2015 Şubat Anneleri

Bingildak kapaninca nolacakki

Sağlık ocağındaki Dr biraz düz yatır dedi kafasının arka kısmı için.ama düzde yatırsam ya sağa ya sola donuyo.sabit tutsam sinirleniyo.napsam bilemedim.

Gecmis olsun canim

Ayni sey canim...

Ben gece gazini cikartamiyorum bir turlu, bebiş de kivraniyor vik vik ediyor.
Emme bittiği anda üstünü bile düzeltneden dikip havaya sırtına vuracaksın. Henüz çıkmadığını hiç.görmedim.benim kızım emme sonu dışında gazdan dolayı pek ağlamıyor. Eğer yatıyorsa ve mıkırdanırsa alıyorum kucağıma çıkarıyor geri koyuyorum.
Bazen çok emince hazımsızlık yapıyor o zaman ağlıyor.

Sağlık ocağındaki Dr biraz düz yatır dedi kafasının arka kısmı için.ama düzde yatırsam ya sağa ya sola donuyo.sabit tutsam sinirleniyo.napsam bilemedim.
Geçen bir yerde yazıyordu aynı yöne yatırınca kafanın bir tarafı düz olabilir ama çokta önemli değildir diye
Benimkide durmuyor hep kendi istediği tarafa yatmak istiyor ama şimdi sürekli dönme halinde ondan bıraktım yakasını.

Benim kiz hic kuamuyo ya. Cok nadir o da kusmuk degil cok yediyse agzina azcik sut geliyo onu tukuruyo. Kusmamasi da anormal bi durum degil di mi? Cocuk kusmuyo diye bile endiseleniyoruz hale bak :))

İlk hızlı emişte dinlenmek için durduğunda memeyi çıkarabiliyorsan hemen dik konuma getirip pitpitla.o inen ilk gazi atabiliyo benim ki.sonra devam et.denemediysen bi de boyle dene.
Mantikli canim bi de bunu deneyeyim

Ben gece gazini cikartamiyorum bir turlu, bebiş de kivraniyor vik vik ediyor.
Gece memede uyuyo bi de kaldirip pat pat vurunca uyanir diye korkuyorum bazen bende cikaramiyorum gazini

Ayni sey canim...
Sagolasin canim

Bıngıldağın sertleşmesi demek kafa tası büyümüyor demek eğer öyleyse dr a git hemen çünkü arka bıngıldaklar 3 ay ön bıngıldak 9 ayda kapanır.Kapanması iyi bişi değil kafatası ölçmeleri lazım sürekli.

Vitsminden değildir. Sen gaz olunca hep bir şeylere bağlıyorsun ama hava yutuyor ondan oluyor.biberonla emerken daha çok gaz oluyor mesela
Süt aynı oysa.
Bir de pişik oldu şimdi. Zeytinyağı sürüyordum durdurmuştum pişiği Dr krem verdi onu sürdüm yine pişik oldu. Prima 2 numara bağlamıştım Prima da yapıyor pişiği. Huggies 2 numara çok iyiydi bitti Huggies 3 numara da kötü yine kıpkırmızı oldu poposu.

Öyle dedi hemşire çabuk kapansın istemeyiz dedi.
Bilmiyorum sadece dokunmaya korkuyordum geçen baktım sertleşmiş.
Bana da saglik ocaginda ebe oyle demisti. Ben de bakiyorum kapanmis gibi geliyo daha bi aylik kizim. Dokunmaya korktugumdan cok da bakamadim sanki ama bak endiselendim simdi. Decatabs verdi doktor bize onu kullaniyorum gunde dort damla. Bazen unuttugum da oluyo.

Bingildak erken kapanirsa noluyomus peki :/

Bunları bilmiyordum sağol canım

Bunları bilmiyordum sağol canım

Burda birinin bebeğinin bıngıldağı küçükmüş kapanmaya yakınmış dr falan demiş ya sürekli ölçeceğiz devit verme erken kapanmasın falan demişti baya üzülmüştü hatırlayamadım. Bizim vermemiz gerekiyor vaktinde kapanması için.

Sen devit mi kullanıyorsun? İçinde anisol var diye başka d vitamini istedim Dr dan ACD multitabs vermiş onda da alkol ve sakkaroz var. Gaz da yapınca devite döndüm tekrar ama içim rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…