Oy kiyamam kuzuma yaaa kilosu normalse kusmasina takma bence cunku cokta yeseler azda yeseler ikinirken osururken sicarken her turlu kusuyolar[/QUOTE]Gaz cikarirken kustu yok yeni mamayi ck yedi bezide oyle cisle dolmuski ilk kez boyle bez aldim altindan kangru bende var ama durmadi ondada benimki kucak disinda hicbiyerde durmuyo gunduz hic uyumaz butun gun kucagimda mamayi yapana kadar kiyameti koparir aglar zaten 2 ay erken dogdu minnacik hala 2.5 aylik bebekk yenidogan kilosuna anca gwldi yogun bakimda kaldi neler cektim simdi boyle olunca cok uzuluyorum ya
Verdikten sonra uyumuyor gaz varken ağladığı gibi ağlıyor.
bende acd3 kullanıyorumda bilmiyodum hiç. Gündüz veriyorum neyseki.Bir de Dr demişti
Çok yediğinde olduğu gibi mi çıkıyo?Prynir kusma gaz cnm cok yeme deilki
aynen oyle canim, emme aralari çok kisaysa sut gibi kusuyor, fazlasini kusar diyolar ya o isteÇok yediğinde olduğu gibi mi çıkıyo?
Üşütüncede peynir gibi kusuyorlar.erken uyumak istiyor ama birşey engel oluyor anlayamadım. akşam 8 de uyumak istiyor gözler kayıyor ama dalamıyor bir türlü.
3 saatte emzirdim yine kusuyor peynir peynir.
anlamadım ki
Canım böğürtlen iyi geliyo aftlara. Yada bulursan doğal böğürtlen reçeli. Arkadaşımın annesi bana yapmış, dolapta duruyo kimseye elletmiyorum. Ağzım yara olunca ben kullanıyorum.Ay valla bgn geziyorduk bi ton gelin gördüm fotograf çekimi yaptırıyor evlenin Ama çocuk için 1000 kez düşünün demek geldi içimden hepsine..ne zor ismis ya ağzınin içi Aft doldu stresten yiyip icemiyorm konusamiyorum..neyseki buraya yazabiliyorum :)))
en son hastaneden çkicam diye yazmis baska yazmamis, bugun oglen gelmis ama forumaYok benimkini melekler doyuruyor sanırım 2 firtla doyan bebek görmedim ya da ne firtmis arkadaş 100 cc falan çekiyor 2 seferde sanki..Şerefraz bnm de hep aklımda allah ona peygamber sabri vermiş valla..ne yaptı acaba son durum neydi ben geçmişi çok takip edemiyorum sanki 3 çocuğu olan bnm
Canim sen daha iyi bilirsin amma bal 1 yasindan once verilmez zehirler diye biliyorum ben bicok kosiden duydum ne verirsen ver sakin bal verme yasindan once dediler kv de soyledi tembihleddiverdim gittti balli limonu, vicks de suruyorum
duzelsin artik çocu var anlamiyorum
algilama sifir bendee
he oyle diyoalr canim biliyorum :)Canim sen daha iyi bilirsin amma bal 1 yasindan once verilmez zehirler diye biliyorum ben bicok kosiden duydum ne verirsen ver sakin bal verme yasindan once dediler kv de soyledi tembihleddi
O gaz hareketi canim benimki gazi olunca oyle yapiyo cikarinca duzeliyoCanim bebegi kucaginda dik nasil tutuyosun farkediyo mu yuzustu yada sirtustu ben yuzustu tutunca ayaklari karnina cekiyo kafayida boynuma sokuyo iki buklum kaliyo diklestiremiyorum
Anzer balo bizler icinde tehlikeli cok az yemek gerekiyo benim dedigim normal baldi ama test ettiysen bisey diyemem tabihe oyle diyoalr canim biliyorum :)
aslinda onettiysen bahsettigi karadeniz bolgesinde uretilen anzer balimi ne adi var, hakiki bal , o alerji yapabiliyor çocuga
bizim marketden aldigimiz tabiki seker bali alakasi yok
buyuk oglanda bverdim ama o 6 aylikdi
