2015 Şubat Anneleri

Sorun bizim bebelerde mi yoksa emziklerin delikleri mi buyuk acaba

ya aventin deliği küçük sanırım ondan almadı
lansinohla karşılaştırdım lansinoh daha büyük
birde aventle içerken hep akıtıyordu ağzının kenarından ama lansinohta akıtmadı hiç
daha iyi kavradı

kızımı gece 12 bucukta zor uyuttum sabaha kadar uyuyamadı yavrum hala uyuyamıyor ıkınıp sıkınıyor
sanırım kabız oldu 2 gün oldu yapamıyor
uyuyamıyor süreklii ağlıyor
içim parçalanıyor ama yapabileceğim bişey yok
acaba bir çay kaçığı zeytinyağı versemmi kızlar ne dersiniz

Hele yarim gunse kv dusunme hic. Ben okula oglen gidiyordum oglumla evimle.istedigim gibi vakit gecirirdim. Kv ile yapamam yilin 10 ayi.
Tabi simdi ben de durunuyorum bebek eylulde 6 aylik olcak. Oglum eylul dogumlu 1 yasindaydi bakiciya verdigimde. Konustugumu anliyordu.
Zor konu.

Zaten ikisinin biberon basligi farklı şekilde dikkat ettiysen demekki lansinoh daha güzel geldi ikra hanima :))

Seninle bu konuda tamamen ayni dusunuyorum.benim kv ayni sehirde ve yakin pazar aksam cuma aksam gitmeyi planliyo.dun bundan bi hbr gibi gunluk gidip geliceksinya sana da yuruyus olur dedim.cok bozuldu.zaten bu planlar hic benle yapilmiyo ya da hbr verilmiyo.benim bi sekilde kulagima geliyo.esimle sirnasik yasamayi seviyorum ve bize ozel olsun istiyorum.kendi annm bana dunyayi verir is yaptirmaz yinede cok uzun kalsin istemem ki sehirdisi mecbur.mesela annm burda kendine kanka yapti sirf biz yalniz kalabilelim diye aksamlari disari cikiyodu.ama kv tam tersi.hizmet bekler bas koseye kurulur dizisini izler.demem o ki Kv ile vezir olcagina paranla rezil ol

Canim kucuk kizina hangi fitili kullandin? Ve yarisini mi verdin. Bizimde asimiz var 12 sinde. Calpol degilde fitili daha etkili buluyorum. Evde bar bi fitil paranox mu ne buyuk kiza kullaniyorum arada
Canım paranox s vardı evde. Gündüz onun yarısını kullan, bide sadece paranox olanını yazdı bunuda yatarken yarısını kullan hem uyku yapar dedi.

Öğrenmenin yasi yok kabul etmeli zaman değişti bezlerde değişti.aliniyorlar hemen çok zor yaa.
arkadasim zor valla.benimki bi de bana karsi cok ii sonra vermiyo bilmm ne diye etrafa sikayetleniuor Alinip.ve madem yarim gun bul guvenilir birini tak kamerani.kafan rahat etsin.benzer kisilik modeli var bende de olmaz cik

Ben kiskanc gelin oldum ama hic baglatmadim kv ye. O ben degistireyim dedi duymadim. Bakicimiz daha sicak geliyor bana cunku mesafeli bir iliski var aramizda. Kv sadece bez baglamak istese herseyimize karismak istiyor.
Bez sembolik yani
ben de kiskancim bir iki defa verdim baktim canini yakiyo duymadm artik Istemesini.ama simdi ise basliycam mecbur ogrencek cunku ben bakicam diye tutturdu.esim de annm burdaykn bakiciya mi vercez diyo.ki ben cok guvenilir birini buldum tecrubeli referansli.kv esime agladigi icin mecbur deniycez.

Sen bakicimi düşünüyorsun eylülde.bizimki hazir ve nazir bekliyor.teklif etmemek bile ayip.ama cidden ikisi bir olurda beni üzerlerse diye korkmuyo değilim.yarim gün evet ama bakici kotu cikarsa eşime ne derim o hakli cikar bu sefer.

Emmesiyle kusmasini dr.a gıre normalmis, acaba ben mi anormallik ariyorum gece uyuyorsa gunduz uyumasa da olur, o da normal dedi!
kilosuna bakmistir, kilo alimi iyiyse kusmasi da emmeside normaldir :)
uykuyu bilemiycem tabi ama benim dr da cani ne zaman isterse o zaman uyur diyor
bu dediklerine dr bisey yapamazki hastalik deil sonuçta :)

Bence ver.cok alistirmadan verebilirsiniz deniyo

top top kaka yapmadigi surece kabiz denilmez canim

Canım paranox s vardı evde. Gündüz onun yarısını kullan, bide sadece paranox olanını yazdı bunuda yatarken yarısını kullan hem uyku yapar dedi.
Canim bnm evdeki de paranox s . sadece paranox u da aile hekimine yazdirabilirim sanirim dimi ?

