2015 Şubat Anneleri

Hay Allah olacağı varmış demek. Okurken ozendim İtalya Nasil bir yer sevdin mi sen? Neden geri dkndun peki ben De Amerika ya gitmeyi orda yaşamayı çok isterdimm

Pisiği nasıl gecirdin.ben de pisik bilmiyorum öbürlerinden.simdi ev pisik kremi doldu.tam azalmış bitiyo derken bugün gene kıpkırmızı.kakada azaldı ama yinede tam sıfirlanmiyor.

Valla Vahide o kadar çok krem kullandım ki anlatamam.bi de bizimki geriniyordu o zaman dahi kaka yapıyordu.altını her seferinde ayrıntılı temizlemedim,suyla yikadim poposunu, kremlerden surdum..kremleri de hangisinin ise yarayacagini bilmediğim için hepsinden bi mix yapıyordum onu suruyordum çok şükür geçti.darısı sizin başınıza

Ee kimsenin öğretmesine gerek yok ki biliyorsun işte bebeklerin ağlamasınin normal olduğunu burda hiç duydun mu bebeğim aglamiyor dıyeni..bnm kız 1 gun çok az Ağlamışti biyerde de az ağlayan bebeklerde otizm görülebileceğini okumuştum Ağlasin diye gözünün içine bakmistim

Biz 3. Ayda yaptircaz cnm bazıları 2-4,bazıları 3-5 yaptırıyor..MaRaL in dediğine göre diğer asilarla yaptırmak daha iyiymiş ama bizim geçti 2.ayimiz mecburen 3.ayda yaptircz..senin varsa 2.ayda yaptırma durumun 2 de yaptir

Bi bnm dr mi normal değil dedi ya süt alerjisi dedi bnm Ki alerji olabilecek şeyleri kestim bi de losyon verdi surdum geçti

Aglayinca morarip katılıyor ya ondan korkuyorum ışte .

Aynisindan:)

gazı var sanırım yaa sabah emzirirkende karnı kurul kurul ötüyordu
belkide barsaklarıdır biyerden gurultu geliyordu
her emzirmeden sonra çıkaramıyor zaten
özellikle gündüz çıkarıyor ama gece çıkaramıyor memede uyuduğu için gaz çıkarmaya çalışırken uyuyor

Kendimi alintiliyorum.sesimibduyan var mi
ben gaz için hiçbirşey kullanmıyorum nedense kızıma ilaç kullanmamak konusunda son ana kadar direnmeye kararlıyım bir tek vitamin damlası veriyorum

benim eşime biri bir ot vermiş odun gibi bişey
bebeklerin gaz sancısı içinmiş
veren kişininde yi bebeği olmuş doktor önermiş onlara
suda haşlayıp suyunu içirecekmişiz hemen çözüyormuş sorunu
ama otun adını unuttum

bugün ilk defa yatılı şehir dışına çıkıyoruz
ana kucağını götüreceğim beşik niyetine
ama stresliyim nasıl yapacağız duracakmı korkusu sardı
birde havalar tam ısınmadı ama inşallah bişey olmaz

Bugunu sagsaglim atlatabilcek miyim acaba..

Mevlid var oglen. Sabah 6dan beri uyumuyo Begüm yine sancilandi. Hala uyutmaya calisiyorum. Ustune dudagim yine davul gibi sisti. Hala hazirlanamadim misafirler gelicek. Annem kosturuyo bi yandan evin isine. Kv ve gorumce hala ortada yok bi de onlarin misafirleri. Delirmem yakindir.

ayy Allah kolaylık versin canım sen şimdi streslisin dudağında ondan şişmiştir buz koy ona
hazırlan ve otur kısının yanına başka bişeyle ilgilenme
kv ve görümcen gelincede lafını söyle çekinme

Sagol canim oyle yapicam artik. Vucudun bi haftadir sisiyo zAten degisik degisik yerlerinden. Ne lohusalikmis ya offf..

Selam kızlar gece 3 te uyuyan kuzu şimdi yine uyumamak için cebelleşiyor daha valiz hazırlıcam saçıma fön çekmem Lazım ayrıca kişisel Bakım yani :) ama bu dana uyumadımı yapamam ki 3 te adam gelcek daha ben hiç birini yapamadım tatile bile engel :) şimdi alt komşuya bırakı vercem kızı

Hadi kolay gelsin.sen tedarikli git kiyafet battaniye bise olmaz Allah in izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…