2015 Şubat Anneleri

Bir haftadir kek yapmak istiyorum facede tarifini gordum bugun baba evdeyken yapsam

Ben deviti vermeyi unutuyorum bazen, iki gun vermedigim oluyor. Faydasi olmaz mi acaba oyle?

Ben artik 20 dk emziriyorum.ama krndisi birakmiyor.ben cekiyorum. Kendisi hic birakmiyor ki. 1 saate kadar gittik baktim hala birakmiyot pes ettim. Benim kiz doydugunu anlamiyor. Bu arada uyumuyor da . surekli emiyor. Sonra da hepsini kusuyor.
Bizimki de oyle dr.a gore normal, atesi agrisi olmadigi surece hersey normal, bakalim bu hafta aylik kontrolu var, insallah kilo almistir bana hafifledi gibi geliyor

Kızlar bebeginiz uyurken kahkaha atiyormu bizimki kikır kikir guluyo

Ben gece gazini cikartamiyorum bir turlu, bebiş de kivraniyor vik vik ediyor.

Makineyle denedin mi?

CANIM serum fiz yolojik temizlelmk için deilmis, varsa derinlerdeki odemi yumusatmak için
o yuzden damla damla kullniyoruz zorlamadan
aspirator iyi deil mis iyolar ama ben kullaniyorum mecbur yoksa hiç rahat edmiyor : (((
Ben bir kere sıktım serumu aglama krizine girdi yazik cocuguma ya iskence gibi

Annemle kuzenim vardı bilmiyorum nazarları değer Mi?
Benim abim vefat etti. bebeğin anlı ona çok benziyor. Dile getirince annemin gözleri doldu. Ondan nazar olmaz heralde.
Annenin babanin nazari cok degermis, bizim yani

esoba 2. ay aşısı ateş yapıyor mu, bi şey verdin mi emek bebişe, ateş için
Canım benim verem yokmul sağlık ocağında 16 sında vuracaklar.ateş yapan oymuş. Diğer iki bacaktan olanı vurdular çok mızmızlandı ağrısı oldu.Calpol verdim.

Ben deviti vermeyi unutuyorum bazen, iki gun vermedigim oluyor. Faydasi olmaz mi acaba oyle?
Bende 3-3 günde bir veriyorum. Dört damla çok dedi hemşire 3 ver dedi. Doktor 4 demişti.
Çok biliyor hemşireler zaten. Bıngıldak hemen kapansın istemeyiz dedi hemşire.eee doktor bunu bilmiyor mu?
Benim zaten kapanmış Bıngıldak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…