2015 Şubat Anneleri

Dun ikinci ay asidini yaptirdik kizimin. Ateşi cikmaz dediler ama dikti 37.5 in üstüne cikinca calpol verdim düştü. Gece tekrar yükselmişti İslak havlu koydum alnina ensesine. Biraz rahatladi. Sabah yine İslam havlu uygulaması yaptim. Simdi daha iyi.ateşi düşürmek için pek çok yol var endişelenmeyiniz. Gerçi ben bi hayli panikledim.annelik iste

bu arada 2.ay aşısını olan arkadaşlar ne gibi durumlar yaşadınız bizde nasipse bugün vurdurcaz ve dr.a gitcez 2.ay kontrolu için inş bebişim alması gereken kadar kilo almış ve yaşıtlarını yakalamıştır.

aşı ateş yaparsa ilaç olarak ne önerirsiniz dr.a fln sorcam ama yinede sizdende fikir almk istiyorum.
Aşı vurdurup dr.a geçicez ilk vurulduğunda çok huyszluğu oldu mu bebişlerinizin ağladılar mı saatlerce biz dr.a giderken yolda bize huyszluk çıkartır mı öğleden önce götürcektim yolda huyszlaşmasın die ama küçük beyin uyuyacağı tuttu.

Üzülmüştüm hakan bey e minnak bebiş bronşit mi olurmuş gazı olur emer ağlar bronsit ne ya iyi sevindim iyi olmasına..

Üzülmüştüm hakan bey e minnak bebiş bronşit mi olurmuş gazı olur emer ağlar bronsit ne ya iyi sevindim iyi olmasına..
saool canim aksam dan beri çocuguma bakip bakip agliyordum
hasta olmasin bebekler çok zor, simdi o biraz açildi ya dunyalar benim olduu

bide gazini kolay çikarmaya absladi dunden beri hayirdir insallah :)) buyuk adam gibi genirip duuryor en ufak harektde

Bugün kırkımız çıkıyoo :) Fikirlerlinize ihtiyacım var, neler yapılmalı?

38 den sonrasi ates sayiliyor canim

Defne hanım sabaha kadar uyumadı of deli oldum.Yatırıyorum yatakta nasıl kıvrılıyor ıkınıyor değişik sesler çıkıyor uyanıyor alıyorum kucağıma iyi bir sıkıntı yok gibi boncuk boncuk bakıyor ama yatakta kıvrılıyor inliyor uykusundan uyanıyor.Şimdi gaz ağrısı mı değil mi bilemedim çünkü gaz ağrısı diyince kızaran ağlayan ıkınan bebek geliyor aklıma bizimki de mi gaz sancısı yatakta huzursuz kıvrılıyor uyanıyor aniden ?Şimdi de aynı yatıyor ama sancı gibi ağrı gibi kıvrılıyor yatakta yavrum...

gaz olsa kucakdada ikinmazmiki

Çok geçmiş olsun.Allah sifa versin insallah.

Bizde ayniyiz aglamadigi icin gaz d3gil saniyoduk ama gazmis. Yatiriyorum surekli mikirdaniyor ikiniyor. Kucagima alinca sıkınti yok. Gazi cikmayinca rahat yatamiyor. O gazda cikar. Cikar bitmiyor.

bir sekilde o bakiciya ikna etsen esini. Yani her gun evine gidecekse tamam ama en beraber yasayacak olsam bastan beraber ev kurardim. Ccuk dogurdum diye evleri birlestiremem. Ki bizim kp de var
Baska sehirdn gelip ynimizda kalmalari lazim. Oglum bakiciya baslayinca kv arayip esimi agladi alisamamistir biz bakardik diye. Ben de gelsinler burda ev tutalim masrafina bakmam onlara baktiririm ama ayni evde yasayamam dedim. Esim zor kabullendi. Bakicida sorun ciksa annemleri istemedin derdi belki ama sukur sorunumiz olmadi.

Oglumun bakicisi var canim kizima ds o bakacak ins. Buyuk krese gidecek gibi. Baklim bizim isler de karisik.

Size benim nazarim mi degdi yoksa. Cok geçmiş olsun. Tecrubelisin diye ozeniuorum sana. Masallah size degmesin nazar. Tekrar gecmis olsun. Allah sifa versin insallah.

Cok gecmis olsun hakan pasaya. Ilacsiz atlatsin ins.

kilosuna bakmistir, kilo alimi iyiyse kusmasi da emmeside normaldir :)
uykuyu bilemiycem tabi ama benim dr da cani ne zaman isterse o zaman uyur diyor
bu dediklerine dr bisey yapamazki hastalik deil sonuçta :)
Çrş gunu kontrlu var insallah iyi cikar yoksa ben kafamda kötü senaryolar kurarak kuduracam

İçir cnm belki iyi gelir

Bizde ayniyiz aglamadigi icin gaz d3gil saniyoduk ama gazmis. Yatiriyorum surekli mikirdaniyor ikiniyor. Kucagima alinca sıkınti yok. Gazi cikmayinca rahat yatamiyor. O gazda cikar. Cikar bitmiyor.

Ya bileyim ne olduğunu da sabaha kadar çıkartırım anlamamıştım çıkarayım kuzumun gazını sağolasın.

Me
MeSele para değil ben kazaniyorum sonuçta bakici iyi bakmazsa eşim hakli cikar.bide kv istemeyen kotu gelin olcam eşimin gözünde.esinle aram bu yüzden acilmasin diyorum ama basima geleceklerinde hic bilmiyorum.1 ay kaliyo gelince oradan biliyorum olacaklari
Siz yine iyisiniz benimki doğmadan beşiği benim odama kurun dedi.salona yani neden dedim sen rahat uyu dedi safim ama o konuda asla taviz vermem ne demek annae olmak kolaymi vs tepki verdim sertçe.sonra düşün burada iyi kotu cevrem var herkese bazen dolayli kiskandigimi söyledi.tabi millet içini dişini bilmiyor.o gidince anlattim ama bende.rezillik off.bakici isine gelince kendi evimemi alayim.

Oglumun bakicisi var canim kizima ds o bakacak ins. Buyuk krese gidecek gibi. Baklim bizim isler de karisik.[/QUOTE]
Daha çok küçükler ya kiyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…