2015 Şubat Anneleri

Evet canım berata da 6 aylıklen damlattılar çocuk felci aşısını 4 damla damlattı hemşire saydım

atesimi oldu canim
geçmis olsun
Çok sağol bi kere ateşi çıktı 2 gün önce 37.9 ondan sonra kendi kendine düştü daha çıkmadı yanaklar bi kızardı sonra geçmedi kirmiziligi kurudu pul pul oldu onada krem yazdı şuan çok iyi geldi geçiyor kirmizilik. Mikrop kapmış İstanbul mikrop dolu koruyun bebeğinizi diyor bu arada fark etmedim alttan bi diş daha çıkmış :)

Selam Can'ım Tuna'nın ağzına da bi ilaç damlatmışlardı ama altı aylık değildi. Çocuk felci içindi evet

Geçmiş olsun Can'ım. Mikrop kapmıştır tabi o kadar avm metro kapalı alan.. Geçer inşallah, Nasıl geçiyor tatiliniz?

Bizim bugün okul tatil oldu kardan :))

Bu aylarda o ayarsızlardan oluyormuş genelde, artık kişilik oluşmaya başlayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlarmış. Tuna da o kadar sinirli ki bugün kumandanın pilini çıkarıp verdim eline tv yi değiştiremedim diye kumandayı dövdü

Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye ))
Nice guzel yillari olsun insallah Ayaz kuzumun. Ayin kaci oldugunu unuttum valla bu ara.

Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye ))
Nice guzel yillari olsun insallah Ayaz kuzumun. Ayin kaci oldugunu unuttum valla bu ara.

Sağolun kızlar üzülüyorum işte ondan çok benim canım acıyor son düşmesi olur inşAllah
Geçmiş olsun,elinde değil biliyorum ama bu kadar üzme kendini.Daha çok düşecekler.Allah korusun gözünü falan sivri yerlere çarpmadıktan sonra kafaları sapasağlam maşallah bişey olmuyor.Benim oğlanın yüzünde kafasında çarpmadığı morartıp şişirmediği yer kalmadı.Geçen gün altını değiştirtirken bi baktım bacağında Kocaman bir morluk,onu ne Zaman yaptı bilmiyorum.İyileşir yavaş yavaş merak etme sen.Allahım korusun hepsini.Böyle böyle büyücekler heralde.

Canim Duru oldu ozel asi degil. Hic agizdan damla yapmadilar mi pembe renk

Cnm geçmiş olsun Begüme.Ne kadar dikkat etsen de bir saniye boşluğu bile değerlendiriyorlar valla.İyi olmasına sevindim.Zaten terliklerinin üzerine düşmüş kafası.Kapıyı falan boşver çalsın dursun.Tekrar geçmiş olsun.

Oto koltuğunuz da hayırlı olsun,güzel güzel kullansın Begüm Hanım.Bizimki baya baya alıştı artık,pek ses çıkartmıyor.

Aynen öyle cnm,damağı kesince süreç hızlanıyor biraz.Bizimki o şekilde iki diş çıkardı ayrı Zamanlarda.İlki tesadüf mü demiştik ama ikinci de düşmeden sonraki gün çıkınca anladık.
İştahsızlık oluyor da kaka sayısını bilmiyorum Canım.Bizimki sürekli kaka yapma halinde olduğu için farketmemiş de olabilirim tabi.

Tam gözün aydın dicektim bu mesajı gördüm.Ne denir ki şimdi?? Hayırlısı olsun :)

Geçmiş olsun cnm,hava değişimi de etkiledi heralde kuzuyu.Çabucak iyileşsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…