Siz birbirinize alismissinizdir o zaman bakmasi yarariniza olur.biz daha yeniyiz.beni pek takmiyor.cekinmiyor.yoksa kalmasi sorun değil.dizde kaliyormus zaten bebek bakmak zor mu geliyor axeba yaşından dolayı sorumluluk almak istemiyorum aceba.madem kaliyo kis sezonu torununa bakmak zevk verir aslında.yemek filan yaparmiydi.tanimadigim için bilemedim simdi bakamayacak yastaysa yapacak bisey yok bebek için bakici bakici eve gelse kv nazil baktigini görür içiniz rahat eder.benim yarim gün sizin nasil.[/QUOTE]
Inan kaç yıl oldu alışmıyor insan.rahat olamıyorsunuz kendi evinde yemek özel hayat sorun.çok zor bir durum ama evlendiğimiz ilk yıldan beri geliyor .benim okul tam gün ama benim bu sene 3 gün dersim vardı genelde Öğlen bitiyordu seneye nasıl olur bilmiyorum.kv yemek falan pek yapmaz ancak nöbetçi Olduğum günler geç gelince bazen yapar.iş yapmayı sevmez gezmeyi çok sever sorumluluk almak istemiyor yaşı var ama sağlıklı.

merhaba hanimlar
geçmisi okumadim her zaman ki gibi vakdim yok :))
oglusum bugun baya iyi çok sukur , az once emdi hiriltisi çok azdi
hatta meme yetmedi yine istiyor galiba , oksuruk geçer benim için onemli olan emmesi ve kusmamasiydi
sabah kine ye gittik hafta sonuda gidecez

buyuklere dr opmeyin deedi dedim yaklasmiyolar bile yanina
ben bunu niye daha once akil edemedimkii , ben soyleyince dinlemiyolar ama baskasi soyleyese dinliyolar :)))

ogleden sonra kuran okumasi varmis komsuda oraya gitme niyetim var bakalim uzerime giyecek pantalon bulabilirsem tabii

Bence ver.cok alistirmadan verebilirsiniz deniyo
verdim valla şimdi yarım çay kaşığı
inşallah yapabilir kızarıyor kendini sıkarken

Zaten ikisinin biberon basligi farklı şekilde dikkat ettiysen demekki lansinoh daha güzel geldi ikra hanima :))

evet lansinoh daha yumuşak yine denedim yine aventi almadı lansinohu aldı çiğniyor ağzında aventi :)

Selam kızlar ben geldim oğlumun bugün uyuyacağı tuttu aşıya götürcez die sanırım hissetti uyuyor
herkes iyi mi bebişler nasıl vallah biz idare ediyoruz bnm küçük paşa kucakta olmk istiyor hep kucağa alıp evin içinde gezdirmktn mahvoluyorum evde tek kaldım ve yemek bile yiyemiyorum bazen wc ye gidemiyorum ana kucağında fln durmuyor hep bnm kucağımda olmk istiyor uyku desen Allaha emanet kucakta sallıyoruz gezdire gezdire uyuyor beşiğe yada bir yere koyunca hemen uyanıo ama kucağımda tutsam saatlerce uyuyor. gaz sancımız oluyor hala bir geldi mi vallahi ortalığı kaldırıyor ayağı ve ağlıyor die mama denedik arada emdikten snra hala ağlıyorsa gazıda yoksa eminsem doymadığını hissettiğimde mama takviyesi yapıyorum üzülerek emzirmeyede devam ediyorum ama bnm sütün önsüt denen yağsz kısmı daha çok sanırım bebiş emerken bakıyorum ilk böyle suya rengi hafif benzeyen şekilde geliyor bebiş bunu emiyor emiyor snra bırakıyorsa bakıyorum ki memeyi sıkıp hala öle suya bnzeyen şekilde geliyor rengi 2. beslemeye aynı memeyi veriyorum ozmn bırakınca bakıyorum ki süt gibi ak beyaz geliyor sıvı bu yüzden de bebiş önsütü içip şişiyor yağlı kısmı içemiyor ve kilo alımı az oluyor mak sağdığımda emzirmeden ise öle ilk emerken çok gelmesine alıştığı için sıpa bu kezde memeyle boğuşuyor bana ne önerirsiniz arkadaşlar.

bu arada sonunda bnmde akıllı bir telim ve cepte netim oldu bazı arkadaşları ekledim ingst ama tam olarak kimler kim bilmediklerimde var eklemediklerimde var sanırım eklemek isteyn olursa bni adım muhammedalperen_inzar bnm kullanıcı adım

Me
MeSele para değil ben kazaniyorum sonuçta bakici iyi bakmazsa eşim hakli cikar.bide kv istemeyen kotu gelin olcam eşimin gözünde.esinle aram bu yüzden acilmasin diyorum ama basima geleceklerinde hic bilmiyorum.1 ay kaliyo gelince oradan biliyorum olacaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…