2015 Şubat Anneleri

Merhabalar, Geçen ay bir yaşını doldurduk çok şükür.. Het gün yeni bişeyler öğreniyor çok hareketli zaten, konuşma becerisi süper geçen abimize boya kalemi ve defteri verdim küçük oğluma da verdim büyük oğlum anne bak nasıl olmuş dedi küçük oğlumda defteri kaptı geldi bak anne diyor TV yi göstererek bak anne diyor kızdığımda küsüyor başka odaya gidiyor oyuncak topluyor oooo çok yaramaz evi günde 5 kere baştan aşağı topluyorum.. Kocaman olduk ❤

kızlar iyi geceler 25 aralıktan beri misafirlerim var şubat tatilinde evde tam 14 kişiydik tatilden sonra şimdi 6 kişiyiz kızım hariç... 9 martta gidecekler, kesinlikle çok tatlı insanlar bana iş çıkarmamaya çalışıyorlar kötü hiçbir söyleyemem ama ben yoruldum 2 gündür konuşmak bile zor geliyor ...bugün prensesimin doğum günü biz 31 ocakta kutlamıştık bugünde pasta kestik tabii ankarada gerçekleşen patlama yüzünden pek güzel bir gece olamadı Allah rahmet etsin yitip gidenlere sebep olan önlem almayanları Allaha havale ediyorum içimden çok şeyler söylüyorum o başka.... ülkem için normal bir durum bu ülkede yaşayan insanlar patlamalara, ölümlere, gaza, jopa alıştı ölüm, zulüm fıtratımızda var

Aslında bana büyüklerın bi eziyeti yok. Büyüdülr artık. Hatta yardımları çok oluyor haklarını yiyemem deee
biz tek başımuza üç değil beş çocuğa bedeliz maşallah:)

Ama tabıkı bir çocuk hiç çocuk kavramını ınkar edemem :))

Maşallah canım size
Abilerınden ogrenıyor demek
Bizde daha hiç anlamlı kelime yok :)

Nasılsın maral? Hepsini okuyamadım geçmişin.Hakan Nasıl? Ev işinde bi gelişme var mı?
Ev olmadı canım.hakan okula başlayınca bende işe başlarsam belki nasıp

Hakan ıyı herhalde. Hep ağlıyor ama kucakta duruyor. Bi yerı ağrısa kycakdada ağlar demi. Zırtapoz maymuna çevırdı benı iyice.

Bende iyiyim şükür

Siz nasılsın ız doğum günü nüz geçtımı

Yok canim sagol cok guzel anlatmissin deneyeyim. Risk biraz daha azalir en azindan. Gerci pesinden ayrilabildigim de yok. :)
Koltuktan ne yapacağını bilmez halde bakarken asagiya dogru.poposunu ceviriyorsun.ayaklarını sarkitiyorsun.kayıyor zaten.yere basınca istee böylece de.birkaç kez tekrar et öğrenene kadar.çabuk kapar zaten

Sizin büyükler hiç didismiyor mu ya.Benimkiler beynimi yediler.sürekli birbirleriyle yarış halindeler.ortancanin abisiňin kizdirmalarina çığlığı zaten depresyona sokacak cinsten.aglayasim geliyor valla.

Ayy Allah YARDIMCINIZ olsun.baya hareketliymis seninki benim basım döndü okurken

Seniňki yine babasında duruyormus.benimki ondada durmuyor.beni sürekli gorecek.kendi kendine oynar ama ben odada olacam.kapidan ciktigim an kapinin dibinde bi agit yakiyo iki gozu iki cesme.sanirsin terkedip gittim.
o zamana kadar atlatır.digerleride yapisikti bana.bi donem sonra geciyor.
bana kimseyi gormuyo ya ondan diyorlar ama sen geziyon gorUyor çocuk insan.demekki ilgisi yok

Kışın gününe çok çıkmıyorum ki canım
Camiye fln gidrsemde götürmüyor um babasına bırakıyorum
Benumkı benden çok babasında duruyor, onu gördü mü herşey ı bırakır koşar :)))
Yaz gelseydı bu dışarı çıksak yavaş yavaş alışırdı yine

Sizin büyükler hiç didismiyor mu ya.Benimkiler beynimi yediler.sürekli birbirleriyle yarış halindeler.ortancanin abisiňin kizdirmalarina çığlığı zaten depresyona sokacak cinsten.aglayasim geliyor valla.
Didişmez olurmu hiç :))
Hani bakıma muhtaç deıller diye öyle dedim
Bu didişip ıkı oynaşıp geçınıp gıdıyolar işte :)

Kızlar bebeğim bu sabaha karşı hep sıçriyor uykuda ateşini ölçtüm 37.7 nedir ki bu

Kulagi agriyo olabilir mi? Atesi nasil artiyo mu?

Hiç olmadığı kadar hareketli günler geçiriyor kalabalık vs. Ondandır canım korkma :)
Dün kuaföre gittim baştan aşağıya bakim yaptırdım orda bayag maskot oldu elden ele gidip herkesin kucağına yatıyor kafasını koyuyor bahçeye falan çıkarmışlar belki ondan üşüdü şimdi biraz düşmüş ateşi ama yanaklar kıpkırmızı babasıyla uyuyorlar bende tek başıma kahvaltı Ediyorum :)) Bugün daha çıkmam disari. Kulağı bilmiyorum ama sanmıyorum

Sıçraması fazla uyaran gördiği içindir herhalde.ateşte virus kapmıştır.benimki de dün ateslendi.39 larda gezdi.gece 2 gibi düştü şükür.bugün iyi gibi.takip et bakalım.

Oooh super olmus valla bayagi motivasyon oluyo sana ne guzel. Bol bol dinlen gez. Oglun da fok canayakin masallah. Bizimki bana bile zor sariliyo kimseye sarilmaz baska:)

Oooh super olmus valla bayagi motivasyon oluyo sana ne guzel. Bol bol dinlen gez. Oglun da fok canayakin masallah. Bizimki bana bile zor sariliyo kimseye sarilmaz baska:)

İnşallah işe yarar . Uykusuzluk zor tabi tamamiyle değiştiriyor insanı. Suçlama kendini az kaldı ve sen eski pozitif haline Döneceksin

dün gece beşiğine koyduk bi de ip bağladım yattığım yerden salladım. yine uyuyamadım ama en azından ayaklarım ağrımadı. daha iyi geçti. inş. bu sekilde yavaş yavaş alışır. bu gece de beşiğine koycam. rabbim yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…