2015 Şubat Anneleri

Bebeğimin burnunun tıkalı olduğundan şüphelendim görüntüde hiç bişey yok ama hiriltili sesler cikariyodu hapsirip oksuruyordu sanırım geniz akintisindan balgamda oluştu ebemizi aradık oda burnu tikanmistir dedi başını biraz yüksek tut odanizi iyi nemlendi. Ve burnuna anne şutu damlat dedi bakalım çare olacak mi yazarım size

SERUM fizyolojikte sıkabilirsiniz mayıs ayına kadar tam bahar gelene kadar o hırıltı hiç bitmiyor :(

Canim olmuyo ya her ne kadar dusuncesizlik etseler de geliyolar evine oyle yapamiyosun iste. Bende gurbetteyim zaten gelen giden kocamin tarafi hep ya da arkadaslar. Bi de istanbulda olsam bizim sulale bes ayda bitmezdi oyy. Oraya da mayista gidicem orda da annem mevlid yapcak. Bitmiyo yani :)

Burdaki mevlidden sonra yine gelen olcak daha kv nin arkadaslari vs. Hepsini mevlide cagiramazmis cok kalabalik olurmus ortalik karisirmis. Sen sanslisin iki taraf da yaninda yok ya tam gurbettesin yani :) insan ama bazen de insan ariyo yalniz kalmak da zor. Benim de keske en yakin arkadasim gelse istanbuldan vallahi bunaldim azcik kendime gelirdim :KK43:

Tövbe tövbe ama,su adetten olan şeyler hep insanin canini sıkıcı.niye boyle oluyor acaba.mutluluk vereceği yere insani geriyor.sen mevludu yapsaydin keşke kayinvaliden de kankalarina ayrıca bi mevlit yapaydi.
İnsan sevdiklerini yanında isteyip güç alıyor ondan sanırım isin içine esler giriyor diye midir bilmem ben eski arkadasimla pek anlasamiyorum artik..seninki de pek uzaktaymis.şeb nerde oturuyorsun

yuzustu koyayim dedim yan yatar buldum. gece sut az oluyor zaten dalamiyor off

Gozleri ne renk senin kizin cok tatli. Kara kiz diyorsun ama beyaz teni falan. Fotoda mi beyaz cikiyor
nasil yani yan yatar buldun
döndümü çocuk ? ERken deilmi kiz :)

Ya benim telefon kafayı yedi yazamadım iki saattir üf.. benim bebeğim 53 günlük. Bu söylediklerimin hepsini aynı anda vermiyorum ki :) kimini akşam kimini sabah. bitki çayını da bir yemek kaşığı falan işte. İnternette okuduğuma göre yüzüstü yatırmayı önermiyorlar ama doktor boyun kasları açısından daha doğru olduğunu söyledi. Valla yan yatırınca iki dakkaya uyanıyor rahat edemiyor demekki :)
interneti bosver sen :)
gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmus :( sirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
buyuk oglumuda yuz ustu yatirirdim ben :)

esim ise gitti
bebi$ acikdi
buyuklerin okul saati geldi yemek yapmam lazim
evin hali içler acisi
uzerimde pyjamaa
bakalim ne halt edicemmm

kolik muzigi açiym diye oturdum pc ye ins ise yararda 10 dk oyalar çocugu

Tövbe tövbe ama,su adetten olan şeyler hep insanin canini sıkıcı.niye boyle oluyor acaba.mutluluk vereceği yere insani geriyor.sen mevludu yapsaydin keşke kayinvaliden de kankalarina ayrıca bi mevlit yapaydi.
İnsan sevdiklerini yanında isteyip güç alıyor ondan sanırım isin içine esler giriyor diye midir bilmem ben eski arkadasimla pek anlasamiyorum artik..seninki de pek uzaktaymis.şeb nerde oturuyorsun
Tatlim ben istanbulda yasiyordum ailem akrabalarim tum tanidiklarim orada. Evlenince trabzona yerlestim. Esim burali. Gerci bende aslen rizeliyim yabanci degilim karadenize. Ama alismak zor oldu yine tabii. Burda kendi cevrem yok pek. Arkadaslarim falan hep istanbulda. Insan bi yastan sonra da doat edinemiyor malum..

