2015 Şubat Anneleri

Defne uyur kahve keyfi başlar haa kendime inanamıyorum en büyük zevkim bu oldu.En büyük heyecanım bebişin boy kilo alımı oldu.Gerçekten hayat on numeroo :/

Bende Tek rakamlar olmaz diye duymustum 38de yikadik biz kirk fincan su koyduk

Bebeklerin elleri soguk olur zaten elini isitalim derken atesi cikar dedim ben bilmis bilmis.
Bir de gece aglamasini duymamismis. Sen nerden duycaksin ben yanindayim mik dese duyuyorum sen duyasiya 50 kere alirim dedim. Napacaksa gece aglamasini duyup.
Kv yi istemiyoruz arkadas da edinmemisiz ne olacak halimiz.
Bugun cok daraldim ben surekli iki cocukla basbasa. Iki kelime edecek insan aradim.
Oturdum cikolata rezene yapiyorum.
Sonum kotu.

napıyım yarın bunları yaşayınca bunalıma mı düşsün

Ben de başta senin dediğini yazacaktım da sonra dedim ayy bunlar da var amaa

Benimki de elleri soğuk eldiven giydir diyip durdu bebeklerin elleri soğun olur dedim o bi parça ettir yine de üşür diyip durdu.

En son o bi parça ettir üşür dimi diye ben dalga geçiyordum

para ya da baska birsey almadan mi bakacak. Minnetu omur boyu bitmez. Hic girme boyle bir ise. Bakacaksa da 3 kurus ver adi olsun
Yani para vermem halasi sonucta oda almaz zaten ama dedigin gibi omur boyu basimiza kakar uzerinde soz hakki oldugunu soyler para olmasada market alisverisi yapabiliriz ins o bakmasinda daha iyi olur

Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu

Yani para vermem halasi sonucta oda almaz zaten ama dedigin gibi omur boyu basimiza kakar uzerinde soz hakki oldugunu soyler para olmasada market alisverisi yapabiliriz ins o bakmasinda daha iyi olur
Bir arkadasim var gorumcesi bakmis 1 sene. Eline para veremedim garip olur diye ama evlenirken ceyizini aldim hep diyor. Yine de hala minnet altinda. Ustunden kac yil gecmis. Benim emegim cok deyip duriyormus. Ben olsam halasisin ama su parayi al derdim.

kendi başını yakma
kime kıyamadıysam ,bana karsı bi kıyma makinesi görevini üstlendiğini gördüm=) (anne-baba hariç tbi)

Sanki biz bin parcalik puzzle iz

wuuuu çok sert :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…