2015 Şubat Anneleri

üzme kendini düşe kaşka büyüyolar ne kadar dillat etsek de. insan korkuyor tabii kafasını vurunca. allaha emanet kuzularımız.

Harala güreşe geçti işte hafta sonu. Evet sen tecrübe et bakalım ama iyi diye duydum o markayı
kalabalıkta öyle oluyor ve bütün düzenleri şaşıyor..

evet canım ben alırken o kadar bilmiyodum ama araştırdım iyi bir markaymış size görüşlerimi yazarım.

aynen aynen üzücü bi ağlama değil o resmen yalandan çoğlık atıyor. yenilip alınca o zafer kazanmış oluypr ve böyle böyle bizi kullanmaya başlıyorlar. kararlıyım ağlasa da patşkasa da oturcak :)) inşallah yani

evet bende yanlış söylemişim ebebeğin üretimi değil sadece ebebekte satılıyomuş bizim ülkemizde. evet bana da pahalı geldi baktıklarımızın en uygunu 300-400 arasında ama isofixli değil.ve daha kalitesiz. bu indirimdeydi bi de. almışken iyisini alalım çok da fark yok dedi eşim bana da mantıklı geldi ne bileyim şimdi öde babam öde taksitleri hayatımız olmuş taksit zaten :))

geçmiş olsun canım soğuk algınlığı, nezle gibi olmuş sanırım. sıcak su banyosu iyigeliyo evet. sıcak su buharına tutunca da burnu açılıyo.

gece yatarken yakasına coldmix damlat. bol su içir. burnunu temiz tut sürekli tıkanık kalmasın. eğer çok huzursuzsa yarım ölçek calpol veriyordum ben bir yeri ağrıyor diye düşünüp. rahtlıyordu o zaman.

ateşi olur da huzursuz olursa ve düşmezse, ishal kusm vs olursa doktor götürebilirsin. zaten sen annesi olarak anlarsın genel durumu iyi değilse götürmek lazım bence.

Kızlar ya telden giriyorum ,vırus hatası veriyor sıte. Trafıc diye bişeye geçmek ıstoyor ve sakıncalı diye hata çıkıyor. Sızde varmı öyle bişey
yok canım bende. geçmişi temizle bi ya da tarayıcıyı kaldır yeniden kur veya başka tarayıcıdan gir.

hadi gözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu :)
sanırım bi ben kaldım adet olmayan

teyzeleri kızımın üst sol dişi çıktı :) üçüncü dişimiz bu bizim daha anca :))

çenesini vurunca alt dişi damğını kesti demiştim ya o dmaktaki diş çıktı acaba damağı kesti de dişe çıkması için yardım mı etti :) çok acaip çünkü ertesi gün çıktı. tam dişin çıkacağı yeri kesmişti alt dişi.

bir de iki gündür çok fazla kala yapıyor normalden fazla yani.diş çıkarırken olur di mi?bugün iştahsızdı bi de.

Benimkindee oluyor iştahsızlık ve kaka artışı.dış yarıldıktan sonra geçiyor hemen.

bugun benimki kafayi yedirdi banaaa
oglen bi saatlik uykuyla aksam 10a kadar durdu kaç kere denedim uyutmayi o saate kdr ama inat etti resmen çocuk
diherleride ayaktaydi zaten uyumazsa uyumasin bananee dee ama bu seferde uykusuz oldugu içjn huysuz aglak bisey oluyor,durupo durup duusyor kafayi bi yerlere vuruyor
kaç defa emzirdim pispisladim biberon yaptim emzik verdim saymadim valla
dogum gunu yaklastikça oglan zivanadan çikdi vallaa ayvayi yedim ben
simdi okullar tatil okul varkende boyle yaparsa yandi gulum keten helvamm

hadi gözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu :)
sanırım bi ben kaldım adet olmayan
valla hiçç beklemiyordum iyiydim ben boyle erkek gibi ne guzelll gozum aydin deil yanii
oglum yasini ezberliyor hoca çalsitir dedi gelde çalistir simdi ayak bagindan baska bisey deil valla bu i$
dur biraz zaman geçsin belki adet oldurmayan spiral takdirrimmm
olma adet olup napacan, çocuk falanda istemiyorsun hemen nene lazimm otur temiz temizz

maasallah canim çiakr çikar seninki artik her gune yeni bi disle bile uyanabilir
yakalamasi lazim akranlarini :))

Çok tesekkurler

maasallah canim çiakr çikar seninki artik her gune yeni bi disle bile uyanabilir
yakalamasi lazim akranlarini :))
geç çıkması her zaman daha iyidir diyor herkes ma bu da bayağı geç oldu :)) bakalım görücez :) iki gecedir delirdi zaten ağlayarak uyanmaktan :/

sen sevmiyosun evet :))
bende böyle rhatım ama üzerimde gerginlik vr ve acıya hssasiyet var çok hep adet olmadığım için bence.
bi de her an her yerde olabilir tedirgin oluyorum olacaksa olsun işimi bileyim bende

Benimkindee oluyor iştahsızlık ve kaka artışı.dış yarıldıktan sonra geçiyor hemen.
evet sen demiştin hatırladım.
bu gece uyanırken iki kere de çok ağladı içli içli. biraz önce de öyle uyandı. yandaki de çok şişmişti acaba o mu patladı uyanınca bakıcam. bu dişler bizi mahvetti ve daha üçüncü bu :/

günaydın bayanlar. doğumgününü de atlattık şükür her yerim ağrıyor valla. Allahtan berat çok sapıtmadı. kalabalığı pek sevmiyor genelde. bu sıralar tay tay modundayız hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…