2015 Şubat Anneleri

Kizlar ben hic iki gogsu bir anda emzirmesim.hep tek meme veriyorum.ikinci aklima bile gelmiyor. Ilk kizimdda oyle yapardim. Kilo alimi daha iyi oluyo bana kalirsa.yagli sute ulasabiliyor boylelikle.ben boyle dusunuyorum. Tek memeyi 15 dk emiyor. Sizler nasil yapiyorsunuz? Ikisinidemi emzirsem bilemedim simdi.

ilk zamanlar iki memeyi veriyordum ama şimdi tek memeyi emziriyorum diğerini sağıyorum
dediğin gibi yağlı kısma ulaşamıyor ikisini verdiğimde

her bankadan yapabilirsiniz ıban nosunu isteyin yeterli

tamam teşekkürler

bizimde öyleydi sen ikinci olduğu için daha iyi bilirsin ama bebeğin suya da ihtiyacı var. ikisi bir den daha iyi olmaz mı ?

biz hala tek sol gögüs emiyoruz sağ sağsam çıkmaz bile ama dezavantajı da sol gögüs büyük inşallah düzelir senin de öylemiydi ?

Su veriyorum canim ben bebise gun icinde. Bnm goguslerde buyukluk farki yok.umarimda olmaz.

Antalyanin havasinada guven olmuyor.. Dun camasir astim hava gunesliydi birden yagmur bastirdi bardaktan bosalircasina.camasirlari topliyim derken bnde islandim.bugunde beyaz yikadim hava guzel yagmaz dedim. Yine yagdi..camasirla imtihanim bnm sanirim :)))

Su veriyorum canim ben bebise gun icinde. Bnm goguslerde buyukluk farki yok.umarimda olmaz.

ben 6 ay su vermedim gerçi hala da içmez su doktor anne sütünden alıyor diyor ama koca çocuk oldu çok takıyorum kafaya ,

benimkilerde küçülür inşallah tek gögüz emmekten büyüdü gitti

ben 6 ay su vermedim gerçi hala da içmez su doktor anne sütünden alıyor diyor ama koca çocuk oldu çok takıyorum kafaya ,

benimkilerde küçülür inşallah tek gögüz emmekten büyüdü gitti
Ben eski usul buyutuyorum. Sudan zarar gelmez bence. Benim kiz severek icer. Bende susuz yapamam kahvaltiyi suyla yapafim herkes hayret eder.1 surahi icerim.babamda boyle benim. :))

Merhaba Kızlar ya bi şey sorucam ben doğum yapalı 48. günüm bugün ama hâlâkahverengi kanamam var kesildi diyorum gene başlıyor sizlerde böyle bir durum oldu mu

Ben eski usul buyutuyorum. Sudan zarar gelmez bence. Benim kiz severek icer. Bende susuz yapamam kahvaltiyi suyla yapafim herkes hayret eder.1 surahi icerim.babamda boyle benim. :))

Yok ya öyle değil aslında yoksa ben 4. ayda meyve suyu ile başladım ama içmedi suyu ben verdim ama içmedi ,
biz bide yaza denk geldik ki sizinde öyle olacak o sıcakta ben yanarken çocuğa vermemezlik yapamazdım içmeyince daha dertlendim işte

Kizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum

emzirmeyi asla bırakma
tek damlada olsa çok kıymetli biliyorsun
benımde az 10-20 cc ancak cıkıyor mama öncesi emziriyorum
uyurkende memede uyuyor emerek ne giderse midesine artık

Benimde
Merhaba Kızlar ya bi şey sorucam ben doğum yapalı 48. günüm bugün ama hâlâkahverengi kanamam var kesildi diyorum gene başlıyor sizlerde böyle bir durum oldu mu
Bugun 52 gun oldu hala devam ediyo kabanam doktorumu aradim gel bi bakalim dedi yarin gidicem doktora sorup burdan yazarim

canım allah yardımcın olsun inş herşey en kısa zamanda yoluna girer
allah kuzucuklarına bağışlasın seni
vardır bunda da bir hayır sen allaha sığın yeter

Canim Allah sifani verir insallah gecmis olsun

Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzulara bagislasin seni.insallah hersey cok guzel olcak sagligina kavuscaksn

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin, inşallah her şey tez vakittr yoluna girer...

Dualarım seninle canım,Rabbim yâr ve yardımcın olsun,şifa versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…