bu çok kuçuk diye tereddut ettim kaç gundur ama artik yetti gari verdim gittii
bal verilmez, pekmez kan yapar,bilmem hangi hayvanin kanadindan hasta olunur vs bu boyle uzar gideerrr
bence hepside yanlis : )
hepde doktorum doktorum diyorum farkindayim ama isin ucu ona çikiyor napayim :)Anzer balo bizler icinde tehlikeli cok az yemek gerekiyo benim dedigim normal baldi ama test ettiysen bisey diyemem tabi
Balin tehlikeli olmasinin sebebi arinin cok fazla bitkiden toplayip bal iretmesi o bitkilerden birine alerji olma ihtimaliymis kucukler ya daha hassas olabiliyolarmishe oyle diyoalr canim biliyorum :)
aslinda onlarin bahsettigi karadeniz bolgesinde uretilen anzer balimi ne adi var, hakiki bal , o alerji yapabiliyor çocuga
bal verilmez, pekmez kan yapar,bilmem hangi hayvanin kanadindan hasta olunur vs bu boyle uzar gideerrr
Ne bilim guya kizda gaz olmuyorduPrynir kusma gaz cnm cok yeme deilki
Doktorun dediyse bisey diyemem tabi sevindim cikarmasina ins bian once iyilesir kuzucugunhepde doktorum doktorum diyorum farkindayim ama isin ucu ona çikiyor napayim :)
o ver dedi c anim, ben de ona guvendigim için verdim , baya oskurtup agzindan biseyler çikartti
Dis cikarmaydi emmeydi derken 1,5 tan once deliksiz uyku yok bize. Bebek 2 yasina gelse uyku meme tuvalet hepsi olu bitnis olsa diyorum. Ama ozaman da baska dert cikar.bende acd3 kullanıyorumda bilmiyodum hiç. Gündüz veriyorum neyseki.
Gaz kelimesinden tiksindim yahu. Kızımı emzirirken kucağımda uyuyo, şöyle gazını çıkartma derdi olmadan direk yatağına koyacagim günlerin hayalini kuruyorum
sizin bali ari yapmiyor mu sekerli de olsa. Biz kendi kovani olanlardan aliyoruz seker verse bile ari o sekeri yiyip bal yapiyor. Balin tehlijesi alerjik olmasi. Bir aylik cocuk balon gibi sisiverirse kotu olur. Hele benim kp de varmis bal alerjisi vermem korkarim 1 yastan oncehe oyle diyoalr canim biliyorum :)
aslinda onlarin bahsettigi karadeniz bolgesinde uretilen anzer balimi ne adi var, hakiki bal , o alerji yapabiliyor çocuga
Deli gibi sarmiyorum ev 23 derece usuyor mu ki. Banyoda isitici da acmiyorum ama gerek yok bence. Bakalim yarin sarip sarmalayim kusacak miÜşütüncede peynir gibi kusuyorlar.
Canım böğürtlen iyi geliyo aftlara. Yada bulursan doğal böğürtlen reçeli. Arkadaşımın annesi bana yapmış, dolapta duruyo kimseye elletmiyorum. Ağzım yara olunca ben kullanıyorum.
gazini iyi çikarmaliNe bilim guya kizda gaz olmuyordu
2-3 saat arayla emiyor. Yenisinu emince eski peyniri cikariyor. Sik emerse zaten hepten kusuyor. Oglan da kusardi. Ev kusmuk kokuyor. Oglum kardesinj sorana hepkusuyor diyor
Ne yapmali
Allah korusun canimDis cikarmaydi emmeydi derken 1,5 tan once deliksiz uyku yok bize. Bebek 2 yasina gelse uyku meme tuvalet hepsi olu bitnis olsa diyorum. Ama ozaman da baska dert cikar.
sizin bali ari yapmiyor mu sekerli de olsa. Biz kendi kovani olanlardan aliyoruz seker verse bile ari o sekeri yiyip bal yapiyor. Balin tehlijesi alerjik olmasi. Bir aylik cocuk balon gibi sisiverirse kotu olur. Hele benim kp de varmis bal alerjisi vermem korkarim 1 yastan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?