üzme kendini düşe kaşka büyüyolar ne kadar dillat etsek de. insan korkuyor tabii kafasını vurunca. allaha emanet kuzularımız.Kızlar berat düştü yine bugünalnının ortası duvara çarptı mosmor oldu ve şişti çarptığı anda burnu da kanadı burnu da çarptı galiba ondan kanadı baya ağladı ben de ağladım benim elimi tutarken düştü bi de ama çok kötü düştü onun tek elinden tutmuş yürütüyordum birden hızlandı koştu küçücük eli elimden kaydı o hızla duvara vurdu kafayı mahfoldu çocuk içim yanıyor hala benim yüzümden vurdu iyi tutamadım onu 2 saat uyutmayın dedim anneme işe geldim uyutmamış o da bir sorun olmamış çok şükür
kalabalıkta öyle oluyor ve bütün düzenleri şaşıyor..Harala güreşe geçti işte hafta sonu. Evet sen tecrübe et bakalım ama iyi diye duydum o markayı
aynen aynen üzücü bi ağlama değil o resmen yalandan çoğlık atıyor. yenilip alınca o zafer kazanmış oluypr ve böyle böyle bizi kullanmaya başlıyorlar. kararlıyım ağlasa da patşkasa da oturcak :)) inşallah yaniAynen güle kalka büyüyecekler.. Oluyor canım öyle yani yapacak bişi yok biz de insanız yedi yirmidört gözümüzün önünde tutamıyoruz :)
Ya aslında doğru diyorsun ağlasa da alışacak ama öyle böyle bir ağlama değil ki bu ağladığı için üzülmüyorum sinir oluyorum bağıra bağıra ağlayınca.. Ben de çok korkarım öyle kazalardan Allah kotusun hepimizi..
Görünüş olarak çok beğendim ben Bi de joie mama sandalyesini kullabıyorum ben aşırı memnunum çok sağlam.. Araştırayım ben de ki alayım ama çok pahalı
geçmiş olsun canım soğuk algınlığı, nezle gibi olmuş sanırım. sıcak su banyosu iyigeliyo evet. sıcak su buharına tutunca da burnu açılıyo.Sonunda bizde hastalar kervanına katıldık İstanbul'un havası yaramadı tontonuma :) Şimdi kızlar burnu şu gibi akıyor ara ara hapşırık ve öksürük var 2 gündür böyle Bugün sıcak banyo yaptırdım burnuna fis fis sıktım bu kadar daha ne yapayım ne olursa doktora gitmeliyim
yok canım bende. geçmişi temizle bi ya da tarayıcıyı kaldır yeniden kur veya başka tarayıcıdan gir.Kızlar ya telden giriyorum ,vırus hatası veriyor sıte. Trafıc diye bişeye geçmek ıstoyor ve sakıncalı diye hata çıkıyor. Sızde varmı öyle bişey
hadi gözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu :)Kızlar sonunda bende a de t oldum bugün
Odamın birini boşalttım komple. Yatağın yerini değiştirdik,kuzımın dolabını boşalttım ona başka dolap ayarladım. Butun kıyafet ler elimden geçti. Dahada bıtmedı çok yoruldum. Bide ılk adet olunca karnımda ağrıyor
Gece olsada yatsam uyusam
Ütü yapılacak, iki makine çamaşır var yıkanacak onlarda ütü demek oyyy oyyyy
Benimkindee oluyor iştahsızlık ve kaka artışı.dış yarıldıktan sonra geçiyor hemen.teyzeleri kızımın üst sol dişi çıktı :) üçüncü dişimiz bu bizim daha anca :))
çenesini vurunca alt dişi damğını kesti demiştim ya o dmaktaki diş çıktı acaba damağı kesti de dişe çıkması için yardım mı etti :) çok acaip çünkü ertesi gün çıktı. tam dişin çıkacağı yeri kesmişti alt dişi.
bir de iki gündür çok fazla kala yapıyor normalden fazla yani.diş çıkarırken olur di mi?bugün iştahsızdı bi de.
saol canimyok canım bende. geçmişi temizle bi ya da tarayıcıyı kaldır yeniden kur veya başka tarayıcıdan gir.
valla hiçç beklemiyordum iyiydim ben boyle erkek gibi ne guzelllhadi gözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu :)
sanırım bi ben kaldım adet olmayan
maasallah canim çiakr çikar seninki artik her gune yeni bi disle bile uyanabilirteyzeleri kızımın üst sol dişi çıktı :) üçüncü dişimiz bu bizim daha anca :))
çenesini vurunca alt dişi damğını kesti demiştim ya o dmaktaki diş çıktı acaba damağı kesti de dişe çıkması için yardım mı etti :) çok acaip çünkü ertesi gün çıktı. tam dişin çıkacağı yeri kesmişti alt dişi.
bir de iki gündür çok fazla kala yapıyor normalden fazla yani.diş çıkarırken olur di mi?bugün iştahsızdı bi de.
Çok tesekkurlergeçmiş olsun canım soğuk algınlığı, nezle gibi olmuş sanırım. sıcak su banyosu iyigeliyo evet. sıcak su buharına tutunca da burnu açılıyo.
gece yatarken yakasına coldmix damlat. bol su içir. burnunu temiz tut sürekli tıkanık kalmasın. eğer çok huzursuzsa yarım ölçek calpol veriyordum ben bir yeri ağrıyor diye düşünüp. rahtlıyordu o zaman.
ateşi olur da huzursuz olursa ve düşmezse, ishal kusm vs olursa doktor götürebilirsin. zaten sen annesi olarak anlarsın genel durumu iyi değilse götürmek lazım bence.
geç çıkması her zaman daha iyidir diyor herkes ma bu da bayağı geç oldu :)) bakalım görücez :) iki gecedir delirdi zaten ağlayarak uyanmaktan :/maasallah canim çiakr çikar seninki artik her gune yeni bi disle bile uyanabilir
yakalamasi lazim akranlarini :))
sen sevmiyosun evet :))valla hiçç beklemiyordum iyiydim ben boyle erkek gibi ne guzelllgozum aydin deil yanii
oglum yasini ezberliyor hoca çalsitir dedi gelde çalistir simdi ayak bagindan baska bisey deil valla bu i$
dur biraz zaman geçsin belki adet oldurmayan spiral takdirrimmm
olma adet olup napacan, çocuk falanda istemiyorsun hemen nene lazimm otur temiz temizz
evet canımsaol canim
tarauyiciyi nasil kaldiricam
mozillayi yeniden mi yukluycem
evet sen demiştin hatırladım.Benimkindee oluyor iştahsızlık ve kaka artışı.dış yarıldıktan sonra geçiyor hemen.
Ben dee ben deehadi gözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu :)
sanırım bi ben kaldım adet olmayan
Nice seneleri olsun insallahgünaydın bayanlar. doğumgününü de atlattık şükür her yerim ağrıyor valla. Allahtan berat çok sapıtmadı. kalabalığı pek sevmiyor genelde. bu sıralar tay tay modundayız hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?