2015 Şubat Anneleri

Galiba öyle olacak Can'ım bilemiyorum ki
Oğlumun bile 10 ayında çıkmıştı bu onu da geçti :)

Bizimde hic disimiz yok sislik falan da yok beyaz beyazlar sadece.

Herseyi yapar canim bana birakmaz sagolsun. Camasiri sadece rica ettim yikamasin diye cekiniyorum haliyle. Tek cekincem boyle yakinda olunca aramiza bisey girer mi. Bi de bencilce ama annem baksin istedim hep o da yakin ama nasip olmuyo. Annem de can atiyo ama babannem var iste. Kadin zaten bi hayatini yasayamiyo istedigi gibi

Canim benim demek sen de benim gibisin ayni burctaniz sonucta:) Ona yansitmam canim ama senin yaptigin gibi herseyi eski haline getiririm galiba duramam:) Tabi yazik zaten kendi evlerinde degiller binde asik surat gorseler hic kalmak istemezler.

Tebrik ederim canim masallah super kilo vermissin. Prensesin de cok guzel seneleri olsun insallah

Devam sütü Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar bi bilginiz deneyiminiz var mı?

Devam sütü Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar bi bilginiz deneyiminiz var mı?
Canim ben hep devam sutu destekli getirdim mecbur 1 yasina kadar ama artik inek sutune basladim onu veriyorum yerine. Icim daha rahat ediyo. Inek sutunde de demir eksikligine dikkat etmek gerekiyo.

Ballar Can'lar konu açtım başarı hikayem resimli aradaki farkı merak eden varsa buyursun :) ben neymişim dedim eski halimi görünce

Canim ben hep devam sutu destekli getirdim mecbur 1 yasina kadar ama artik inek sutune basladim onu veriyorum yerine. Icim daha rahat ediyo. Inek sutunde de demir eksikligine dikkat etmek gerekiyo.
İnek sütü daha mı iyi diyorsun? Ben de normal süt yerine onu mu versem demiştim.. Hangisi daha yararlı bilemedim

ev iyice revir oldu
Alalhim sen beterinden koruu
biri 38 kusur biri 39 kusur
atesden korkmiyorum ama yinede teker teker gelin yaaa
kuçuk desen uyumuyorrr ezuyet edicem diye inat ediyorr

ev iyice revir oldu
Allah yardımcın olsun Can'ım tez Zaman'da atlatın inş

ev iyice revir oldu
allah yardımcın olsun canım..

yapsın işte boşver canım sende tadını çıkar evladınla uğraş işten gelince. haftasonu da başbaşa vakit geçirin. tabiiki zor ama şükret ki bakıcıya bırakmak zorunda değilsin.

öyle düşünmen de çok normal herkes kendi annesi baksın ister tabiiki.
annenin durumunu benim annem de yaşadı 20 küsür yıl. babaannem 6 yıl önce vefat etti. hep bizimleydi. annem markete bile gidemezdi. resmen annemi dizinin dibinden ayırmaz bi yere göndermezdi.

biz de halimize şükredelim bence bak annelerimiz neler yaşamış

Ben de yanima aliyorum ama orda da rahat yok heryeri karistirmaya calisiyo aklim cikiyo
evet sorma hele çöp kutusu favorisi. kırıp bi yerini kesecek diye ödüm kopuyo. bi yandan da ayağımla oraya girmesin diye engel koyuyorm of halime kendim bile gülüyorum o an :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…