2015 Şubat Anneleri

Tek meme emziriyorum ben de canım bir seferde. ben de su veriyorum ayrıca gün içinde.

ben 6 ay su vermedim gerçi hala da içmez su doktor anne sütünden alıyor diyor ama koca çocuk oldu çok takıyorum kafaya ,

benimkilerde küçülür inşallah tek gögüz emmekten büyüdü gitti

tek göğüs emince o fark kalıyor. yani annemde öyle oldu kardeşim tek tarafı emiyordu 17 yaşında oldu hala fark var.

Canim gecmis olsun Allah senin de yavrularinin da yardimcisi olsun insallah

Tek meme emziriyorum ben de canım bir seferde. ben de su veriyorum ayrıca gün içinde.

tek göğüs emince o fark kalıyor. yani annemde öyle oldu kardeşim tek tarafı emiyordu 17 yaşında oldu hala fark var.
Tek memeyle doydugunu nasil anliyorsun?

Kuzuuum gecmis olsun ya! Dogumdan beri sıkıntın cok oldu bu ameliyatla da hepsi belmşs gecmis olur insallah, feraha cikarsin. Rabbim yardimcin olsun

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzucukların hürmetine hemen ayağa kaldırsın seni inşallah
Üzülme rabbimin bunda da vardır hikmeti

Allah yardimcin olsun
Dualar im seninle
Güzel haberlerini yazar sin insallah

Kızlar yaww siz kola fanta filan içiyormusunuz bebeğe gaz yaparmı sizce içsem çok canım istiyor

[QUOm_yeli_344, post: 40234516, member: 600628"]Kızlar yaww siz kola fanta filan içiyormusunuz bebeğe gaz yaparmı sizce içsem çok canım istiyor[/QUOTE]
Ben birkac kez ictim
Ekstra bir gaz yapmadi

.
su an ameliyattasin galiba
Allah yardimcin olsun, acil falar versin insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…