoksa yaygarayi kopariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…