Canim uykusuzluk dinlenememek cok fena o yuzden hasta oluyoruz surekli. Iyi ki annen yaninda. Boyle cok zor ya uyumamasiAzıları çıktı Canm 2-3 hafta önce bu yüzden anlanıyorum ama bittim yani annem yanımda şükür çok yardımı dokunuyor, Bi de hasta oldum yine halsizlik var uykusuzluktan benim bağışıklık düştü hiç hasta olmayan ben sürekli bir kırgınlık oldu bu yıl
Duru Nasıl? Köpek diller çıktı mı?
Cok guzel canim gule gule kullanin. Rahat edersin en azindan digeriyle cikamiyodun kolay kolayuykusuz anneleeeer.. günaydın canlarım.
yine pozitifim uykusuz da olsam bundan sonra böyle olmaya çalışıcam madem uyuyamıyoruz hiç bi şekilde kabullenmek gerek :) bu sabah yine sağolsun 9da kalktık gece uyansa da. bugüne şükür olsun.
dün çok yorulmuştum kv nin gününde bişey yapmasam da kızı o kalabalıkta zapdetmek yetti. oturma odasında takıldık aonra uyuttum falan ama ne mümkün sesten. maşallah teyzelerde se bi ses var te evin diğer ucundan geliyo :)
bizim bu kızın insan canlılığı tamam güzelhoş da bazen de iyi olmuyo ya herkese gidiyo. allahım sokaktaki adama da gider bu napıcam bilmem. neyseki teyzeler çok mıncırmadı hepsinin torunu var zaten meraklı değiller :))
kime benziyo muhabbeti burda da oldu olmasa şaşarım. illa benzetecekler. ya kime benziyosa benziyo sen çözünce ödül mü verecekler. Begüm de resmen babası ve benim karışımım bişey. öyle olunca bi de tartışıyolar kendi aralarında. allahım imdat
sonra akşam gittik babaannesi baston araba aldı doğuö günü gelmeden hediyesini alayım dedi. ben beğendim o aldı. ebebekten aldık. travel sistem arabanın sürüşü gibisi gerçekten yok çok rhat. ama tek başıma alıp çıkamadıktan sonra ne anlamı var. onu arabayla bi yere giderken flan kullanırız. bu zaten bahar ve yazda kullanılır.
bu aldığımı çok beğendim kolay kapanıp açılıyor. iki kademe yatıyor. ve baston arabaya göre gayet güzel sürüyor tekerlkleri küçük değil o kadar. resmini yükledim fiyatı 145 tl. düşünen varsa öneririm. bi de çıkayım gezeyim o zaman yzarım yine fikirlerimi.
Eki Görüntüle 1784564
Canım arabanız hayırlı olsun çok güzel güle güle kullanın.. Biz de düşünüyoruz malum bizimki çok büyük ve kullanışsız.. Sen kullan da yorumlara göre ben de alırım :))uykusuz anneleeeer.. günaydın canlarım.
yine pozitifim uykusuz da olsam bundan sonra böyle olmaya çalışıcam madem uyuyamıyoruz hiç bi şekilde kabullenmek gerek :) bu sabah yine sağolsun 9da kalktık gece uyansa da. bugüne şükür olsun.
dün çok yorulmuştum kv nin gününde bişey yapmasam da kızı o kalabalıkta zapdetmek yetti. oturma odasında takıldık aonra uyuttum falan ama ne mümkün sesten. maşallah teyzelerde se bi ses var te evin diğer ucundan geliyo :)
bizim bu kızın insan canlılığı tamam güzelhoş da bazen de iyi olmuyo ya herkese gidiyo. allahım sokaktaki adama da gider bu napıcam bilmem. neyseki teyzeler çok mıncırmadı hepsinin torunu var zaten meraklı değiller :))
kime benziyo muhabbeti burda da oldu olmasa şaşarım. illa benzetecekler. ya kime benziyosa benziyo sen çözünce ödül mü verecekler. Begüm de resmen babası ve benim karışımım bişey. öyle olunca bi de tartışıyolar kendi aralarında. allahım imdat
sonra akşam gittik babaannesi baston araba aldı doğuö günü gelmeden hediyesini alayım dedi. ben beğendim o aldı. ebebekten aldık. travel sistem arabanın sürüşü gibisi gerçekten yok çok rhat. ama tek başıma alıp çıkamadıktan sonra ne anlamı var. onu arabayla bi yere giderken flan kullanırız. bu zaten bahar ve yazda kullanılır.
bu aldığımı çok beğendim kolay kapanıp açılıyor. iki kademe yatıyor. ve baston arabaya göre gayet güzel sürüyor tekerlkleri küçük değil o kadar. resmini yükledim fiyatı 145 tl. düşünen varsa öneririm. bi de çıkayım gezeyim o zaman yzarım yine fikirlerimi.
