- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bir ara italyadaydım makarna pişirilişini anlatırlarken bolca suya bir avuc tuz at dediler. Ben de bizim İyotlu tuzdan almıştım. Meğer makarna tuzu başkaymış. Her gün makarna yiyordum bir yıl kaldım. Döndükten birkaç ay sonra tsh deperim Yükseldi.
Filmini aklıma yazdım.
Pisiği nasıl gecirdin.ben de pisik bilmiyorum öbürlerinden.simdi ev pisik kremi doldu.tam azalmış bitiyo derken bugün gene kıpkırmızı.kakada azaldı ama yinede tam sıfirlanmiyor.
Ee kimsenin öğretmesine gerek yok ki biliyorsun işte bebeklerin ağlamasınin normal olduğunu burda hiç duydun mu bebeğim aglamiyor dıyeni..bnm kız 1 gun çok az Ağlamışti biyerde de az ağlayan bebeklerde otizm görülebileceğini okumuştum Ağlasin diye gözünün içine bakmistimAslında çok sabirliyimdir ama birinin bana bebek ağladığında bunun normal bise olduğunu bebektir ağlar mantgini öğretmesi lazım o ağladıkça ben çok uzuluyorum zaten uyku eğitimine başlamak için erken galiba ama şimdiden de yapmak lazım uff bilmiyorum
Biz 3. Ayda yaptircaz cnm bazıları 2-4,bazıları 3-5 yaptırıyor..MaRaL in dediğine göre diğer asilarla yaptırmak daha iyiymiş ama bizim geçti 2.ayimiz mecburen 3.ayda yaptircz..senin varsa 2.ayda yaptırma durumun 2 de yaptirBende dr'la konusayim sali gunu bide sen eylule rota asisi yaptirdin mi agizdan verildigi icin kusma olabiliyomus o zamanda asinin etkisi olup olmadigi tahmin edilmiyomus ikinciyi yapmayida kimse goze alamiyomus ikinci dozun zamani bekleniyomus ne diyosun bu konuda
Bi bnm dr mi normal değil dedi ya süt alerjisi dedi bnm Ki alerji olabilecek şeyleri kestim bi de losyon verdi surdum geçtikızlar bişey soracam bebeginin yüzünde minik sivilceli kızarıklığı olan varmı ve dr ne önerdi yada nasıl geçirdiniz ben 3 dr a gösterdim hepsi normal önemli değil deyip geçiştirdi ama 20 günü gecti bi türlü geçmiyor aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen yardım etsin
Aglayinca morarip katılıyor ya ondan korkuyorum ışte .Ee kimsenin öğretmesine gerek yok ki biliyorsun işte bebeklerin ağlamasınin normal olduğunu burda hiç duydun mu bebeğim aglamiyor dıyeni..bnm kız 1 gun çok az Ağlamışti biyerde de az ağlayan bebeklerde otizm görülebileceğini okumuştum Ağlasin diye gözünün içine bakmistim
Aynisindan:)Kızım cok kusardı gunduzlerı emınce gazı çıkar çıkmaz ana kucağına yuksekce yatırırdım hırpalanmasın dıye ama gece emzırır gazını çıkartmadan koyardım yerıne.. Hıc kusmaz hemen uyurdu gerı..
Sımdı oğlan gece emınce gazını çıkarana kadar beklıyorum çıkaramadıysa 15 dk dık durumda tutuyorum ve yatırıyorum yalnız gazı varsa Yada kaka yapacaksa uykusunda ıkınuyor ve kusuyor .. Kusmasın dıye yıne derım uykuya dalana kadar basında beklıyorum . Boyle 1 saatı buluyor gerı yatmam.. Sız ne yapıyorsunuz ?
Kendimi alintiliyorum.sesimibduyan var miVicol surup kullanam var mi kizlar gaz icin? Dr bunu verde yorumlar fena degil ama bizden kullanan var:)
Ben derdım kı kızımda bı kız gelınlık kız olana kadar kakasını ben yaptırcam herhaldecok daraldıgında derecenın ucunu yagla ver hafifçe poposuna sok çıkar gazı çoksa ve çıkaramıyorsa Yada çıkardığı yeterlı gelmıyorsa kaka yapamaz
ben gaz için hiçbirşey kullanmıyorum nedense kızıma ilaç kullanmamak konusunda son ana kadar direnmeye kararlıyım bir tek vitamin damlası veriyorumKendimi alintiliyorum.sesimibduyan var mi
Amiiinnnnn... gece cok sukur yapti rahatladik...Ahh kiyamam yavrum allahım duygularım alt üst hiç onların caninin yanmasına dayanamıyorum. Bol kakali günler olsun
Bugunu sagsaglim atlatabilcek miyim acaba..
Mevlid var oglen. Sabah 6dan beri uyumuyo Begüm yine sancilandi. Hala uyutmaya calisiyorum. Ustune dudagim yine davul gibi sisti. Hala hazirlanamadim misafirler gelicek. Annem kosturuyo bi yandan evin isine. Kv ve gorumce hala ortada yok bi de onlarin misafirleri. Delirmem yakindir.
Amiiinnnnn... gece cok sukur yapti rahatladik...
evet canim oksurtecekler oda balgam bosaltiyor
aksam mesajini gordum telden yazamadim oc ye geçincede unutmusim kusura bakma
Sagol canim oyle yapicam artik. Vucudun bi haftadir sisiyo zAten degisik degisik yerlerinden. Ne lohusalikmis ya offf..ayy Allah kolaylık versin canım sen şimdi streslisin dudağında ondan şişmiştir buz koy ona
hazırlan ve otur kısının yanına başka bişeyle ilgilenme
kv ve görümcen gelincede lafını söyle çekinme
Hadi kolay gelsin.sen tedarikli git kiyafet battaniye bise olmaz Allah in izni ilebugün ilk defa yatılı şehir dışına çıkıyoruz
ana kucağını götüreceğim beşik niyetine
ama stresliyim nasıl yapacağız duracakmı korkusu sardı
birde havalar tam ısınmadı ama inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?