yeb4 hic yazmiyosun? Ben mi gormedim? Hersey yolunda mi?
ayy canlarım benim yok bi sorun çok sağolun meraklanmışsınız benim için. iki gündür doğru düzgün bakamadım foruma. içimde bi bıkkınlık yorgunluk vs. bi keyifsizim yani zaten olanlar da malum ülkede. moralim bozuktu daha da bozuk kafam atık falan filan telefonu almadım elime pek.yeb4 nerdesin Can'ım hayırdır?
İyi olmana sevindim. Ülke mülke kalmadı sorma.. İnsan hayatının hiç kıymeti kalmadıayy canlarım benim yok bi sorun çok sağolun meraklanmışsınız benim için. iki gündür doğru düzgün bakamadım foruma. içimde bi bıkkınlık yorgunluk vs. bi keyifsizim yani zaten olanlar da malum ülkede. moralim bozuktu daha da bozuk kafam atık falan filan telefonu almadım elime pek.
bi de eşim bana sürpriz yapmış yemi telefon almış bunun klavyesine de dha alışamadım sanırım. bizde bi sıkıntı yok çok şükür. siz napıyosunuz?
İyi olmana sevindim. Ülke mülke kalmadı sorma.. İnsan hayatının hiç kıymeti kalmadı
zavallı Türkiye'mde.. Biz aynıyız. Tuna ikişer ikişer diş çıkarıyor ondan herhalde bu hallenmeler :)) telefonun da hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :)
Bisey olmamasina sevindim canim bizde ayni tas ayni hamam. Cilgin kizla mucadele. Ergen resmen:)ayy canlarım benim yok bi sorun çok sağolun meraklanmışsınız benim için. iki gündür doğru düzgün bakamadım foruma. içimde bi bıkkınlık yorgunluk vs. bi keyifsizim yani zaten olanlar da malum ülkede. moralim bozuktu daha da bozuk kafam atık falan filan telefonu almadım elime pek.
bi de eşim bana sürpriz yapmış yemi telefon almış bunun klavyesine de dha alışamadım sanırım. bizde bi sıkıntı yok çok şükür. siz napıyosunuz?
sağol tatlım iyiyim:)Bisey olmamasina sevindim canim bizde ayni tas ayni hamam. Cilgin kizla mucadele. Ergen resmen:)
Valla ben dusunemiyorum simdiden ergenlere tas cikartiyosağol tatlım iyiyim:)
ay bi de bunların okul öncesi çağı, okul çağı, ergenlik çağı var di mi sen öyle deyince aklıma geldi şimdi oyy oyy allah yardımcımız olsun :)
Deme öyle annesi bublar yine şirin tatlı Ergenler tam gıcık oluyor asıl o Zaman görecez biz :)))Valla ben dusunemiyorum simdiden ergenlere tas cikartiyo
aynenDeme öyle annesi bublar yine şirin tatlı Ergenler tam gıcık oluyor asıl o Zaman görecez biz :)))
kendini hiç suçlama. anlattıklarında kendimi gördüm eminim bi çok arkdaşımız da kensini görmüştür yazdıklarında.Evt kesinlikle uykuyla dinlenenediğimz için bu tahammülsüzlüğümüz.
Her sabah olduğunda bugün nasıl akşam olacak diye umutsuzluğa kapılıyorum. Akşam olunca da gece nasıl geçecek diye.
Bazen kendimi sorguluyorum acaba ben mi çok negatifim hep olumsuz tarafları mı görüyorum.
Düşünüyorum bazen pozitif neşeli bebeğin herhaline tahammül eden anneleri. Acaba onların bebeği gerçekten sakin de mi öyleler yoksa karakter olarak mı öyleler.
Arkadaşım var o da şubat annesi ama çocuğuna ölüyor ya hiç duymadım yakındığını hiç. Misafirlikte hep çocuğunun peşinde ve bu halden mutlu.
Ben de asla bırakmıyorum zaten bırakamıyorum kendi haline ama o durumdan mutsuzum ben. İstiyorum ki misafirliğe gittiysem az masada oturayım yemeğimi yiyebileyim 2 laf sohbet edeyim.
Darlanıyorum işte sinir stres.
Ben neden o arkadaşım gibi olamıyorum diyorum. Sürekli bi stres hali kendimi çocuğuma bağırırken buluyorum. Hemen sesimi azaltıyrum tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum filan ama olmuyo başka zaman başka sefer yine aynı.