Su an sadece esimin tarafi geliyo gidiyo. Mevlid de kv nin esi dostu icin yapilcak o yapicak yani benim evimde. ya ben misafiri severim gercekten ama cidden lohusayken cekilmiyomus.. ben bisey yapmasam da kafam yoruluyo ruhum daraliyo. Neyse elbet normal hayatimiza geri donucez..

gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmus :KK43: sirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
En saglikli yatis sirt ustu diyen de var. Tek dogru yok iste.
Evet yuzustu iken yan donebiliyor kafayi kaldirinca kafa yan basiyor sanirim. Ya da egimli miydi zemin. Sirt ustu iken donemiyor tabi.

Kizlar bana bi akil verin. Son bi haftada uc kez dudagim sisti farkli farkli yerlerden. Bu sabah da emzirirken gozumu acip kaparken bi gariplik hissettim aynaya bi baktim goz kapagim davul gibi sismis. Sabahin altisinda kendimi aynada oyle gorunce şok oldum. Dudagim da sisti iki dakika sonra.

Boyle uyusuyo dudak ve bi anda balon givi sisiyo. Esim diyo gotureyim doktora ama ben istemiyorum simdi hastaneden hastalik kapatim salgin da var. Zaten neye gidilir ki cildiye napsin buna verecegi ilaclar hep kortizonlu zaten kullanamam. Baska hangi doktora gidilir ki?

vucuttaki su tutulumundan oluyo sanirim ben oyle tahmin ettim ama :/ sinirim bozuluyo artik aynaya bakamiyorum cok fena haldeyim bu lohusalik beni fena yapti..

gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmus :KK43: sirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor

Allah korusun kaç kez oldu bizde öyle. Ödüm kopuyor valla. Kafayı çevirebildiği sürecee en iyisi yüzüstü

Tatlim ben istanbulda yasiyordum ailem akrabalarim tum tanidiklarim orada. Evlenince trabzona yerlestim. Esim burali. Gerci bende aslen rizeliyim yabanci degilim karadenize. Ama alismak zor oldu yine tabii. Burda kendi cevrem yok pek. Arkadaslarim falan hep istanbulda. Insan bi yastan sonra da doat edinemiyor malum..

Su an sadece esimin tarafi geliyo gidiyo. Mevlid de kv nin esi dostu icin yapilcak o yapicak yani benim evimde. ya ben misafiri severim gercekten ama cidden lohusayken cekilmiyomus.. ben bisey yapmasam da kafam yoruluyo ruhum daraliyo. Neyse elbet normal hayatimiza geri donucez..

Bizim de hep eşimin sülalesi Gelir gider,insan hangi yaştan sonra dost edinemez acaba ben cabuk gecmisim o yaşları o_O esobanin mesajını da okudum demin keşke arkadaş edinseymisim kendime diyor.sanki kendimi duydum gibi oldu.ne yazık ki sanki hickimseyle uyum saglayamiyormusum gibime geliyor,oğlum okula başlasın diye çok hevesliydim hem ona hem bana arkadaş edinmek daha kolay olur diye ama ne fayda..
Valla canım.seni bilemem ama ben ikinci doğumdan sonra nedense çok değiştim. Yani artık normale dönüş yok :KK53:

Bizim de hep eşimin sülalesi Gelir gider,insan hangi yaştan sonra dost edinemez acaba ben cabuk gecmisim o yaşları o_O esobanin mesajını da okudum demin keşke arkadaş edinseymisim kendime diyor.sanki kendimi duydum gibi oldu.ne yazık ki sanki hickimseyle uyum saglayamiyormusum gibime geliyor,oğlum okula başlasın diye çok hevesliydim hem ona hem bana arkadaş edinmek daha kolay olur diye ama ne fayda..
Valla canım.seni bilemem ama ben ikinci doğumdan sonra nedense çok değiştim. Yani artık normale dönüş yok :KK53:
Insan anne olunca degisiyor mu yani en iyi sen bilirsin? Cevren arkadaslarin degiaiyordur belki de mesela artik cocuksuz ya da bekar arkadaslarinla cok gorusemezsin sanirim artik paylasacak ortak sey bulmak zorlasir herhalde.

Insanin en iyi arkadas edinme yaslari ergenlik yillari bence. benim dostlarim hep o yaslardan kalma. Bu saatten sonra yakin arkadas bulmak zor. Hele baska sehirden yabanci bi sehre gelmissen.

kizlar netten bez alicam ama Huggies 3 Adet İkiz Paket Midi Erkek 4-9 kg yaziyo ikiz ve midi ne oluyo

Back
X