2015 Şubat Anneleri

Oy kiyamam kuzuma yaaa kilosu normalse kusmasina takma bence cunku cokta yeseler azda yeseler ikinirken osururken sicarken her turlu kusuyolar
Gecede 3 saatte bir mi besliyosun uyanmazsa uyandiriyomusun yoksa uyanmasini bekliyosun seninki gece kac kere uyaniyo ay ne sordum ha mama veren birini bulmusken sorayim dedim malum mama yiyenle sut icenin uyku olayi farkli oluyo[/QUOTE]
Cuma 2 aylik olacak su anda 4 saatte bir beslenmeye alistirmaya calisiyorum gunduz oyalayabiliyorum ama gece duruma gore degisiyo ya saat kuruyoum ya o uyanip agliyo hemen kosturup mama yapiyorum gunduz gece farketmiyo uyanmazsada mutlaka saatinde mamasini yapip veriyorum uykuluda olsa aliyo gazini cikarip tekrar yatiriyorum...istedigini sorabilirsin elimden geldigince yardimci olurum canim

Karadut surubi iyi geliyomus bebeklere bile veriliyomus ecz var ama sen nerden ecz bulupta alican

Inek icti inek nerde dağa kacti.....bence bu bebelerin bi yerleri aciyo olsa uykuda bile aglarlar gaz olunca aglamayi biliyolar ya

Ben emzirmedigim icin kaka yapmamasini mamaya bagliyorum mesela dun gece sabaha karsi 4'te yapti ve sevincten yapti diye kakali bezle uyuyacaktim neredeyse bu gece ne olur bilemiyorum yani zorla yaptimak istiyosan formul cok zeytinyagli kulak cubugu en populer olani

Triomu cnm vitamin

Slm kizlar disim agriyo apse yapmis insallah yuzum sismez birde bogazim da agriyo distenmi kaynakli bilmiyorum bugunde mevludumuz var butun gun temizlik yaptim suan dis ve bogaz ikilisinden uyuyamiyorum insallah mevlutde bi sprun olmaz

Acd3 kac damla veriyorsun

asi olali kaç gun olduki o deildir herhalde
yada biseyden korkmustur ne bilem valla aklima bisey gelmiyor
Anammm korkuyor mu bebekler.yani ani bir şey yapınca korkuyor ama.
Uykudan uyandırdım eve gelelim diye.

Slm kizlar disim agriyo apse yapmis insallah yuzum sismez birde bogazim da agriyo distenmi kaynakli bilmiyorum bugunde mevludumuz var butun gun temizlik yaptim suan dis ve bogaz ikilisinden uyuyamiyorum insallah mevlutde bi sprun olmaz
Geçmiş olsun. İyiki senin bebek uslu(maşallah) yoksa zaten sen ya kaşınıyorsun ya bir yerin ağrıyor.
Bebeye gerek kalmıyor.
Diş ağrısıda hiç çekilmez şimdi.

Uyuyo muydu bizimki uyurken sicriyo agliyo cok kotu bi ruyaysa ellerini acarak ciglik cigliga aglayabiliyo
AĞLAmasınlar yavv. Ömrümden ömür gitti gece vakti yüzüne bakıp duruyorum
Nasıl büyüyecek.bunlar. Bir hasta olsalar kafayı üşütür gideriz.
Rabbim güç,kuvvet,sabır versin. AMİN

Evet benide çok etkiliyor. Durup durup düşünüyorum. İnşallah alır iyileşince.
Bizimkidr gece istemedi çok dertlendim. Aç uyudu ama dörde kadar uyumuş yinede.

baska derdi yoksa nazar olabilir mi
Annemle kuzenim vardı bilmiyorum nazarları değer Mi?
Benim abim vefat etti. bebeğin anlı ona çok benziyor. Dile getirince annemin gözleri doldu. Ondan nazar olmaz heralde.

Bizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.

Istemiyorum canım ama eşim yemek olmadı mı dert ediyor. Biz bir de her yemeği yemiyoruz özellikle seçiyoruz. O yüzden yardımcı şart oldu ona göre. Biz yine bebişimle odada kalırız yardımcı gidene kadar ne yapayım.

Bizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.
Iki gündür bir saati geçiyor karın ağrısı var gaz yaptı yeni vitamin o da daha çok kalıyor. Ne Biçim vitaminmiş devit3 e dönücem yine

Bgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistir
Ben de burnu tıkalı sanıp deniz suyu veriyorum. Sanki ağzıyla nefes almak için çıkarıyor gibi. Bu arada ben serum fizyolojik vermiyorum doğal değil diye. Deniz suyu veriyorum o da çok tuzlu sanırım. Siz ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…