asi olali kaç gun olduki o deildir herhaldeAnlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
Bana dr kusmamasi onemli demisti ama burda biri yutmasi kafi yazmisti mattikaydi sanirimHadi yaw niye bunu bize kimse söylemedi ki. Rota yapılırken Karnı toktu bebişin hatta azıcık kustu bile. Sorun olur mu ki
Kussa bile korkma aşı içindeki viruslar, ağız içine düşer düşmez, hücre içine giriyor, mideye giden sadece taşıyıcı sıvı...Bana dr kusmamasi onemli demisti ama burda biri yutmasi kafi yazmisti mattikaydi sanirim
Ya az önce uykusunda biberon tikistirdim ağzına 2 çekti bıraktı ya nasıl Acikmaz anlamiyorumbebekde ulser oluyormu ki
uykusunda emzirmeyi denedinmi hiç
benimki uykukuyken hayattda aàçmaz agzini uyanincada cin gibi açar zaten gozlerini
24 saat emzirmek yetmez sana al bnmkini de emzir :)))))sagayim ca nim
dun sagdim ama içmedi en azindan sutum azalmasin
gerçi su an çok dolu deil gogsum ama
of yaa su çocuk bi iyilessydi
kurtulamaz elimden 24 saat emziricem :))))))))))
iyi eglenceler :)Ablama geldik ama onlar dikilide oturuyor tatil yeri yani Termal var oraya gitcez havuza falan gireriz kendime geleyim azıcık
Uyuyo muydu bizimki uyurken sicriyo agliyo cok kotu bi ruyaysa ellerini acarak ciglik cigliga aglayabiliyoAnlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
hahha hiç gulcegim yokdu kahkaha attim valla uykumu açtinn24 saat emzirmek yetmez sana al bnmkini de emzir :)))))
baska derdi yoksa nazar olabilir miElektrik yok diye 11 de anneme gittim ve elektrik 7 de gelecek dediler.
Y.dışı elektrik vermeyi mi kesti bize nedir anlamadım. Donduk.
Neyse akşam annemlerden gelirken bebeğe bir şey oldu bir yeri kırılmış gibi yarım saat bağırarak ağladı
gözyaşlarıyla hemde. Resmen aklım çıktı ömrümden çmür gitti.yıkadım yatırdım ama yine cok dertli uyuyor ve meme almak istemedi. Üstüne bir daha elekt kesildi 8 den ona kadar.
uyandir ver sende :)Ya az önce uykusunda biberon tikistirdim ağzına 2 çekti bıraktı ya nasıl Acikmaz anlamiyorum
Senin bu dr türk mu yazilarini bizde okuyalimKussa bile korkma aşı içindeki viruslar, ağız içine düşer düşmez, hücre içine giriyor, mideye giden sadece taşıyıcı sıvı...
benim dr bunu demis canim asi için
Ya uyusalar dert uyumasalar dert cok yeseler dert az yeseler dert ne bu kizanlarin bizden cektikleri beyaaaaYa az önce uykusunda biberon tikistirdim ağzına 2 çekti bıraktı ya nasıl Acikmaz anlamiyorum
Kaşinmâaaaaaaaaaaauyandir ver sende :)
ben gidip $ansimi denesemmiki hiç kasinmasammiki
bide uyanip gerei uyumazsa :)
Turk kiz tabiki.kadir tugcu forum yz googlevaSenin bu dr türk mu yazilarini bizde okuyalim
Prynir kusma gaz cnm cok yeme deilkimattigax post: 40323986 .!.:erken uyumak istiyor ama birşey engel oluyor anlayamadım. akşam 8 de uyumak istiyor gözler kayıyor ama dalamıyor bir türlü.
3 saatte emzirdim yine kusuyor peynir peynir.
anlamadım ki
Yok benimkini melekler doyuruyor sanırım 2 firtla doyan bebek görmedim ya da ne firtmis arkadaş 100 cc falan çekiyor 2 seferde sanki..Şerefraz bnm de hep aklımda allah ona peygamber sabri vermiş valla..ne yaptı acaba son durum neydi ben geçmişi çok takip edemiyorum sanki 3 çocuğu olan bnmhahha hiç gulcegim yokdu kahkaha attim valla uykumu açtinn
kiz bana yapilirmi buuu, memeyi çekip aglamaya absliyor zehir sanki mubarek tovbe tovbeeee
ama onceden dogurmayan kadin , hatta neneler bile emzirirmis sut annesi olurmus
benim elimden kurtulamaz bu çocuk emmekden baska çaresi yok, elbet acikacak demiii
ben baska biseyle beslemezsemde mecbur beni emcek :)
yalniz serefraz aklima geliyor bu çocuk her memede agladiginda, ne kadar kotu bi hismi$,çaresizlikmis, nasil dayanmis buna o kadin bilmiyorum ..
Ya uyanıkken hiç almıyor ciyak ciyak ağlıyor ilk yudumda..ondan dedim Midesinde falan bi sorun mu var ki..idrar yolu enfeksiyonunda da emmek istemezmis..bi de 3. Ayda beslenmeyi red olabiliyomus offf dr ye gitmek istemiyorum yaa yrna hersey düzelir inşallahuyandir ver sende :)
ben gidip $ansimi denesemmiki hiç kasinmasammiki
bide uyanip gerei uyumazsa :)
Ay valla bgn geziyorduk bi ton gelin gördüm fotograf çekimi yaptırıyor evlenin Ama çocuk için 1000 kez düşünün demek geldi içimden hepsine..ne zor ismis ya ağzınin içi Aft doldu stresten yiyip icemiyorm konusamiyorum..neyseki buraya yazabiliyorum :)))Ya uyusalar dert uyumasalar dert cok yeseler dert az yeseler dert ne bu kizanlarin bizden cektikleri beyaaaa
Yatiriyorum ama Kusunca kafasini duz cevirip yutmaya calisiyo kac kere oyle yakaladim tovbe yarabbim can cekisiyo gibiydi oyle korktumki anlatamam refleks sanki cocukta kusunca hemen kafayi havaya dikip yutmaya calisiyoY
yan yatirmiyor musun o zaman kussada sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?