Eki Görüntüle 1784564
Sevinme sevinme bi günleri Bi günlerini tutmuyor ki :) evet dinlemediğim için oluyor Bi de gece eniyor sonra Bi bakmışım benim üstümde yorgan tok göğüs açıkta kalmış gel de hasta olma :)Canim uykusuzluk dinlenememek cok fena o yuzden hasta oluyoruz surekli. Iyi ki annen yaninda. Boyle cok zor ya uyumamasiDuru bu ara iyi gibi canim gece surekli uyanmasi disinda. Duzeldi demistim hemen bozuldu uykusu. Sevinmicem bi daha. Hem zor daliyo aksam yatarken hem de sık uyaniyo. Kopek disi cikmadi hic. Iki tane azi var. Kopek disi daha da zor oluyomus galiba
Oyle valla canim artik sevinemiyorum zaten:) Off o cok fena canim. Bu isten bi vazgecirmen lazim. Boyle tum geceSevinme sevinme bi günleri Bi günlerini tutmuyor ki :) evet dinlemediğim için oluyor Bi de gece eniyor sonra Bi bakmışım benim üstümde yorgan tok göğüs açıkta kalmış gel de hasta olma :)
sağol tatlım aynen şimdi havalar da ısınsın artık sokaktan dönmeyiz :)Cok guzel canim gule gule kullanin. Rahat edersin en azindan digeriyle cikamiyodun kolay kolay
evet biz de o yüzden aldık canım sağolasın. travel sistem arabaların sürüşü cidden rahat ama pratik değil tek başına asla kullanamıyorsun.Canım arabanız hayırlı olsun çok güzel güle güle kullanın.. Biz de düşünüyoruz malum bizimki çok büyük ve kullanışsız.. Sen kullan da yorumlara göre ben de alırım :))
canım geçmiş olsun Ayşe hanımefendiye :)Benumkını 7 30 da uyuttum akşam
Sabaha kdr diye umut ediyorum ınşallah
Bizim uyku sorunumuz yokdu noldu bu çocuğa
Uykuyu seven bı çocuk ama uykuya dalamıyor,çok uykusu vardı yalvardı resmen beni uyut diye saçını başını yoluyor. Kucağıma yaslanıp ağlıyor ama o halde bıle direndı,gecen hafta olsa ıkı dk da uyurdu bugün 15 dk uğraştım kapatnıyor bı türlü gözlerini
Büyükleri uytuymda uyansa bile onlara zararı olmasın. Ben uyumayım alışkınım napayım ama onlar okula gıdecek erken kalkacak
Kız zaten bahane arıyor okulu asmak için. Hastaymış gitmeyecek niş hanfendı, tamamm dün atesi vardı ama bugün yok. Arada hapşurup öksürüyor sadece
Kime çekdı bilmiyorum ki ben okulu hiç asmazdım:)
canım geçmiş olsun Ayşe hanımefendiye :)Benumkını 7 30 da uyuttum akşam
Sabaha kdr diye umut ediyorum ınşallah
Bizim uyku sorunumuz yokdu noldu bu çocuğa
Uykuyu seven bı çocuk ama uykuya dalamıyor,çok uykusu vardı yalvardı resmen beni uyut diye saçını başını yoluyor. Kucağıma yaslanıp ağlıyor ama o halde bıle direndı,gecen hafta olsa ıkı dk da uyurdu bugün 15 dk uğraştım kapatnıyor bı türlü gözlerini
Büyükleri uytuymda uyansa bile onlara zararı olmasın. Ben uyumayım alışkınım napayım ama onlar okula gıdecek erken kalkacak
Kız zaten bahane arıyor okulu asmak için. Hastaymış gitmeyecek niş hanfendı, tamamm dün atesi vardı ama bugün yok. Arada hapşurup öksürüyor sadece
Kime çekdı bilmiyorum ki ben okulu hiç asmazdım:)
bilmemki, azi diside çikdi daha once atak haftasi dedigimiz hatfalarda geçticanım geçmiş olsun Ayşe hanımefendiye :)