Ben neden kabullenemiyorum rahat olamıyrum ki.
Dün baston puset bakiniyidum netten .sen aklıma geldin.70-80 liralık olanlar varya ben onlardan kullanmıştım.oglanda.çok pratik oluyor.yollarınız nasıl bilmiyorum ama bi kaldırıma denk gelsen tek ayağınla kaldırıp cikariveriyosun kaldırıma içindeki bebekle.öyle hafif.minubuslerede sigiyor.tek kusuru yatmıyor ve golgeliği küçük uygun vakitlerde gezmek için çok pratik ama fiyatı da uygun.tavsiye ederimkızlar hayırlı cumalar hepinize.
uykusuzluk bende de tavan yapmış durumda. bu aralar gece uyusa da sabahın köründe kalkıyor ve uyutamıyorum bi daha. acaip yorgun ve uykusuzum bu da tahammül sınırımı zorluyor tabii. çoğumuz aynı durumdayız sanırım..
bizim kız bi de çok fena otlakçı çıktı. elimizde ne görse yemek istiyor. başta güzel geliyodu da şimdi mesela çayın yanımda abur cuburu saklayarak yiyoruz resmen :) yemek yerken onu da masaya alıyorum elimizde görüp istediği için bu şekilde her şeyden tattırıyorum güzel oluyor. ama onu yedirirken bu kadar istekli değil tabii :) yine de şükürler olsun yemek konusunda uyku gibi değiliz. ve artık kasmıyorum her şeyden veriyorum iki dişi olsa da çiğnemeyi biliyor kuzum. yutamadığını tükürüyor.
bir de bi oyuncak almıştım da kare daire gibi şekilleri uygun deliklerden sokuyosun. tabii daha erkendi hiç anlamıyodu. biraz öğrettim yapmaya başladı nasıl sevindim var ya sanırsın atomu parçaladı
şimdi kendi başına o oyuncağa denk geldi mi deliğe sokmaya çalışıyo beceremiyo çok tatlı oluyosuluğunum kapağını kapatıyor ve şarjı prize takmaya çalışıyor. topu tutup atıyor bana. yavaş yavaş oyuncakları sadece ağzına sokmaktan başka şeyler yapmaya başladı yani haha :)) hala tutanarak yürümede kaldı. özellikle tv ünitesi onun mekanı bi de orta tvye takılı kalıyo bazen hemen değiştirip radyoyu açıyorum anında ordn gidiyor eşşek sıpası.
onun dışında bazen kendi kendine oyuncaklarıyla oynuyor ama uzun sürmüyor. asıl olayı karıştırsın döksün kapakları açsın.nerdeyse her dolapta kilit var. benim bi de buzluk alt tarafta resöen bozacak buzdolabını kapağını açmaktan. allahtan sinyal veriyor. oraya da bi kilit takıcam sanırım.
gündüz uykusunu konuşmuşsunuz. bende bir defaya indirdim. şöyleki öğlen bir iki arası uyuyor iki saat sonra kalkıyor ama bazen akşam altı yedi gibi sapıtıyor uyku için. uyuyunca gece uykusuna geçmesi zor oluyor. öğlen en az 2 saat uyutmaya çalışıyorum ve akşam oyalıyorum sonra 9-10 arası yatırıyorum. tabii gece 1e kadar kaç defa uyandığını söylememe gerek yok.
bizde durumlar genel olarak böyle biraz uzun yazmışım :/
Kesme daha su bahar dönemi geçsin yaza dogru kesersin istiyorsan.bahar dönemi hastalık dönemi.Allah korusun ama usuturse 3.5 yudum gider şifa niyetine karnına.Beratta bu bir kaç gündür bana çok düşkün olmaya başladı kızlar önceden babası varken bana gelmezdi hiç şimdi hep bana yapışık ama elimden tutup gezdir diyor sürekli bir an önce yürüseydi iyiydi ellerinden tutup gezdirince de belim ağrıyor bir süre sonra o yorulmuyor ben yoruluyorum ayrıca hiç emmek istemiyor her ağzına aldığında ısırıyor ben de kapatıyorum vermiyorum uzun bir süre emmeyi özlesin diye 12 saat gibi uzun bir süre sonra yine emzirmek istiyorum yine ısırıyor kızıyorum ağlıyor görmezden geliyorum daha sıkı ısırıyor azıcık bağırsam gülmeye başlıyor yaramaz boncuğum ben de veremiyorum 2-3 günde bir 5 dakika ya emiyor ya emmiyordur o da gece uykuluyken yani keseyim bari diyorum ben de
Güle güle kullan.hep sevindirici haberler duy.ayy canlarım benim yok bi sorun çok sağolun meraklanmışsınız benim için. iki gündür doğru düzgün bakamadım foruma. içimde bi bıkkınlık yorgunluk vs. bi keyifsizim yani zaten olanlar da malum ülkede. moralim bozuktu daha da bozuk kafam atık falan filan telefonu almadım elime pek.
