2015 Şubat Anneleri

Oy kiyamam kuzuma yaaa kilosu normalse kusmasina takma bence cunku cokta yeseler azda yeseler ikinirken osururken sicarken her turlu kusuyolar[/QUOTE]
Gecede 3 saatte bir mi besliyosun uyanmazsa uyandiriyomusun yoksa uyanmasini bekliyosun seninki gece kac kere uyaniyo ay ne sordum ha mama veren birini bulmusken sorayim dedim malum mama yiyenle sut icenin uyku olayi farkli oluyo

Verdikten sonra uyumuyor gaz varken ağladığı gibi ağlıyor.

Bir de Dr demişti
bende acd3 kullanıyorumda bilmiyodum hiç. Gündüz veriyorum neyseki.
Gaz kelimesinden tiksindim yahu. Kızımı emzirirken kucağımda uyuyo, şöyle gazını çıkartma derdi olmadan direk yatağına koyacagim günlerin hayalini kuruyorum

erken uyumak istiyor ama birşey engel oluyor anlayamadım. akşam 8 de uyumak istiyor gözler kayıyor ama dalamıyor bir türlü.
3 saatte emzirdim yine kusuyor peynir peynir.
anlamadım ki
Üşütüncede peynir gibi kusuyorlar.

Canım böğürtlen iyi geliyo aftlara. Yada bulursan doğal böğürtlen reçeli. Arkadaşımın annesi bana yapmış, dolapta duruyo kimseye elletmiyorum. Ağzım yara olunca ben kullanıyorum.

en son hastaneden çkicam diye yazmis baska yazmamis, bugun oglen gelmis ama foruma

ben emirdim valla 5 dk emdi guzelce,burnunuda temizlemedim uyanmasin diye ödüm koptu kusacak diye, kalbim kut kut emirdim, çocuk emzirirken insan korkarmi yawsss

emdikden sonra sagiyim dedim sut yok : (
aha sesi geliyor, hayirdir insallahhh : ((

verdim gittti balli limonu, vicks de suruyorum
duzelsin artik çocu var anlamiyorum
algilama sifir bendee
Canim sen daha iyi bilirsin amma bal 1 yasindan once verilmez zehirler diye biliyorum ben bicok kosiden duydum ne verirsen ver sakin bal verme yasindan once dediler kv de soyledi tembihleddi

Canim sen daha iyi bilirsin amma bal 1 yasindan once verilmez zehirler diye biliyorum ben bicok kosiden duydum ne verirsen ver sakin bal verme yasindan once dediler kv de soyledi tembihleddi
he oyle diyoalr canim biliyorum :)
aslinda onlarin bahsettigi karadeniz bolgesinde uretilen anzer balimi ne adi var, hakiki bal , o alerji yapabiliyor çocuga
bizim marketden aldigimiz tabiki seker bali alakasi yok
buyuk oglanda bverdim ama o 6 aylikdi
bu çok kuçuk diye tereddut ettim kaç gundur ama artik yetti gari verdim gittii

bal verilmez, pekmez kan yapar,bilmem hangi hayvanin kanadindan hasta olunur vs bu boyle uzar gideerrr
bence hepside yanlis : )

dü$ün dü$ünnnn ... i$innn
simdi bu çocuk iki saat once emmedi agladi zirladi uyyakaldi muzikle
ben gittim emzirdim rahatça emdi uykuda
bogazi acisa genizi yansa uykudada acir demii

midede sorun olamaz zaten daha sifir kilometre , 1 aylik mide :)))))

gaz olabilir ama gazi olsa uyyamazdi, uyuduguna gore gazi bitmis ti
ama az emdi, 5 dk da hayatta doymazdi normalde, agzindan meme çikinca kilitledi açamadim
onuda hasta oldugu için i$tahsizligina verelimm

saginca sut çikmadi,e benim sut nereye gittiiiiii

Anzer balo bizler icinde tehlikeli cok az yemek gerekiyo benim dedigim normal baldi ama test ettiysen bisey diyemem tabi

Anzer balo bizler icinde tehlikeli cok az yemek gerekiyo benim dedigim normal baldi ama test ettiysen bisey diyemem tabi
hepde doktorum doktorum diyorum farkindayim ama isin ucu ona çikiyor napayim :)
o ver dedi c anim, ben de ona guvendigim için verdim , baya oskurtup agzindan biseyler çikartti

Balin tehlikeli olmasinin sebebi arinin cok fazla bitkiden toplayip bal iretmesi o bitkilerden birine alerji olma ihtimaliymis kucukler ya daha hassas olabiliyolarmis

Prynir kusma gaz cnm cok yeme deilki
Ne bilim guya kizda gaz olmuyordu
2-3 saat arayla emiyor. Yenisinu emince eski peyniri cikariyor. Sik emerse zaten hepten kusuyor. Oglan da kusardi. Ev kusmuk kokuyor. Oglum kardesinj sorana hepkusuyor diyor
Ne yapmali

Dis cikarmaydi emmeydi derken 1,5 tan once deliksiz uyku yok bize. Bebek 2 yasina gelse uyku meme tuvalet hepsi olu bitnis olsa diyorum. Ama ozaman da baska dert cikar.

sizin bali ari yapmiyor mu sekerli de olsa. Biz kendi kovani olanlardan aliyoruz seker verse bile ari o sekeri yiyip bal yapiyor. Balin tehlijesi alerjik olmasi. Bir aylik cocuk balon gibi sisiverirse kotu olur. Hele benim kp de varmis bal alerjisi vermem korkarim 1 yastan once

Deli gibi sarmiyorum ev 23 derece usuyor mu ki. Banyoda isitici da acmiyorum ama gerek yok bence. Bakalim yarin sarip sarmalayim kusacak mi

Ne bilim guya kizda gaz olmuyordu
2-3 saat arayla emiyor. Yenisinu emince eski peyniri cikariyor. Sik emerse zaten hepten kusuyor. Oglan da kusardi. Ev kusmuk kokuyor. Oglum kardesinj sorana hepkusuyor diyor
Ne yapmali
gazini iyi çikarmali
benimkide hep kuusyor o peyniri alistim ben ona :)

Allah korusun canim
$i$mez insallah kiz korkutma beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…