Hakan için de çok dert edip kafana taköa sen benden daha iyi bilirsin. bir anı bir anını tutmaz vardır bi derdi. belki azı dişi çıkıyordur? ya da büyüme atağıdır vardır illa bişey. bu aylarda oluyomuş uyku düzensizliği
Hakan sana kök söktürdü desene :))bilmemki, azi diside çikdi daha once atak haftasi dedigimiz hatfalarda geçti
hiç boyle olmamisti
bugun gunduz uykusunu bire indirdim çozum oalrak
ise yaradi ama benim oglan ahzir degil tek uykuya geçmeye o sorun oluyor bu seferde
ben ya yatga koyunca uyudu çocugum yada kucagumda uyutup koydum
uyuttugum çocuk yataga birakinca arkamdan kalkipn aglamasini ilk goruyorum tevribe falan hikaye oldu butun bikdikleirmi unuttum valla: ))
evet canım. kumlu elma aldım bugün en azından yumuşak ya daha kolay olur.ben kabugunu soyuyorum eline veriyorum ısırarak yiyo yiyemediğini tükürüyo büyük lokma alırsa ağzına hemen cıkarıyo zaten bende korkmuyo değilim dikkatli olmakta fayda var
hee kazan dibi birden degisiverdiiHakan sana kök söktürdü desene :))
bu çocuklar çok akıllı ya. burnunu silmel istemiyomuş he :) 37 yi geçerse zaten gönderme annesi yazık ateşe dayanamıyo diyodun.bilmemki, azi diside çikdi daha once atak haftasi dedigimiz hatfalarda geçti
hiç boyle olmamisti
bugun gunduz uykusunu bire indirdim çozum oalrak
ise yaradi ama benim oglan ahzir degil tek uykuya geçmeye o sorun oluyor bu seferde
ben ya yatga koyunca uyudu çocugum yada kucagumda uyutup koydum
uyuttugum çocuk yataga birakinca arkamdan kalkipn aglamasini ilk goruyorum tecrube falan hikaye oldu butun bikdikleirmi unuttum valla: ))
ayse hanima klka yat kizim hatsasin zaten dinlen diyorum
hastaysam okula niye gidiyorum diyor
okula gidemeycek kdar hasta deilsin diyorum bu seferde burnumun akmasini sevmiyorum okulda diyor .. sinifta burnunu silmemek için okula gitmeycekmisn, grip daha yeni basliyor belki daha 15 gun burnu akcak habeir yok
pazarlik hat safhada yani :)
atesi 37 den fzla olursa gondermuycem en son boyle ateskes imzaladik
valla su an 37.5 zaten , gitmezse atesyuzunden olucak burun akintiisndan deil onu anlatmaya çalisyorum bakalim becerebilcemmi :)bu çocuklar çok akıllı ya. burnunu silmel istemiyomuş he :) 37 yi geçerse zaten gönderme annesi yazık ateşe dayanamıyo diyodun.
canım bişey sorcam. 4 gecedir Begüm öksürüyo ama sadece gece. öksürüyo ve yutkunuyo.genzi mi akıyo acaba? hasta değil gündüz gayet iyi. hatta o sebepsiz burun akıntısı bile yok bi aydır. hiçbu kadar iyi olmamıştı yani maşallah.
ama bu öksürük çok garip. sinir oluyo o da uyutmuyo hani gıcık tutar ya kuru öksürük olur öyle. niyeki bilemedim
zannetmemeden kastin esinle hiç bi araya gelemdiyseniz bekleSelam kızlar ay ben Bayadır girmiyorum napıyo sunuz ev di taştı derken fırsat bulamadım
Hemde gelmişken size bişey sorayım
Normalde daha ilk defa geçen ayın 24. Regl oldum bugün 28 i ama ilk regl sonra gecikme olması normal diye biliyorum doğru mı ?
Zaten bişey olduğunu hiç zannetmiyorum da gitsem mi ki doktora neden olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?