2015 Şubat Anneleri

Can'ım ev sıcak oluyor diyordun ya belki nemsiz kalıyordur

Sıkma canını valla iyi gelecek iş sana belki daha bile bi düzenin olacak. Kv kap konusunda seni anlıyorum, ama Bebek için bazı şeylere katlanmak lazım, birkaç ay d neşrimiz olmazsa başka bir yol bulunur elbet. hadi bakalım hayırlısı :)

Ayy ne güzel spor oluyor bize. Memleketten geleli zayıfladım yine. Ohhh ye iç zayıf kal işte buuu Tuna süpürgeyle oynamaya bayılıyor hatta beni taklit ediyor eline eski süpürgenin sapını verdim sobanın altına filan sokup çıkarıyor

Canim ornek olarak verdim aslinda bulasik olayini tabiki calisirken eminim onlari dusunmeye sira bile gelmez. Aslinde demek istedigim kendi evimde degillmis gibi hisseder miyim acaba? Tabiki bin sukur kendi canindan biri onu cok seven biri bakacak kizima. Bu arada bi ara goruselim canim haftasonu bebislerle. Sahilde falan bulusabiliriz guzel olur

Sevinme sevinme bi günleri Bi günlerini tutmuyor ki :) evet dinlemediğim için oluyor Bi de gece eniyor sonra Bi bakmışım benim üstümde yorgan tok göğüs açıkta kalmış gel de hasta olma :)
Aynı ben.. Sırtıma nefes alınca bile bi sancı giriyor arada, üşütmekten işte hep bunlar..

Evet canim bizde kalacaklar haftaici cunku erken gelemez minibus bulamaz. Yoksa uzak degil evlerimiz. Iyi ki sizler varsiniz zaten.

Tabi canim aslinda kimsenin durumunu bilmeden konusmamali. Yeri geliyo insan tuvalete giremiyo. Sonucta tum gun eline onu verip gununu gun etmiyosun.

Sagol canim. Bebisler icin herseye katlanilir. Aksam gelince bi sarilsin unuturum galia herseyi. Kuzum benim.

Off sorma. Okadar cok isvar kisupuge tut toz almaktan baska bisey yapamiyorum camlar silinecek balkonlar yikanacak halilar yikamaya verilecek perdeler mutfak oyy oyy
Uyudugu zaman motor hizinda biseyler yapiyorum ama aceleyle yapinca cok yoruluyorum yakin olsaydim anneme birakirdim yada o gelirdi herg gecen gun gurbetin zorlugu dahada artiyor

Can'ım ev sıcak oluyor diyordun ya belki nemsiz kalıyordur
olabilir canım onu da düşündüm ıslak havlu koyuyorum peteğe. zaten petek için su dolu kaplar sürekli asılı petekte. dur bakalım az daha ısınsın hava odasındaki peteği kapatıcam. zaten çok yaktıkları için evde bikaç petek kapalı.
ay ne çok petek dedim bende haha

evet gördüm ig de koptum o haline kuzum benim

aynen en azından onunla avutuyorum kendimi. vallahi bayağı yiyorum ama kilo almıyorum hem emzirmekten hem hareketten. süpürge konusuna benim de çare bulmam lazım. Begüm ya üstüne çıkıyor ya da kabloyu çekiyor sıpa.

Evet canim bizde kalacaklar haftaici cunku erken gelemez minibus bulamaz. Yoksa uzak degil evlerimiz. Iyi ki sizler varsiniz zaten.
canım sıkma canını çalışmak gerçekten iyi gelecek. eve geliceksin yorgun argın eğer kv yardımsever biriyse belki yemeklerini yapar işini gücünü vs. bi akşam birlikte olcaksınız haftasonu sizin yine :)

aynen hemde nasıl. ama buna alışmamız lazım. allah sağlık versin napıcaz alışıcaz gurbete. benim yine kv var ama öyle temizlik vs için bırakmıyorum ayda yışda bi çıkarsak anca. onda da yemeğini yedirip vs bırakıyorum.

vallahi ben öyle büyük temizliğe kadın çağırıyorum canım mümkün değil yapamam. zaten cam silmem yasak 6. kattayız.

Tabi canim aslinda kimsenin durumunu bilmeden konusmamali. Yeri geliyo insan tuvalete giremiyo. Sonucta tum gun eline onu verip gununu gun etmiyosun.
aynen öyle canım bazen yanıma alıyorum tuvalete giderken o kadar zor durumda kalıyorum

Canımmm herşey çok güzel olacak hiç merak etme sen.. Ben de aynı senin gibiyim, her şeyde Bi düzenim o olmayınca varya bozulunca sinirlemiyorum ama kayınvalideye bişi diyemiyorsun :)) ben de gelince makineyi tekrar düzüyordum veya dolabı.. Böyle böyle kv de alışmıştı ama hala fire veriyordu :) annem öyle değil düzenimi hiç bozmaz benim.. Alışıyorsun ama mecbursun, Bi de yabancı biri bakmadığı için hep güzel düşün.. Pozitif ol.. Onlar sende mi kalacak? Ben mesela kızsam da hiç suratımı asmadım çünkü ev sahibi bana öyle yapsa çok huzursuz olur evden gitmek isterdim..

bakalim sira kimdee
fazla bi seçeenk kalmadi ben ve hakan kaldik
hakan da hafif burnu tikali gibi çok rahatsiz etmesede arada temizliuyorum onu es geçtigini varsyarasak

sira bendeee
Kuzum geçmiş olsun.. Yine hastalık dönemi desene bizim ev de dökülmeye başladı yine ayaz da hapşırmaya başladı ben zaten hasta

aynen öyle canım bazen yanıma alıyorum tuvalete giderken o kadar zor durumda kalıyorum
Bİz hep birlikte gidiyoruz tuvalete mecbur doğduğu günden beri alıştı artık çocuk :))) göbek deliğime bakmaya çalışıyor hemen gülüyor, çamaşır sepetiyle oynuyor derken benim işiö bitmiş oluyor :)))

Tombiş 2015 şubat annişleri topiği kapanmış kızlar :)
Neyse ben 69.5 kilo oldum ya o bana yeter :)
Prensesim yaşına girdi rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı huzurlu Mutlu İman dolu uzuuuun ömürler nasip etsin inşallah
Kızım doğduğunda 102 kiloydum :) 32.5 kilo vermişim çok şükür bu günleri gösterene :)
3
canım benim oğlum 8 aylıkken geçmişti tek uykuya çok endişelenmiştim şu an iki yaşında günde bir kere uyuyor ama 3-4 saat uyuyor
Kızım da 8. Aydan beri çok nadir iki kere uyuyor ve çok az uyuyor bazı günler yarım saati geçmiyor ama bizimki çok huzursuz malum tüm damaklar şiş ve çıkan bir tane bile dişimiz yok

Maşallah sana ne kadar güzel kilo vermişsin :)) uzun sağlıklı ömrü oldun ayrıca..

Ayaz'ın değişiyor bazen uyuyor bazen uyumuyor iki kere..
Yavrum tabi hep şişmiştir damaklar kaşınıyordur acıyordur hepsi birden mi çıkacak napcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…