yollarımız oldukça bayır yokuş. ama geniş rahat sıkıntı olmaz. geçen de kayınvalidem doğum gününde baston araba alayım ona dedi şaşırdım. sende gel beraber seçeriz dedi. bakayım neler var. sağol canım haber verdiğin için. dediğin tarzda bişey olur benimkide sanırımDün baston puset bakiniyidum netten .sen aklıma geldin.70-80 liralık olanlar varya ben onlardan kullanmıştım.oglanda.çok pratik oluyor.yollarınız nasıl bilmiyorum ama bi kaldırıma denk gelsen tek ayağınla kaldırıp cikariveriyosun kaldırıma içindeki bebekle.öyle hafif.minubuslerede sigiyor.tek kusuru yatmıyor ve golgeliği küçük uygun vakitlerde gezmek için çok pratik ama fiyatı da uygun.tavsiye ederim
teşekkür ederim canım amin inşallah :))Güle güle kullan.hep sevindirici haberler duy.
bende yaz sonunda yani 1 buçuk yaşında kesmeyi düşünüyorum o zamana kadar kendi bırakmazsa. şimdi ne kadar emse kardır üç beş damla. ama beni keyif sigarası gibi kullanıyor. çok bağımlı oldu iki gırt çekip bırakıyor eliyle oynuyor ısırıyor kafayı gömüyor.biraz daha büyüdüğünde bırktırmak daha zor olacak.Kesme daha su bahar dönemi geçsin yaza dogru kesersin istiyorsan.bahar dönemi hastalık dönemi.Allah korusun ama usuturse 3.5 yudum gider şifa niyetine karnına.
Hep dua etmişimdir benimle konuşan her dediğimi tekrar eden bana karşılık veren bi çocuğum olsun eltimin kızı var ailece konuşmayı çok seviyorlar normalde konuşmasıyla sevdiriyor kendini oğlum da ona çekmiş.. Wc girince geliyor kapıya anne aç diye bağırıyor duraksamadan iki cümle kuruyor şimdilik nasıl seviniyorum anlatamam büyük oğlum dan çok çektim bu konuda 5 yaşında konuşuyor herşeyi biliyor ama tam rayına oturmadımaasallah canim
benim hiç bi yasinda konusan çocugum olmadi nasil bi duygu lerak ettim bak simdi :)
seninki yakinda cumlede kurar :))
biz hala anne baba dededeyiz :))
çok konuskaniz çokkk
maasallahh canimm maasallahhHep dua etmişimdir benimle konuşan her dediğimi tekrar eden bana karşılık veren bi çocuğum olsun eltimin kızı var ailece konuşmayı çok seviyorlar normalde konuşmasıyla sevdiriyor kendini oğlum da ona çekmiş.. Wc girince geliyor kapıya anne aç diye bağırıyor duraksamadan iki cümle kuruyor şimdilik nasıl seviniyorum anlatamam büyük oğlum dan çok çektim bu konuda 5 yaşında konuşuyor herşeyi biliyor ama tam rayına oturmadı
Hep dua etmişimdir benimle konuşan her dediğimi tekrar eden bana karşılık veren bi çocuğum olsun eltimin kızı var ailece konuşmayı çok seviyorlar normalde konuşmasıyla sevdiriyor kendini oğlum da ona çekmiş.. Wc girince geliyor kapıya anne aç diye bağırıyor duraksamadan iki cümle kuruyor şimdilik nasıl seviniyorum anlatamam büyük oğlum dan çok çektim bu konuda 5 yaşında konuşuyor herşeyi biliyor ama tam rayına oturmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?