2015 Şubat Anneleri

Ayni aksamda bir suru hurma, tahin helvasi ve armut yersen uyuyamasan da tas oluyor sutten.
Ilk defa rahatsiz olup sut sagdim elimle az birsey bu ikinci cocugum. Sanirim armut etkili baya. Kocaman yemistim bir tane

İlk hızlı emişte dinlenmek için durduğunda memeyi çıkarabiliyorsan hemen dik konuma getirip pitpitla.o inen ilk gazi atabiliyo benim ki.sonra devam et.denemediysen bi de boyle dene.

Ya ağzini bi kilitliyor ki mümkün değil bişi almıyor doyuyor heralde ne Bileyim sagdigim sütü vereyim diyorum kavga dövüş alıyor almasa daha iyi :))
3.aya girerken bunu hep yapıyorlar.irem güzümaçıklamış.ben de ilkinde düştüm o tuzağa.sonumuz 5.ayda sut gitti tamamen mama oldu.Mucadele etcen.sabir seninle olsun

Iki gündür bir saati geçiyor karın ağrısı var gaz yaptı yeni vitamin o da daha çok kalıyor. Ne Biçim vitaminmiş devit3 e dönücem yine
Vitsminden değildir. Sen gaz olunca hep bir şeylere bağlıyorsun ama hava yutuyor ondan oluyor.biberonla emerken daha çok gaz oluyor mesela
Süt aynı oysa.

İki gündür gece ağız suyum akıyor.forumun bilgili hanımları Neden akar acaba gece salya.

Sarimsak mi kokuttun kiz cocugu:)

Valla simdilikbguzel emiyor .bska derdi olsa gecmezdiki

Travocort mantar kremi değil mi? Hamileyken ben kullanmiştim
Pişikte bır cesıt mantarmıs kızlar.. Bende kullandım cocuklarıma travazol.troyasıd.travıcort bakınca hepsı mantar kremı ama hepsının etkı cesıdı frklıymıs
Sen onları yaparken bebiş ne yapıyor? Ben hala çay içemiyorum sütü azaltır yazıyordu güya. Burada çay içen herkesin sütü bol maşallah
esım baktı oğlana yoksa nerrrrde.. Sutum bol degıl canım hatta söyle bır şey anlatayım her emzırmemde her bır öğününde Allah'a sukredıyorum

Hadi yaw okumadım deli gibi. Sürmeyeyim bari

Bilmem ki cnm seninki ondan olabilir ama bnmki değil bende acaba ülser falan mı diye düşünmeye başladım inşallah gelip geçici birşeydir bnmki aç aç nasıl uyuyor onu da anlamiyorum
Hadi iy enfeksiyonu ihtimal dahilinde de ülser nerden aklına geldi yav.o kadar da kötülere gitme canım.

Ayni aksamda bir suru hurma, tahin helvasi ve armut yersen uyuyamasan da tas oluyor sutten.
Ilk defa rahatsiz olup sut sagdim elimle az birsey bu ikinci cocugum. Sanirim armut etkili baya. Kocaman yemistim bir tane
Armut kabizliga da iyi gelir aslinda yemek lazim ama ben hic meyve aramam, sadece cilek zamani cilegi cok yerim, genelde dolapta curur meyve bizde. Gunah millet bulamiyor biz alip cope atiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…