2015 Şubat Anneleri

Dr'a gittigimde ona sorucam o ikide yaptir der buyuk ihtimal biliyosundur mutlaka acken yapilmasi kusma riskini en aza indiriyomus

Ne otu acaba?ben de kendim ilac kullanmm oglumun caninin yanmasina dayanamiyirum her aksam mahvoluyo gazdan yavrum

Kuzenimin bebisinde oldu, isilik gibi degil de sivilce gibiydi. Dru ona bir krem verdi, anca oyle gecti

Hadi kolay gelsin.sen tedarikli git kiyafet battaniye bise olmaz Allah in izni ile

yok zaten kızın valizi şimdiden hazır
valiz diyorum çünkü çanta yetmiyor el kadar bebeye :)

Ne otu acaba?ben de kendim ilac kullanmm oglumun caninin yanmasina dayanamiyirum her aksam mahvoluyo gazdan yavrum

akşam eşime sorup ismini yazarım canım ben bişeye benzetemedim bildiğim bir ot değil

Cnm esin daaha iyi biliyodur,3. aydaki dogum gununu 1 gun bile geçmemesi lazim, yani 25 ocak da dogduysa 25 nisan i geçmeyeeck diye biliyorum, subatin 28 olayini bilemiycem tabi :))
gecmis olsun kuzum masajin nasil yapildigini biliyo musun yada ismi varmi netten bulabilir miyiz
bi elini cigerlerin ustune koyyor yapan bi digerinide karnina koyyor,yukarda asagi ya dogru bastiriyor diyaframimi hareket ettiriyor acaba
onlar egitimini aliyor canim bilmeyen birinin videoyla yapmasi zor olur belki,sen kime yapacaksinki
bakayim youtube de bisey bulabilcemmi

Son düzenleme:
ihlamuru kime vercem kiz
pipili olan seninki miydi, yani bebegemi verdin :)
kaç kasik verdin,ihlamuru ben içiyim bari bende hastayim :)

Hametan cok ıyı gelıyor yüzüne cocuğun 2 güne gıdıyor ne varsa
annem de 1 sene gormezmıs ama ben kızımda 3 aylıklen adet gördüm bunda henüz tık yok.. Olsada olur olmasa da
bence hiç acelesi yok valla
4.5 sene adet gormedim bi eksikligini hissetmedim hiç bi zaman

Kizlar biz hastalandik bebegim öksürük ve grip nasil oldu bilmiyorum en cok oksururken canim acıyor o kadar da dikkat ettim ama neyse bana akıl vetin ne yapmaliyim ilk bebek tecrubesizim 2 aylik olduk ne yaparsam cabuk iylesir nolur cevap verin

Kuzenimin kizi cok oksuruyo balgami var atamiyo dr sadece anne sutu demis daha cok kucuk bisey yapamiyo

Tatlım sen gitmedn mi doktora

Aynen ben de karışım yapıyor artik.Dr da hep devletin ödemediği pahalı ilaçlar yazıyıyo.insana bi pisik 100 liraya patlar mi.hala da geçmedi.
Ya aklıma yazdım dedim de akil kalmamış tutamadım.sana zahmet filmin adini bi daha yaziver de kenara .yaziyim.

Burnunu temizle cnm.banyo ve sicak su buhari iyi gelir.ozellikle rmzirmeden once temizle yoksa kusuyolar.serum fizyolojik damlatican temizlemek icin

Cnm esin daaha iyi biliyodur,3. aydaki dogum gununu 1 gun bile geçmemesi lazim, yani 25 ocak da dogduysa 25 nisan i geçmeyeeck diye biliyorum, subatin 28 olayini bilemiycem tabi :))
i
ya ben dedim esime 1 gun bile geçmemesi lazımmış diye her zamanki gibi mantıklı bulmadi :))) o da aynen ee Şubat 28 çekiyor onu ne yapcaz dedi :)) 90 gün mu saycaz doğumdan sonra ne yapcaz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…