Saol canımCanım çok gecmiş olsun bu seneki grip Cidde'n çok kötü, biz de geçirmiştik bir ay evvel.. İnşaklah çabuk toparlanırsınız, üzülme kilo vermelerine iyileştiklerinde tekrar alırlar inşallah
Biz atıyoruz dışarı.depresyona ramak kalmıştı.bu havalar ilaç gibi geldi.Günaydın Can'lar..MaRaL_ nasıldı canım geceniz? İnşallah bugün biraz daha iyisinizdir, sen hasta olma da..
Son Zaman'larda havalar güzel kendinizi dışarı mı atıyorsunuz:) pek yazan çizen yok Buralarda :)
Çok geçmiş olsun.ustuste gelmis ya.kiloya takılma.onu çabuk geri alırlar.Saol canım
Inşallah çabuk toparlanır lar.
Oğlum un şimdi az gibi ateşi,dokunmatık ateş ölçer ım bozuldu. Dıgerıylede uyurken ölçülmğyor malum
Buda bizim sınavımız olsun bağışıklık konusunda
Bakalım kaç gün sürecek
Valla hem Duru'yu cikariyorum hem Duru'yu birakip kendim kosturuyorum yapacaklarima. Maksat biraz bensizlige alissin. Dun uzun sure evde degildim seker yuklemesi yaptirdim. Cok sukur sorun cikmadi. Ama eve geldigimde hemen iiiii diyo. Meme vercekmisim hemen:) Bu kiz beni ozlemez ama memeyi asiri ozler anladimGünaydın Can'lar..MaRaL_ nasıldı canım geceniz? İnşallah bugün biraz daha iyisinizdir, sen hasta olma da..
Son Zaman'larda havalar güzel kendinizi dışarı mı atıyorsunuz:) pek yazan çizen yok Buralarda :)
çocuklar iyi canım ateş yok bugün. Halsizler ama bunada şükürGünaydın Can'lar..MaRaL_ nasıldı canım geceniz? İnşallah bugün biraz daha iyisinizdir, sen hasta olma da..
Ayaz da öyle gelir gelmez Memeye saldırıyor :)Valla hem Duru'yu cikariyorum hem Duru'yu birakip kendim kosturuyorum yapacaklarima. Maksat biraz bensizlige alissin. Dun uzun sure evde degildim seker yuklemesi yaptirdim. Cok sukur sorun cikmadi. Ama eve geldigimde hemen iiiii diyo. Meme vercekmisim hemen:) Bu kiz beni ozlemez ama memeyi asiri ozler anladim
Yapma yaçocuklar iyi canım ateş yok bugün. Halsizler ama bunada şükür
Ben kötüyüm maalesef. Atesım var, öksürürken ciğerlerim dökülüyor mübarek sankı.kolımu kaldıracak halim yok. Evin hali içler acısı. Bulaşığı oyuncağı çöpe koyasım var hiç bir iş yapamıyorum,ama çöpü kim ındırecek
Ben kocaya çocuklara bakıyom her zaman bana kimse bakmıyor. Eşim yardım etsin diye bın dil döküyom resmen konuşmaya dermanım yokken.şimdide işe gitti zaten gece 12 de gelir
Burda hava çok soğuk yağmurlu d ol u bile yağdı az önce.
İPad'im yok cevap vermek isterdim ama :)Kızlar iPad'lerde iBooks'a kitabınızı hangi siteden güvenli bi şekilde indiriyorsunuz?
Ay yaa ne güzel çok özeniyorum Böyle anlatanlara :) ben her gün çıkarıyorum ayazı inatla Bebek arabasıyla ama çocuk inat en fazla dayandığı 7 dakika oldu şu güne kadar sonra ağlamaya başlıyor avazı çıktığı kadar bağırıyorselam kızlar. yazdıklarınıza cevap veremedim misafirim vardı bugün kahvaltıya. çocuklu olunca mecbur akşamdan başladım hazırlıklara. kv mi de çağırdım tanıyodu o da gelenleri hem kızla ilgilenir dedim.
ay ama yine bi oturamadım ya. emzir altını değiş yedir uyut derken. neyse güzel oldu yine. güzel bi kahvaltı masası hazırladım bana da iyi geldi. seviyorum misafirlere yemek hazırlamayı.
havalar da süper dün aldım baston arabasını yakındaki markete gittim. çıt yok kızda vallahi nasıl mutlu yavrum o da biliyo keyfini. eve geldik mama sandalyesine koydum arabayı içeri alırken. nasıl ağladı zilli niye beni içeri aldın diye. neyse çıkarız bol bol havalar da güzelleşiyo.
MaRaL_ çok geçmiş olsun sana da inşallah bi an önce toparlanırsınız
insallah canimYapma yatüh bari sen iyi olaydın bir de kimse yok yanında.. Biz büyükleri daha çok etkiliyor bu virüs nedense.. Ahaa dolu mu yağdı Avrupa orası ne Zaman ne olacağı belli olmaz hava anlamında :) sen de hemen toparlan hadi yakışmadı size bu kadar hastakık
çoğu bebek arabayı sevmiyor canım. bizimki de bi süre sonra sıkılıyor.hele aktif olarak yürümeye başladıklarında hiç binmek istemicekler vay halimize.Ay yaa ne güzel çok özeniyorum Böyle anlatanlara :) ben her gün çıkarıyorum ayazı inatla Bebek arabasıyla ama çocuk inat en fazla dayandığı 7 dakika oldu şu güne kadar sonra ağlamaya başlıyor avazı çıktığı kadar bağırıyorve gezme bitiyor :)
Meme asigi bunlar:) Galiba pazartesi basliyorum yani hatirladigim kadariyla 7sinde. Yarin ugrayip kesin ogrenicem:)Ayaz da öyle gelir gelmez Memeye saldırıyor :)
Pazartesi mi başlıyorsun?
Kiyamam ya annenin hasta olmasi en kotusu tum evi ayakta tutan anne. Gecmis olsun canim cabucak iyiles insallahBilin bakalım benim canavarlar şu an nspıyor:))
Butun yastıkları topladılar salonun ortasına labirent zıplamaca oynuyolarmış ,kanguru gibi zıplayıp duruyorlar
Buda şu demek oluyor yeter bu kadar okulu asmak yarın tıpış tıpış herkes okuluna.hiç bişeycıklerı yok turp gibiler maş
Bağışıklık larına Maşallah deyıp darısı başıma dıleklerıni kendime sunuyum. Bide okuldan kim alcak çocukları onu düşünüyorum sadece şu an
geçmiş olsun maral inşallah büyük çocuklar yardımcı oluyordurçocuklar iyi canım ateş yok bugün. Halsizler ama bunada şükür
Ben kötüyüm maalesef. Atesım var, öksürürken ciğerlerim dökülüyor mübarek sankı.kolımu kaldıracak halim yok. Evin hali içler acısı. Bulaşığı oyuncağı çöpe koyasım var hiç bir iş yapamıyorum,ama çöpü kim ındırecek
Ben kocaya çocuklara bakıyom her zaman bana kimse bakmıyor. Eşim yardım etsin diye bın dil döküyom resmen konuşmaya dermanım yokken.şimdide işe gitti zaten gece 12 de gelir
Burda hava çok soğuk yağmurlu d ol u bile yağdı az önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?