2015 Şubat Anneleri

Allahm hasta yatmak muhtac olmak ne kadar zor nalet ilaclar aşırı derecede diare yaptı koca kadın bezleniyorum durduramiyorum hicbi şekilde. Hayatmda boyle ishal gormedim.Gece ilac verdiler bikac saat durdu derken yine basladi oyle rezillk ki kendmi aciz hissediyorum kendimden igrendim yeminle oyy ne zor imtihanmis koca kadin ne hallere düştüm

Geçmiş olsun canım. Anneme kimse bebeği öpmesin hastalardır grip falan bulaştırırlar demiştim annem de bebişlerin altı ay koruyuculuğu var demişti. Hani nerde koruyuculuk bebişler hasra oluyır habire

Hastanede bi bebek vardi bir aylık yogun bakma yatan aile buyukernden grip geçmiş solunum sikinti olmus cihaza bagladilardi geciyor yani malesef

Gece molamızı verdik
Hamileykende bu saatte uyanırdım
Hamileyken aksam 10 da uyuyordum bizim kiz gece 1 den once uyumuyor hele bu gece 3 bucuktu uyudugunda. Esim gece gec yatiyordu onla bir ilgusi olur mu ki :)

Çok geçmiş olsun.biran önce toparlanıp Çocuklarının başında olman diliyle canım.

Hamileyken aksam 10 da uyuyordum bizim kiz gece 1 den once uyumuyor hele bu gece 3 bucuktu uyudugunda. Esim gece gec yatiyordu onla bir ilgusi olur mu ki :)
neden o kadar geç uyuyor. Gece gündüzü çözemedi mi? Ya da iki aydab sonra mı anlıyor.
Benimki en geç 11 de uyuyor gece 3 gibi uyanıyor emiyor tektar uyuyor 6:30 da uyanıyor. Bir derdi yoksa hep böyle.
Gündüz pek düzeni yok bazen çok uyuyor bazen hiç uyumuyor.
Onu alıştır bence erken uyumaya iki tane nasıl idare edeceksin.

Hastanede bi bebek vardi bir aylık yogun bakma yatan aile buyukernden grip geçmiş solunum sikinti olmus cihaza bagladilardi geciyor yani malesef
Geçiyor di mi en iyisi herkesten bebeği kaçırmak. Zaten hamileyken de herkesten kaçıyordum şimdi de kaçmayı düşünüyorum. Bizi ve bebeğimizi düşünmüyorlarsa biz onları hiç düşünmeyelim. Sen hala hastanede misin? Neden bu kadar uzun kaldın çok mu yayılmış apandisit. Çok çok geçmiş olsun bir an önce kavuş inşallah yavrularına eşine.

6 7 saat uyuyabilir mi? Yorgundum acaba ağladığını mı duymadım ki

Çok geçmiş olsun canım, rabbim yavrularına bağışlamış seni.
bebişin de karnı doymuş, ne güzel arkadaşların varmış.
inşallah çabucak toparlar kavuşursun yavrularına.

H
hep karanlik odanin sucu dicem ama sabah altini acaarken bile uyukluyor. Oglene dogru bitiyor gece modu. Ogleden sonra da 2-3 saat uyuyor. Geceyi gunduzu degil gunu hepten karistirdi.
Su an 4 saatlik uykum var aksama sut az diye uyumuyor diye sut sagayim dedim 50 ml cikti hic dolu memeden. Manuel oldugundan mi az ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…