Bingildak kapaninca nolacakkiBende 3-3 günde bir veriyorum. Dört damla çok dedi hemşire 3 ver dedi. Doktor 4 demişti.
Çok biliyor hemşireler zaten. Bıngıldak hemen kapansın istemeyiz dedi hemşire.eee doktor bunu bilmiyor mu?
Benim zaten kapanmış Bıngıldak.
Gecmis olsun canimsaol cnm da daha tam iyilesmedikki
bana gina geldi burun temizlemekden çocuk noldu bilmiyorum
surekli meme diye aglayan çocuk gitti memeyle kkavga eden bi çocuk geldi yerine
sonumuz nolucak bakalim
tartim kilo aldigini gosteriyor, surekli kakada yapiyor,çok hasta olsa bunlar olmazdi demi
sizlerden biri bunlari bana dese çocuk grip geçiriyor derim, kendimede diyorum ama yinede anne yureegim dayanmiyor çok uzuluyorum : ((
simdi memeyle kavga etti yinen kolik muzigi açtim bu seferde uyyakaldi
uyku duzenimizde degisti bu illet hastalik yuzunden..
Ayni sey canim...Gunaydin kizlar. Ilk kez bu sabah bi yerim şişmiş olarak uyanmadim hahaha :)
Size bi sey sorucam cahilligimi mazur gorun ama ben sut sagarken makineni biberonunun birimi ml. Genelde 140 ml cikiyo. Ama bu cc dediginiz ne ola ki? Ayni sey mi?
Bi de benim kiz memede yaklasik on dk falan kaliyo. Ve cok acsa cok hizli emiyo sanki pesinden kosturan var nefes nefese kaliyo. Acaba ondan da olabilir mi bu sancilari? Hizli emip hazmedemiyo mu acaba :/
Anlamadim ya her gun sanci cekiyo karni gurulduyokaka yapmakla ilgili hic bi sorunu da yok. Gaz yapan hic bisey de yemiyorum. Neden karni agriyo bu cocugun ya bunu mantikli bi aciklamasini istiyorum ben
Bende öyle diyorum ama ben beş yıl emmişim demek çıkabiliyor.Iki senelik sut cikar miki benden?
Emme bittiği anda üstünü bile düzeltneden dikip havaya sırtına vuracaksın. Henüz çıkmadığını hiç.görmedim.benim kızım emme sonu dışında gazdan dolayı pek ağlamıyor. Eğer yatıyorsa ve mıkırdanırsa alıyorum kucağıma çıkarıyor geri koyuyorum.Ben gece gazini cikartamiyorum bir turlu, bebiş de kivraniyor vik vik ediyor.
Öyle dedi hemşire çabuk kapansın istemeyiz dedi.Bingildak kapaninca nolacakki
Geçen bir yerde yazıyordu aynı yöne yatırınca kafanın bir tarafı düz olabilir ama çokta önemli değildir diyeSağlık ocağındaki Dr biraz düz yatır dedi kafasının arka kısmı için.ama düzde yatırsam ya sağa ya sola donuyo.sabit tutsam sinirleniyo.napsam bilemedim.
Benim kiz hic kuamuyo ya. Cok nadir o da kusmuk degil cok yediyse agzina azcik sut geliyo onu tukuruyo. Kusmamasi da anormal bi durum degil di mi? Cocuk kusmuyo diye bile endiseleniyoruz hale bak :))sorunuz 100% gaz canim
artik sen bulacaksin gazin nasil kolay çikdigini senin çocugun vucudunda herseyi dene
bizde dik pozisyonda kucagima alip arabaya asagi arabaya gidiyorum mesela , yani normal tasiyorum çocugu kucakda sadece dik oluyor,arabaya varmadan gazi varsa kesin çikiyor :) oyle tasiyinca
kucagimdayken bacaklarini yuru gibi bukuyorum, hatta sag bacagini geridirp bukuyorum daha çok buyuk insan gibi geniriyor
yuz ustu yatincada çikariyor bazen
bide kesik kesik kusar gazi olunca
Mantikli canim bi de bunu deneyeyimİlk hızlı emişte dinlenmek için durduğunda memeyi çıkarabiliyorsan hemen dik konuma getirip pitpitla.o inen ilk gazi atabiliyo benim ki.sonra devam et.denemediysen bi de boyle dene.
