- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Gecede 3 saatte bir mi besliyosun uyanmazsa uyandiriyomusun yoksa uyanmasini bekliyosun seninki gece kac kere uyaniyo ay ne sordum ha mama veren birini bulmusken sorayim dedim malum mama yiyenle sut icenin uyku olayi farkli oluyo[/QUOTE]Oy kiyamam kuzuma yaaa kilosu normalse kusmasina takma bence cunku cokta yeseler azda yeseler ikinirken osururken sicarken her turlu kusuyolar
Millet merak ediyodur bence bunlar ne halt yiyor burda diyeCenem dustu gece gece.
Hala populer konuyuz ne ceneli topigiz.
Iyi geceler yatayim ben
Sadece subat bebesini degil buyuk coxugun dertlerini de soruyorum baksana.Millet merak ediyodur bence bunlar ne halt yiyor burda diye
Karadut surubi iyi geliyomus bebeklere bile veriliyomus ecz var ama sen nerden ecz bulupta alicanAy valla bgn geziyorduk bi ton gelin gördüm fotograf çekimi yaptırıyor evlenin Ama çocuk için 1000 kez düşünün demek geldi içimden hepsine..ne zor ismis ya ağzınin içi Aft doldu stresten yiyip icemiyorm konusamiyorum..neyseki buraya yazabiliyorum :)))
Inek icti inek nerde dağa kacti.....bence bu bebelerin bi yerleri aciyo olsa uykuda bile aglarlar gaz olunca aglamayi biliyolar yadü$ün dü$ünnnn ... i$innn
simdi bu çocuk iki saat once emmedi agladi zirladi uyyakaldi muzikle
ben gittim emzirdim rahatça emdi uykuda
bogazi acisa genizi yansa uykudada acir demii
midede sorun olamaz zaten daha sifir kilometre , 1 aylik mide :)))))
gaz olabilir ama gazi olsa uyyamazdi, uyuduguna gore gazi bitmis ti
ama az emdi, 5 dk da hayatta doymazdi normalde, agzindan meme çikinca kilitledi açamadim
onuda hasta oldugu için i$tahsizligina verelimm
saginca sut çikmadi,e benim sut nereye gittiiiiii
Ben emzirmedigim icin kaka yapmamasini mamaya bagliyorum mesela dun gece sabaha karsi 4'te yapti ve sevincten yapti diye kakali bezle uyuyacaktim neredeyse bu gece ne olur bilemiyorum yani zorla yaptimak istiyosan formul cok zeytinyagli kulak cubugu en populer olaniYa benim dr kaka yapamıyor dedim o da ilk ay sütün bebeğin bağışıklığı için üretiliyordu şimdi artık kilo alması için süt üretiyor sütünün içeriği değişti onun da çoğu bebeğe gidiyor gayet normal dedi .e burda kimse böyle biir sorun yaşamıyor benim kız da var bu sorun.
Kaka yapması için ne yapabilirim çok sinir bozucu :/
O hii sesini bile derin uykumuzda duyabiliyoruz cok sukur...Kusmasa bile geliyor bogasina kadar uykusunda. Hiii diyor buyuk insan gibi. Hik mik surekli
Yatagini yukselttim kipirdanip kayiyor asagi
Triomu cnm vitaminInternetten alıvereyim bari bu aralar ankara yine soğuk hatta sabah kar vardı. Devit3 kullanıyorduk içinde kanserojen anisol var diye Dr ACD vitaminleri verdi o da çok gaz yapıyor birtürlü uyuyamadı gazdan. Eskişehirspor maçı izliyoruz şimdi maçlarda uyuyor diye.
Acd3 kac damla veriyorsunbende acd3 kullanıyorumda bilmiyodum hiç. Gündüz veriyorum neyseki.
Gaz kelimesinden tiksindim yahu. Kızımı emzirirken kucağımda uyuyo, şöyle gazını çıkartma derdi olmadan direk yatağına koyacagim günlerin hayalini kuruyorum
Anammm korkuyor mu bebekler.yani ani bir şey yapınca korkuyor ama.asi olali kaç gun olduki o deildir herhalde
yada biseyden korkmustur ne bilem valla aklima bisey gelmiyor
Geçmiş olsun. İyiki senin bebek uslu(maşallah) yoksa zaten sen ya kaşınıyorsun ya bir yerin ağrıyor.Slm kizlar disim agriyo apse yapmis insallah yuzum sismez birde bogazim da agriyo distenmi kaynakli bilmiyorum bugunde mevludumuz var butun gun temizlik yaptim suan dis ve bogaz ikilisinden uyuyamiyorum insallah mevlutde bi sprun olmaz
AĞLAmasınlar yavv. Ömrümden ömür gitti gece vakti yüzüne bakıp duruyorumUyuyo muydu bizimki uyurken sicriyo agliyo cok kotu bi ruyaysa ellerini acarak ciglik cigliga aglayabiliyo
Evet benide çok etkiliyor. Durup durup düşünüyorum. İnşallah alır iyileşince.hahha hiç gulcegim yokdu kahkaha attim valla uykumu açtinn
kiz bana yapilirmi buuu, memeyi çekip aglamaya absliyor zehir sanki mubarek tovbe tovbeeee
ama onceden dogurmayan kadin , hatta neneler bile emzirirmis sut annesi olurmus
benim elimden kurtulamaz bu çocuk emmekden baska çaresi yok, elbet acikacak demiii
ben baska biseyle beslemezsemde mecbur beni emcek :)
yalniz serefraz aklima geliyor bu çocuk her memede agladiginda, ne kadar kotu bi hismi$,çaresizlikmis, nasil dayanmis buna o kadin bilmiyorum ..
Annemle kuzenim vardı bilmiyorum nazarları değer Mi?baska derdi yoksa nazar olabilir mi
Bizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.Yok benimkini melekler doyuruyor sanırım 2 firtla doyan bebek görmedim ya da ne firtmis arkadaş 100 cc falan çekiyor 2 seferde sanki..Şerefraz bnm de hep aklımda allah ona peygamber sabri vermiş valla..ne yaptı acaba son durum neydi ben geçmişi çok takip edemiyorum sanki 3 çocuğu olan bnm
Istemiyorum canım ama eşim yemek olmadı mı dert ediyor. Biz bir de her yemeği yemiyoruz özellikle seçiyoruz. O yüzden yardımcı şart oldu ona göre. Biz yine bebişimle odada kalırız yardımcı gidene kadar ne yapayım.Ben yardımcisiz daha rahat olduğumu farkettim cnm o yüzden artık aRamiyorum..yemek ben de yapamıyorum ama eşim öyle şeyleri dert etmez o gelince çocukla o ilgilenirse ben bişiler yapıyorum ya da ben bakıyorum eylule o hazırlıyor..bence sen de tek daha huzurlusun o yüzden eğer istemiyorsan yardimci eşini ikna et gelmesin
Iki gündür bir saati geçiyor karın ağrısı var gaz yaptı yeni vitamin o da daha çok kalıyor. Ne Biçim vitaminmiş devit3 e dönücem yineBizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.
ACD Multi tabs diye bir vitamin trioyla aynı içeriğe sahip canımTriomu cnm vitamin
Ben de burnu tıkalı sanıp deniz suyu veriyorum. Sanki ağzıyla nefes almak için çıkarıyor gibi. Bu arada ben serum fizyolojik vermiyorum doğal değil diye. Deniz suyu veriyorum o da çok tuzlu sanırım. Siz ne kullanıyorsunuz?Bgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?