- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bebeğimin burnunun tıkalı olduğundan şüphelendim görüntüde hiç bişey yok ama hiriltili sesler cikariyodu hapsirip oksuruyordu sanırım geniz akintisindan balgamda oluştu ebemizi aradık oda burnu tikanmistir dedi başını biraz yüksek tut odanizi iyi nemlendi. Ve burnuna anne şutu damlat dedi bakalım çare olacak mi yazarım size
Canim olmuyo ya her ne kadar dusuncesizlik etseler de geliyolar evine oyle yapamiyosun iste. Bende gurbetteyim zaten gelen giden kocamin tarafi hep ya da arkadaslar. Bi de istanbulda olsam bizim sulale bes ayda bitmezdi oyy. Oraya da mayista gidicem orda da annem mevlid yapcak. Bitmiyo yani :)
Burdaki mevlidden sonra yine gelen olcak daha kv nin arkadaslari vs. Hepsini mevlide cagiramazmis cok kalabalik olurmus ortalik karisirmis. Sen sanslisin iki taraf da yaninda yok ya tam gurbettesin yani :) insan ama bazen de insan ariyo yalniz kalmak da zor. Benim de keske en yakin arkadasim gelse istanbuldan vallahi bunaldim azcik kendime gelirdim
nasil yani yan yatar buldunyuzustu koyayim dedim yan yatar buldum. gece sut az oluyor zaten dalamiyor off
Gozleri ne renk senin kizin cok tatli. Kara kiz diyorsun ama beyaz teni falan. Fotoda mi beyaz cikiyor
interneti bosver sen :)Ya benim telefon kafayı yedi yazamadım iki saattir üf.. benim bebeğim 53 günlük. Bu söylediklerimin hepsini aynı anda vermiyorum ki :) kimini akşam kimini sabah. bitki çayını da bir yemek kaşığı falan işte. İnternette okuduğuma göre yüzüstü yatırmayı önermiyorlar ama doktor boyun kasları açısından daha doğru olduğunu söyledi. Valla yan yatırınca iki dakkaya uyanıyor rahat edemiyor demekki :)
Tatlim ben istanbulda yasiyordum ailem akrabalarim tum tanidiklarim orada. Evlenince trabzona yerlestim. Esim burali. Gerci bende aslen rizeliyim yabanci degilim karadenize. Ama alismak zor oldu yine tabii. Burda kendi cevrem yok pek. Arkadaslarim falan hep istanbulda. Insan bi yastan sonra da doat edinemiyor malum..Tövbe tövbe ama,su adetten olan şeyler hep insanin canini sıkıcı.niye boyle oluyor acaba.mutluluk vereceği yere insani geriyor.sen mevludu yapsaydin keşke kayinvaliden de kankalarina ayrıca bi mevlit yapaydi.
İnsan sevdiklerini yanında isteyip güç alıyor ondan sanırım isin içine esler giriyor diye midir bilmem ben eski arkadasimla pek anlasamiyorum artik..seninki de pek uzaktaymis.şeb nerde oturuyorsun
En saglikli yatis sirt ustu diyen de var. Tek dogru yok iste.interneti bosver sen :)
gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmussirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
buyuk oglumuda yuz ustu yatirirdim ben :)
interneti bosver sen :)
gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmussirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
buyuk oglumuda yuz ustu yatirirdim ben :)
Işte biz ebe ne derse onu yapıyoruz ona sormadan ilaç almak istemiyorum şutu deneyelim bakalım ise yarıyor muSERUM fizyolojikte sıkabilirsiniz mayıs ayına kadar tam bahar gelene kadar o hırıltı hiç bitmiyor
Tatlim ben istanbulda yasiyordum ailem akrabalarim tum tanidiklarim orada. Evlenince trabzona yerlestim. Esim burali. Gerci bende aslen rizeliyim yabanci degilim karadenize. Ama alismak zor oldu yine tabii. Burda kendi cevrem yok pek. Arkadaslarim falan hep istanbulda. Insan bi yastan sonra da doat edinemiyor malum..
Su an sadece esimin tarafi geliyo gidiyo. Mevlid de kv nin esi dostu icin yapilcak o yapicak yani benim evimde. ya ben misafiri severim gercekten ama cidden lohusayken cekilmiyomus.. ben bisey yapmasam da kafam yoruluyo ruhum daraliyo. Neyse elbet normal hayatimiza geri donucez..
Elektrik ve su yok. Hatta ulke geneli yokmus. Rezillik
Insan anne olunca degisiyor mu yani en iyi sen bilirsin? Cevren arkadaslarin degiaiyordur belki de mesela artik cocuksuz ya da bekar arkadaslarinla cok gorusemezsin sanirim artik paylasacak ortak sey bulmak zorlasir herhalde.Bizim de hep eşimin sülalesi Gelir gider,insan hangi yaştan sonra dost edinemez acaba ben cabuk gecmisim o yaşlarıesobanin mesajını da okudum demin keşke arkadaş edinseymisim kendime diyor.sanki kendimi duydum gibi oldu.ne yazık ki sanki hickimseyle uyum saglayamiyormusum gibime geliyor,oğlum okula başlasın diye çok hevesliydim hem ona hem bana arkadaş edinmek daha kolay olur diye ama ne fayda..
Valla canım.seni bilemem ama ben ikinci doğumdan sonra nedense çok değiştim. Yani artık normale dönüş yok
Bizim uyumamizi bekliyolar bende mikirdaninca bakiyorum susuyo bi sure bekliyorum cit cikmiyo tam yastiga kafami koyuyorum basliyo mikirdanmaya yine litchinin dedigi gibi hissediyolarTam ben iyudum bebe uyandi 3ten beri de uyanik.. Yalan oldu benim gece uykusu
ne kadar emdigini bilmedigim için yapmıyorum z cok emiyo çünküMamanin ustundeki tarifte yazşyor ona gore yapmiyor musun?
Işte biz ebe ne derse onu yapıyoruz ona sormadan ilaç almak istemiyorum şutu deneyelim bakalım ise yarıyor mu
Benimki cok kusuyor gszdan hmn aglar.carsaf degismekden bi hal oldumAllah korusun kaç kez oldu bizde öyle. Ödüm kopuyor valla. Kafayı çevirebildiği sürecee en iyisi yüzüstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?