- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
38 i geçerse verirsin canım 37.4 ateşten Sayılmaz çok saatte bi olcup bakabilirsinAteş'i 37.4 gözüküyor ama gaz yüzünden biraz sardım sarmaladım Sıcakta gazını çıkarabilsin diye. Bir de ayak ucuna kiraz çekirdekli yastık koydum ısıtıp.
Izin vermedi de ben olsun bakıcı almalarını Söylerim dedimdi ama gerek kalmadıkiz bi sen mi evet diyorsun herseye o ailede
esin zaten izin vermeyeckmis o zaman babasi seslenmese bile
valla benim komsum çocuk bakicisi, paarsiyla bile bakmiyor kuçuk bebege
buyuk okul çocugu istiyor , bebek çok zor diyor
Koca okursa soracak onaCimcimenin esi onun ikinci cocuguymus biyolojik yasi 33 akil yasi 3'müsBenimkide oyle
Sorun bizim bebelerde mi yoksa emziklerin delikleri mi buyuk acabaşimdi güzel içti ama öncedende veriyordum o zaman ağzından çok akıtıyordu
hem bunun ucundan kolay geliyor buna alışıp emmeyi bırakmasından korkuyorum
o çektikçe gelsin istiyorum yani
Senin esin her konuya müdahale ediyor genelde erkekler daha rahat olur seninki baya titizleniyor her konudaBen de bornozunun içine tülbent koydum tülbent suyu çektikten sonra aldım bornozunda tutacaktım eşim illa başka havluya sar dedi başka havluya sarınca üşüdü yavrum
Velhasil yaptirmadin peki ufakliga yaptirican mi tecrubeli olarakburanin asi takvimindede yok
burda su çiçegide yok :)
zamanini geçirmistim ben
kizimda asidan haberim bile yokdu
oglumdada sizin gibi dusunuyum karar veriyim diyene kadar zamanini geçirdim galiba
Eşim artık hep yurtdışına gidecek canım bir ay orda bir ay Türkiye'de. Bende Mayıs'ta işe başlayacam zatende bebeğime kim bakacak daha belli değil. Kv seçeneği dışında 15 yaşında bir yeğenim var ona da pek güvenemiyorum.esiyin isi ne zaman bitecek gittigi yerde ?
ben hiç eldiven takmadim valla unuttum hep :)
Bu alt açma tek kullanımlık olanlardan değil canım hani yastığı da olan yumuşak alt açmalar var ya ondanHangi marka alt açma kullanıyorsun? Ben de küvette havlu katlayıp üzerine köpük koydum ana havlu kayıyor küçük geldi
annesi kiyyorsa yabanciya birakmayi senin pek orali olmaman lazim canimIzin vermedi de ben olsun bakıcı almalarını Söylerim dedimdi ama gerek kalmadı
Annelik duygularım kabardı çocuğu elin yabancısına vermelerine gönlüm Razı olmadı döven mi asarsın söven mi ?
Ay cok fenaaaaKoca okursa soracak ona
Bende bugün dedikodu yaparken eşime yakalandım. Annesi hakkında.Hoş onada söylediğim şeylerdi ama başkalarına anlatmamdan hoşlanmaz.
yegeniyin okulu yokmuEşim artık hep yurtdışına gidecek canım bir ay orda bir ay Türkiye'de. Bende Mayıs'ta işe başlayacam zatende bebeğime kim bakacak daha belli değil. Kv seçeneği dışında 15 yaşında bir yeğenim var ona da pek güvenemiyorum.
Unutman iyi olmuş bence
he yaptirmadim sonuç olarak :)Velhasil yaptirmadin peki ufakliga yaptirican mi tecrubeli olarak
o ne kiz kemik erimesimi yoksa ?Osteoporoz olmuş olabilirmişim bu Şort ağrılarım artınca doktora gittim deksaskin çekil dedi çekildim bakalım
Kac saat önce verdin cnmbebeğimin ateşi çıktı aşıdan sonra 38.3 calpol verdim düştü şimdi yine çıktı ne yapmalıyım acil yardım edin
Okulu bıraktı hanfendi.yegeniyin okulu yokmu
yasi kuçukmus bildigin ergenlik yasi o yas .. bencede guvenme, face e instgarama dalar çocugu unutur : ))
bakici bulsan ?
bebegin biseyimi varmi ates disinda, yani agliyormu? inliyormu? keyfi yerindemi ?bebeğimin ateşi çıktı aşıdan sonra 38.3 calpol verdim düştü şimdi yine çıktı ne yapmalıyım acil yardım edin
yegeninle kv beraber baksa olmazmi :)))Okulu bıraktı hanfendi.
Bakıcı için arkadaşlara haber saldım da ona da korkuyorum ya. Ben bile bazen kızıyorum çocuğuma yeter sus diye, bakıcı napar içim içimi yer. Bi 4 ay çalışmam lazım sonrasında ücretsiz izin alıcam. 4 ayın 2sinde eşim burda olacak geri kalan iki aya da birilerini ayarlayacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?