İlk hızlı emişte dinlenmek için durduğunda memeyi çıkarabiliyorsan hemen dik konuma getirip pitpitla.o inen ilk gazi atabiliyo benim ki.sonra devam et.denemediysen bi de boyle dene.Gunaydin kizlar. Ilk kez bu sabah bi yerim şişmiş olarak uyanmadim hahaha :)
Size bi sey sorucam cahilligimi mazur gorun ama ben sut sagarken makineni biberonunun birimi ml. Genelde 140 ml cikiyo. Ama bu cc dediginiz ne ola ki? Ayni sey mi?
Bi de benim kiz memede yaklasik on dk falan kaliyo. Ve cok acsa cok hizli emiyo sanki pesinden kosturan var nefes nefese kaliyo. Acaba ondan da olabilir mi bu sancilari? Hizli emip hazmedemiyo mu acaba :/
Anlamadim ya her gun sanci cekiyo karni gurulduyokaka yapmakla ilgili hic bi sorunu da yok. Gaz yapan hic bisey de yemiyorum. Neden karni agriyo bu cocugun ya bunu mantikli bi aciklamasini istiyorum ben
3.aya girerken bunu hep yapıyorlar.irem güzümaçıklamış.ben de ilkinde düştüm o tuzağa.sonumuz 5.ayda sut gitti tamamen mama oldu.Mucadele etcen.sabir seninle olsunYa ağzini bi kilitliyor ki mümkün değil bişi almıyor doyuyor heralde ne Bileyim sagdigim sütü vereyim diyorum kavga dövüş alıyor almasa daha iyi :))
Vitsminden değildir. Sen gaz olunca hep bir şeylere bağlıyorsun ama hava yutuyor ondan oluyor.biberonla emerken daha çok gaz oluyor meselaIki gündür bir saati geçiyor karın ağrısı var gaz yaptı yeni vitamin o da daha çok kalıyor. Ne Biçim vitaminmiş devit3 e dönücem yine
Yav senin deli kocsn neden sildi instegramı. akan beyi görecektik.Seninki normal cnm buyudu emek hanim:)
Nazar senden de olabilir.illa yabancıya gerek yok.Annemle kuzenim vardı bilmiyorum nazarları değer Mi?
Benim abim vefat etti. bebeğin anlı ona çok benziyor. Dile getirince annemin gözleri doldu. Ondan nazar olmaz heralde.
Valla bnmki seviyor onu avent de Var onla da veriyorum ama lansinohu daha severek çekiyor
İki gündür gece ağız suyum akıyor.forumun bilgili hanımları Neden akar acaba gece salya.
Evet.bizimkinin seyreldi kakası.bizim bugun 1 ay bitti
yakinda baslariz bizde kaka yapamama olayina
Sarimsak mi kokuttun kiz cocugu:)iremguzum .!.:Vay canına anneler neden en kötüsünü düşünür kı cocuk rahatsızken? Bende mardınden kalkıp ızmıre Prof a getirmiştim kızımı sırf kusuyo dıye bıde adam benı olma etmeye çalışırken normal olduguna ben cocuğun karnını açıp bakın normal degıl dıye dıretmıstım:)))) essek sıpası bılerek kusuyormuş megerse :/
Bacım kadır beyın tavsıyelerını bende cok onemserım hatta sayesinde ılacsıZ tedavıyı ogrendım ama 1 aylık bebeğe bal verme derım.. Ben gıbı sarımsaklı yoğurt ver ahahahhaa :))
Anlattıklarına bakınca bence sorun su ..3 aylıkken beslenmeyı reddetme durumu . Kızımda 3. Ayında oldu aynı anlattıklarını yasadım bırebır.en büyük hatam sütümün doyurmadıgını sanıp cocuğa mama yedırmeye uğraşmak oldu . Kabus gıbıydı gece gündüz . Kımının 2 3 haftada duzelırmıs duzelmedı once sadece uyurken emıyordu sonra bütün gun ac kalıp sadece gece emmeye başladı 5 aylıkkende tamamen bıraktı. Ona beslenmesıyle alakalı alternatıf yollar üretme sen memenı sag ıcmezse bırıktır ve sureklı her fırsatta memenı daya ağzına mutlaka alacak . Benım gıbı yapma
yenı doğduğunda oğlumda oyleydı sonra büyüdükce normal sekılde durmaya başladı..sag kolumu popo altına dayıyorum sol elımlede kafasını sırtını tutuyorum sıvazlarken çıkıyor gazı genelde
basımıza tas yağdı oda gazdan :)))
Ne bilem face neyine yetmiyo dedi sildi.bende diyemedim kk daki kizlar hakana bakacak diyr:)Yav senin deli kocsn neden sildi instegramı. akan beyi görecektik.
Mide yanman sorunun varmi?İki gündür gece ağız suyum akıyor.forumun bilgili hanımları Neden akar acaba gece salya.
Pişikte bır cesıt mantarmıs kızlar.. Bende kullandım cocuklarıma travazol.troyasıd.travıcort bakınca hepsı mantar kremı ama hepsının etkı cesıdı frklıymısTravocort mantar kremi değil mi? Hamileyken ben kullanmiştim
esım baktı oğlana yoksa nerrrrde.. Sutum bol degıl canım hatta söyle bır şey anlatayım her emzırmemde her bır öğününde Allah'a sukredıyorumSen onları yaparken bebiş ne yapıyor? Ben hala çay içemiyorum sütü azaltır yazıyordu güya. Burada çay içen herkesin sütü bol maşallah
Hadi yaw okumadım deli gibi. Sürmeyeyim bari
Hadi iy enfeksiyonu ihtimal dahilinde de ülser nerden aklına geldi yav.o kadar da kötülere gitme canım.Bilmem ki cnm seninki ondan olabilir ama bnmki değil bende acaba ülser falan mı diye düşünmeye başladım inşallah gelip geçici birşeydir bnmki aç aç nasıl uyuyor onu da anlamiyorum
Burdayim, yeni geldim ipadin sarji bitti aleti bulamadim, ev ev olmaktan cikti :) simdi gecmisi okuyorumMeryemkuzuyla concon nerde ki
Armut kabizliga da iyi gelir aslinda yemek lazim ama ben hic meyve aramam, sadece cilek zamani cilegi cok yerim, genelde dolapta curur meyve bizde. Gunah millet bulamiyor biz alip cope atiyoruzAyni aksamda bir suru hurma, tahin helvasi ve armut yersen uyuyamasan da tas oluyor sutten.
Ilk defa rahatsiz olup sut sagdim elimle az birsey bu ikinci cocugum. Sanirim armut etkili baya. Kocaman yemistim bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?