- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
canım peki nemlendirici olarak ne kullanıyorsun benim kızında yüzü çok kuru ve pütür pütür ve devamlı kaşimaya çalışıyor doğal zeytinyağı sürüyorum iyimi yapıyorum onuda bilemedim
cnm ustadBende dr'la konusayim sali gunu bide sen eylule rota asisi yaptirdin mi agizdan verildigi icin kusma olabiliyomus o zamanda asinin etkisi olup olmadigi tahmin edilmiyomus ikinciyi yapmayida kimse goze alamiyomus ikinci dozun zamani bekleniyomus ne diyosun bu konuda
teşekkür ederim bende alyım yüzüne zeytin yağı sürmek benim de içime sinmiyorBen sebamed in bebek losyonunu sürüyorum vücuduna yağ sürüyorum ama yüzüne losyon.
gozun aydin canim :))bundan 2 ay önce biri çıkıp kızın kaka yapınca mutluluktan ağlayacak şükredeceksin dese yürü git manyak derdim ama bugün oturdum sevinçten ağladım
annelik nasıl bişeymiş yaaa
gozun aydin canim :))
Yutup kustuktan sonra sorun yok yaniYutmasi yeterli canim. Almis oluyor mkrobu. Etkisi oluyor yani
Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizliginebundan 2 ay önce biri çıkıp kızın kaka yapınca mutluluktan ağlayacak şükredeceksin dese yürü git manyak derdim ama bugün oturdum sevinçten ağladım
annelik nasıl bişeymiş yaaa
:) anne olmadan anneler anlasilmaz zaten canim :)sağol canım yaa onun o keyifli gülen gözlerini tekrar görmek herşeye değer
rabbim onları tüm kötülüklerden korusun hep iyi olsunlar
annem sen hasta olma ben olayım derdi ne demek istediğini anlamazdım şimdi çok iyi anlıyorum
Amin cümlesiyle canimBana saate de bak dediler..Bilmiyorum ne kadar önemli..Şimdiden hayırlı olsun..Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsn..
Evet bende gördüm onu istanbul da doğdum ama su an almanya da yaşıyorum maalesef bugünde soramadik bunların bayramiymis her yer kapalıPinar sibirsky diye birini buldum ben.mykundak diye bi sitesi var.ist da yasiyosun daha avantaajli
Aslında çok sabirliyimdir ama birinin bana bebek ağladığında bunun normal bise olduğunu bebektir ağlar mantgini öğretmesi lazım o ağladıkça ben çok uzuluyorum zaten uyku eğitimine başlamak için erken galiba ama şimdiden de yapmak lazım uff bilmiyorumArkadaşım da gitti uyku danismanina ama sabırlı olamadığı için fayda görmedi inşallah sizde ise yarar brz sabırlı kararli olmak lzm aliskanliklardan vazgeçirmeye calisirken
Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
Kabiz olmak için çok küçük değillermİ benimkinin de kakasi çok sulu üstten emiyor alttan hemen birakiyoBenimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
Maraaallll masajla neyi bosaltacaklar balgam miiiibiraz daha iyi canim dune gore
suekli uyumak istiyor, iki saatde bir altini açip uyandiriyorum burnunu temizliyorum guzel emiyor sonra geri uyyor
kusmasi da azdi buna sukur
sabah goturdum masaja, yarin ki randveumuzude aldim bakalim yarinki masajci oksurtecebilecekmi
cigerine masaj yaparak oksurtup bosaltmaya çalisiyolar
Sabah bende zeytinyag verdim bide cok aglayinca mecbur kalip dupalak verdim canim ama yok yine ise yaramadi bide burdami okudum baska sitede mi hatirlamiyorum zeytinyagini direk vermek zararliymis galiba bundan sonra mamasina karistiricam seninde aklinda bulunsun ama sen emziriyodun eger biberonla verirsen oyle yap sendeah kuzum kıyamam seni o kadar iyi anlıyorumki gözünün içine baktım bütün gün bende
yarım çay kaşığı zeytin yağ içirmiştim sabah onun etkisi sanırım
aile dostu bir doktorumuz var babam ona sormuş gliserin fitil versin hemen yaptırır demiş
ben ilaç kullanmayı sevmediğimden vermedim yapamazsa veririm dedim
sen bir dene istersen gliserin kansuk fitil
bebekler içinde var büyükler içinde var
Zaten kabiz degil cunku yapinca sulu yapiyo top top degil benimki emmiyo mama veriyorum o yuzden bikac gun yapmamasi normal aslinda ama nasil ikiniyo nasil agliyo cok uzuluyorumKabiz olmak için çok küçük değillermİ benimkinin de kakasi çok sulu üstten emiyor alttan hemen birakiyo
Ben de oyle buzdolabinda saklanan vitamin kullaniyorum.soyle kolayini buldum: kendim kahvalti yaparken cay suyunun icine kasik koyup isitiyorum,sonra o isinmis kasiga buzdolabindan cikarttigim vitamini damlatip bekliyorum.kasik sogurken vitamin de oda sicakligina geliyor,bebege oyle veriyorum..Dün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.
evet ama biraz acken icirilirse kusma riski olmuyor. 5-10 dk kusmasa yeter de artar bileYutup kustuktan sonra sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?