2015 Şubat Anneleri

Ben de bunları kirklıyken yaşadım gerçi pazar çıkacak kırkımiz daha
1 hafta kaldı gitti annem çalıştığı için daha fazla kalamadı sonra kv geldi 20 gün kadar kaldı. Aynı şeyleri yaşadım ben de...
kırklı olmasam benDen hizmet bekleyecekti bir de

Benim esim iyi o konuda Becerikli masallah cekmemis annesine:)ona da sen daha iyi bagliyosun dedim alindi.ben istiyorum ki yapamadigini farkina varsin.anneye de defalarca uygulamali gosterdim olmuyo demekki kabul etsn

Benimkinde de becerik yönünden sıkıntı yok da annesi öyle bağladı ya doğruydu o sıkıntı orada

Inan kaç yıl oldu alışmıyor insan.rahat olamıyorsunuz kendi evinde yemek özel hayat sorun.çok zor bir durum ama evlendiğimiz ilk yıldan beri geliyor .benim okul tam gün ama benim bu sene 3 gün dersim vardı genelde Öğlen bitiyordu seneye nasıl olur bilmiyorum.kv yemek falan pek yapmaz ancak nöbetçi Olduğum günler geç gelince bazen yapar.iş yapmayı sevmez gezmeyi çok sever sorumluluk almak istemiyor yaşı var ama sağlıklı.[/QUOTE]
Hayatta en nefret ettiğim şey kavga laf yaristirma zaten pek beceremem.evlendikten sonra biraz öğrendim ama baktim eziliyorum..bunlar alismis herhalde laf ata ata yasamaya ben sevmiyorum.uyarmama rağmen tütmüyor anlatmakta istemiyorum aslında en basitinden kapi çalma olayi saygi yok.safliktanmi bilemedim ben utaniyorum ya kocaman insanla atismaktan.

Bugün kırkımız çıkıyoo :) Fikirlerlinize ihtiyacım var, neler yapılmalı?
Bizim de bugün kırkımız çıkıyor.22 Şubat değil mi yanlış hesaplama yapmayayım. Ben denilmiyormuş ablam gelecek bebişte ben de yıkanacağız akşam da eşim dışarı çıkaracak.başka neler yapılır ben de bilmiyorum.

Vucudum sisiyor durduramiyoruz :/
Bu doktor benden bi sey anlamadi bence. Kurdeşen dedi gecti ne bi tahlil yapti ne dogeu duzgun bakti. Pzt yine baska doktora gidicem.

Artik kabarciklar gozumun ustunde falan da cikmaya basladi. Gozum davul oldu yine. Bas parmagim sisti. Vucudumun her yeri kabardi. Noluyo bana anlamiyorum ki :/ cok sinirim bozuldu.

Me

Mesafe şöyle olabilir.ayri oda ayri TV o da rahat eder ama bunu eşim kabul etmez kvde hoşlanmaz.bizimkide herşeyi annesinin yaninda paylasir ben paylaşmak özel konusalim derim.

He o konuda sıkıntı yok eşim de her şeyi özel konuşmak ister.
o ayrı oda ayrı tv iyice dışlanmışlık yapar. O olsa ne olacak ki hem geri kalan her şey aynı. Gezmesi misafiri yemesi içmesi...
kendi açımdan öyle bir odam yok zaten.

yün battaniyeye sarıyordu sarma dedim diye bile bozuldu laf çarpıttı eşime ki bebiş isilik oldu o yüzden.

cok zor gercekten duzenli emmedigo icin sutumde bazi gunler azalıyor. ben simdi emmedigi zaman sagip kasikla veriyorum. Pes etmicem diyorum ama cevre baskisi sinir ediyor. Ac bu cocuk dediklerdediklerinde karsimdakileri bogazlayasim geliyor. Ama moral oldu bana bende inaniyorum bir gun duzenli emecegine. Aslinda gazi olmasa emecek. Karnindaki gurultular cok uzuyor beni cok gazli bir kiz. Alttan da cikaramadigi icin daha kötü oldu sanirim.

Evet 22 Şubat saat olarak da doldurmak gerekiyormuş.Bu arada yıkanma suyuna gül yaprakları,pirinç, çörek otu,nazar boncuğu ve de altın konulmalıymış diye okudum.Sağlık,güzel koku,nazar,zenginlik vs için.Yapar mıyım bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?

Benimkide mamajooyla akitiyo butun mamayi bitiriyo nukla akitmiyo ama mamayi yarim birakiyo hangisiyle verecegimi sasirdim

Ya benim oglumda her sabah ikinarak aglayarak uyaniyo aglamasina dayananayip zeytinyagi verdim gunde bikez kaka yapiyo o da sulu zaten nasil kabiz gibi ikiniyo anlamiyorum belki zeytinyagi vemesem oglumda bikac gun yapamicak ama cok aglicak yavrum yaa

Evet tamamen aynı düşünüyormuşuz gerçekten

Benimde gorumcem bakacak ve ben ona hic guvenmiyorum evi curcuna gibi cocuklari yaramaz simarim geleni gideni bitmiyo kendi biraz avare gezmesi cok bakici tutsam bosuna calismis olucam napicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Canim yaa gecmis olsun netten arastirsana yada baska bi dr'a gitsen alerji falan olmasin

Geçmiş olsun canım hakan'a..

Hoşgeldinn telefonhn da hayırlı olsunn :)) istek yolladım sana ig da. Bu arada adaşmışız da biz :)))

Yıkamayı 39da yap dediler bana 40a bırakma.
Ben de gül olması gerekli değil papatya falan koyarım diye düşündüm. altın, tespih de koyacağım.
Bir de kırk kaşık su koyacağım yani 40 kaşığı sayacağım bebişe de bana da. Bir de kırk delikten su geçirmek gerekirmiş makarna süzgeciyle dökeceğim kovasına suyu.

Geçici ama bebisin rahat nefes almasını sağlar gerekli görmese yazmazdi doktorun. Geçmiş olsun canım tekrar bronşit filan zor isler çok şükür çocuklarda Bisey yok ama ben 2-3 yıl önce zatürree geçirmiştir berbat biseydi.

Kayahan içine mi doğdu ya dün gece gece dinlettin bize :/

kız bende bılıyorum fark olduğunu ama ne dıyım sımdı k.valide tü kaka sevme onu o bakmasın. :))
kızı rahatlatayım dedım. sende butun kotu yonlerını soylemıssın.
ben k.valide ile iki gun duramadım . bunun eli soğuk dıye dıye kafayı yedırttı. saki karda yatıyor bebe . yav ne yapayım soğukta.

Lohusalik kolay birsey degil canim. Oluyor garip seyler. Cok gecmis olsun. Kurdesen neymis ki

Benimde gorumcem bakacak ve ben ona hic guvenmiyorum evi curcuna gibi cocuklari yaramaz simarim geleni gideni bitmiyo kendi biraz avare gezmesi cok bakici tutsam bosuna calismis olucam napicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
para ya da baska birsey almadan mi bakacak. Minnetu omur boyu bitmez. Hic girme boyle bir ise. Bakacaksa da 3 kurus ver adi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…