dogum gununuz kutlu olsun canimgünaydın bayanlar. doğumgününü de atlattık şükür her yerim ağrıyor valla. Allahtan berat çok sapıtmadı. kalabalığı pek sevmiyor genelde. bu sıralar tay tay modundayız hadi bakalım.
Nice seneleregünaydın bayanlar. doğumgününü de atlattık şükür her yerim ağrıyor valla. Allahtan berat çok sapıtmadı. kalabalığı pek sevmiyor genelde. bu sıralar tay tay modundayız hadi bakalım.
ekmegi iki tarafli mi buladin canimTum hasta bebislere gecmis olsun. Aklima bi tarif geldi de onu payasayim dedim. Duru hic yumurta yemiyor. Dun ona firinda yumurtali ekmek yaptim tam bugday ekmegiyle bayildi.
2 yumurta
1 su bar.sut
Biraz tuz
1 su bar kasar.
Kasar haric hepsini cirpip yagli kagit serdigim tepsiye dizdim. Uzarlerine kasarlari serpip ustu kizarana kadar onceden isitilmis 200 derece firinda pisirdim. Siz de deneyebilirsiniz cok da yumusak oluyo
Evet canim iki tarafli buladim. Yumusacik oluyo. Insallah severekmegi iki tarafli mi buladin canim
benim sipada yemiyor tukuryor
kahvalti etmiyoruz yani sut yogurt
dolma yaptim bakalim yiycekmi yogurtla
yarin sabah ki kahvaltiya yetismez isim varda ilk firsatda yapicam canimEvet canim iki tarafli buladim. Yumusacik oluyo. Insallah sever
Bu kis hastalik gecmiyo canim zaten. Bizimkinin de tekrar burnu akmaya basladi kac gundur. Ben yarim olcu yaptim ucumuz de yedik ama birer dilim yemis olduk yani sen tam olcu yapabilirsin hepinize. Afiyet olsun. Hakan da iyilesse artik yazikyarin sabah ki kahvaltiya yetismez isim varda ilk firsatda yapicam canim
baya fazla olur o hepimiz yiyelim bari demi :)
eline mi verdin yesin diye
valla az once biskuviyi bo guzel yedi kendi isine gelince nasilda yiyor
bi ayari tutmuyorki bi gun agzini açiyor vermedim beklettim diye kiziyor ertesi gune veriyorum tukuruyor
tek tik oksuruugmuzde hiç kesilmedi hasta desem deil saglam desem deil ortada bi yerde gidiyor iste benim orta direk sabanim
Minik lokmalar halinde onune koydum yedi. Eline direkt vermedim deyarin sabah ki kahvaltiya yetismez isim varda ilk firsatda yapicam canim
baya fazla olur o hepimiz yiyelim bari demi :)
eline mi verdin yesin diye
valla az once biskuviyi bo guzel yedi kendi isine gelince nasilda yiyor
bi ayari tutmuyorki bi gun agzini açiyor vermedim beklettim diye kiziyor ertesi gune veriyorum tukuruyor
tek tik oksuruugmuzde hiç kesilmedi hasta desem deil saglam desem deil ortada bi yerde gidiyor iste benim orta direk sabanim
Geçmiş olsun canım inşallah TEz zamanda iyileşirKızlar doktora götürdük bebeğimi bronslar dolmuş muhtemelen alerjik bu çocuk dedi sigara içilen kimseye yaklastirma ve öyle ortamlarda bulunmasin dedi ateşi yok kulağı iyi biraz boğazları kızarmış hastanede hava verdiler zor bela ağlaya ağlaya ve bir sürü ilaç Ventolin surup macrol antibiyotik ve zaditen alerji şurubu
Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneyegünaydın bayanlar. doğumgününü de atlattık şükür her yerim ağrıyor valla. Allahtan berat çok sapıtmadı. kalabalığı pek sevmiyor genelde. bu sıralar tay tay modundayız hadi bakalım.
Canm sen sıvasta yaşıyordun dimi? Sabah gördüm haberlerde yokst Sivas ful kar çok şaşırdım burası da soğudu ama kar yok..memleketin beresiydi? Seni anlayabiliyorum aileden uzak olmak zor ne kadar çekirdek ailen olsa da anneni babanı akrabalarını o kalabalık sıcak ortamı arıyorsun.. Ne zaman gideceksin ki??selam kızlar geçen hafta güllük güneşlikti bu sabah bi kalktım dışarısı kardan geçilmiyor yollar kapanmış ağaçların dalları karla kaplanmış şok oldum gece yağmış demekki hiçte dışarı bakmamıştım kış gidiyor derken geri geldi yüne buhranlardayımcanım sıkkın bunallmış bi haldeyim memleketimi özledim annemi özledim herkesler toplanıyor gülüyor eğleniyorbanada telefonda seslerini duymak kalıyor adalet mi bu,
atesimi oldu canimKızlar doktora götürdük bebeğimi bronslar dolmuş muhtemelen alerjik bu çocuk dedi sigara içilen kimseye yaklastirma ve öyle ortamlarda bulunmasin dedi ateşi yok kulağı iyi biraz boğazları kızarmış hastanede hava verdiler zor bela ağlaya ağlaya ve bir sürü ilaç Ventolin surup macrol antibiyotik ve zaditen alerji şurubu
polio deilmi canim oKızlar ya size bişi Sorcam çocuk felci aşısı oldu mu bebişleriniz? Okulda bir öğretmenin kızı 6 aylık işye çocuk felci aşısı oldu ağızdan falan dedi, özel aşı öı dedim değil diyor.. Ayaz olmadı o aşıyıbugün de çocuğu aşıya götürmeyi unuttum artık yarın gidicez 1 yaş aşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?