Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.
Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/
Canım çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl iyidir inşallah kuzun.Ateşi de var mi benimki bir gün boyunca yandı durdu en sonunda suya soktuk öyle rahatladı çok şükür.geçmiş olsun.
Bu kolik sesini bulamadim gecen gece ne yapsam durmadi.Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.
Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/
Ne garip normalde cok rahatsiz edici sesler ama bebekler bayiliyo.ben çok gaz sıkıntkısı yaşamadım ama mutfakta yemek yaparken kızımı aspiratör ile uyuturdum
Aynen resmen buyulendim ya kapandi gozler aninda :/tespit çok doğru.Gerçekten ürkütücü bir ses ama çok rahatlıyorlar oğlum uykuya dalmakta zorlandığında ben de dinletiyorum emzikle iki dakikada dalıyor.
Canim telefondan su an link gonderemiyorum. Youtube dan buldum ben kolik bebek muzikleri yaz bir suru cikiyor zaten. Ama telefonu yanina koymak istemiyorum iste ona bi cozum bulmam lazim.Bu kolik sesini bulamadim gecen gece ne yapsam durmadi.
Linki var mi nerden aciyorsun
Ne garip normalde cok rahatsiz edici sesler ama bebekler bayiliyo.
Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?
Kiz ne kucugu biz soguk havalarda bile ciktik hava alin bebeginede degisiklik olurselam kızlar
burada hava çok güzel ama ne acı ki biz evde tıkılı kaldık
offf keşke biraz daha büyük olsaydık hava almaya ihtiyacımız var azıcık
Bebekle daha kolay olmaz mi icine oturtup hangisi rahat karar verirsinAcaba kalkıp gitsem bebekle bebek arabası mı alsam.
Tek başıma yapabilir miyim.
Bebek kucsğımda gidebikirim portbebeyi taşıyamıyorum kanguruya da oturmuyor.
Bebek kucağımda arabaya bakabilir miyim.
Pişman olur muyum.?
Denemeden bilinmez ama cesaret nerde.
Ya ben bebegimi rahatlatacak bi muzik bulamadim hala ya muzikler uyduruk ya benim oglan cok huysuz hangi muzik dinlettiginTesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.
Yasal değil ki :)nasil bi kamera buyuk is yeri kameralarindan mi bende ise baslayinca gorumcemin evine koymayi dusunuyorum gizli bi kamera
Netten aglidigini begenmezse ne olacak kendinin gorup kullanip almasi daha mantikli bende once netten alayim hem indirimli alirim diye dusunmustum ama iyiki almamisim her araba rahat olmuyo bizim aldigimiz tek elle bile rahatlikla kullaniliyo hele tek elle manevra yaptirmak cok eglenceliotur oturduğun yere demek istedim.
minik bebek ile gidip bebek arabası almak eziyet
beğen internetten al ayağına gelsin
Oglumun guvenligi icin hersey yasal analik hakkimi kullaniyorumYasal değil ki :)
Oglumun guvenligi icin hersey yasal analik hakkimi kullaniyorumYasal değil ki :)
Kızlar süt tamamen bitti yarım saat sağdım 5 cc çıktıoğlum emmiyor ağlıyor bugün anneme geldim oda çok üzüldü çünkü oda hiç emzirememiş bizi..çok istiyorum emzirmeyi işe yaramadı ne yaptıysam..nasip olmadı o güzel duyguyu yaşamak oğlumu emzirmek emzirirken elleriyle oynamak göz göze bakmak mamadan nefret ediyorum ama artık tamamen ona kaldım:-(
Netten aglidigini begenmezse ne olacak kendinin gorup kullanip almasi daha mantikli bende once netten alayim hem indirimli alirim diye dusunmustum ama iyiki almamisim her araba rahat olmuyo bizim aldigimiz tek elle bile rahatlikla kullaniliyo hele tek elle manevra yaptirmak cok eglenceli
Kullanip gormedikten sonra begendigi arabayi alsa ne olacak ki arabayi incelemek icin bebegi arabaya koyacak dukkan icinde tur atacakbeğendiği modeli alacak netteni
küçük bebek kucağında çıkıp araba bakmakta mantıklı değil arabayı incelemek için çocuğu ne yapacak ( kanguruya da oturmuyor ise )
Kullanip gormedikten sonra begendigi arabayi alsa ne olacak ki arabayi incelemek icin bebegi arabaya koyacak dukkan icinde tur atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?