Gece memede uyuyo bi de kaldirip pat pat vurunca uyanir diye korkuyorum bazen bende cikaramiyorum gaziniBen gece gazini cikartamiyorum bir turlu, bebiş de kivraniyor vik vik ediyor.
Sagolasin canimAyni sey canim...
Bende 3-3 günde bir veriyorum. Dört damla çok dedi hemşire 3 ver dedi. Doktor 4 demişti.
Çok biliyor hemşireler zaten. Bıngıldak hemen kapansın istemeyiz dedi hemşire.eee doktor bunu bilmiyor mu?
Benim zaten kapanmış Bıngıldak.
Olur bence . Ben de unutmaya çalışıyorum ama olmuyorBen deviti vermeyi unutuyorum bazen, iki gun vermedigim oluyor. Faydasi olmaz mi acaba oyle?
Bir de pişik oldu şimdi. Zeytinyağı sürüyordum durdurmuştum pişiği Dr krem verdi onu sürdüm yine pişik oldu. Prima 2 numara bağlamıştım Prima da yapıyor pişiği. Huggies 2 numara çok iyiydi bitti Huggies 3 numara da kötü yine kıpkırmızı oldu poposu.Vitsminden değildir. Sen gaz olunca hep bir şeylere bağlıyorsun ama hava yutuyor ondan oluyor.biberonla emerken daha çok gaz oluyor mesela
Süt aynı oysa.
Bana da saglik ocaginda ebe oyle demisti. Ben de bakiyorum kapanmis gibi geliyo daha bi aylik kizim. Dokunmaya korktugumdan cok da bakamadim sanki ama bak endiselendim simdi. Decatabs verdi doktor bize onu kullaniyorum gunde dort damla. Bazen unuttugum da oluyo.Öyle dedi hemşire çabuk kapansın istemeyiz dedi.
Bilmiyorum sadece dokunmaya korkuyordum geçen baktım sertleşmiş.
Bunları bilmiyordum sağol canımBıngıldağın sertleşmesi demek kafa tası büyümüyor demek eğer öyleyse dr a git hemen çünkü arka bıngıldaklar 3 ay ön bıngıldak 9 ayda kapanır.Kapanması iyi bişi değil kafatası ölçmeleri lazım sürekli.
Biz yine pişik olduk. Dr travacort krem vermişti onu sürdüm Prima bez kullandım sonuç yine pişik. Prima bez kuru tutmuyor sanırım. Sen ne yaptın canım pişik için? Bir de hangi bezi kullanıyorsun?Evet.bizimkinin seyreldi kakası.
Yok denemedim daha.makinem yok gecen gun kiralayacakdim .cek istedi eczane yanimda deildi ksldi oyleMakineyle denedin mi?
Ben veryorum cnm kimseye ver diyemem.kavga edrsiniz benle:)Bir yasindan once bal verilir mi
Bunları bilmiyordum sağol canım
Sen devit mi kullanıyorsun? İçinde anisol var diye başka d vitamini istedim Dr dan ACD multitabs vermiş onda da alkol ve sakkaroz var. Gaz da yapınca devite döndüm tekrar ama içim rahat değil.Burda birinin bebeğinin bıngıldağı küçükmüş kapanmaya yakınmış dr falan demiş ya sürekli ölçeceğiz devit verme erken kapanmasın falan demişti baya üzülmüştü hatırlayamadım. Bizim vermemiz gerekiyor vaktinde kapanması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?