Tokluk şekeri dediğin şeker yüklemesi yapıldıktan sonra bakılan şey ise gebeyken yapılmıştı, onun haricinde yaptırmadım.Aclik tokluk sekerine bakiyorlar canim bir gariplik varsa seker yuklemesi yapiyorlar. Yoktur insallah bisey. Tokluk sekerine de bakilmis miydi?
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun çocuklar nasıl oldular iyiler mi biraz dahaYa ben şimdide ıshal oldum. Beterin beteri bu mu oluyor ki
Hayırlı olsun canım ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar selam nasılsınız internetim yoktu giremedim krizlere girdim herkes iyimi geçmişi de pek okuyamadım biz iyiyiz erzurumdayiz eşimin ananesi ve dedesi ile birlikte kaliyoruz. Bu arada tatil yaradı bize hamileyim :) Bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem istiyorduk zatenoğlumda acayip tatlandi öyle kıvıra kıvıra yürüyorki kıçı bi tarafa başı bi tarafa bide ellerini kıvırıyor parmak siklatmaya çalışıyor acayip oynak
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat etmek lazım benim de bi detaylı tahlil yapmam lazım ama zaman yokBen de galiba:)
erkeklerin genetik özelliği demekki bu. en düşüncelisi en centilmeninin içinde bile çok afedersin bi öküzlük var.Aynı şeyi ben de düşündüm hep bugün, hatta az önce elimle tartıştık.. Bence de çocuk büyük sınav ama diğer taraftan ben eşimşn bir sorumluluk almamasından yakınırım hep.. Ayazı uyuttum ben de falmışım bi saat falan salona bi geldim beyfendi ayakları uzatmış maç izliyor garibim annem de öyle bakıyor sıkılmış.. Ne kadar bencilce davrandığını anlatırken eşime bi ton başka şey de su yüzüne çıktı.. Hepimizde oluyor demek ki Canm böyle karamsar günler :)
insan ne kadar suçlu hissediyor öyle düşündüğü için di mi?Seni çok iyi anlıyorum Can'ım bizde artık çok tartışıyoruz, mesela iki gündür konuşmuyoruz.. biraz önce düşündüm yoksa eskisi gibi aşık değil miyim ben diye.. Ben eşime resmen sırılsıklam aşık olmuştum Zaman'ında, az gözyaşı döküp Leyla gibi dolanmadıydım.. Ama şimdi.. Elbette seviyorum ama o tutku gitti sanırım.. bilemedim.. Böyle düşününce de üzülüyorum..
pazartesi doğum günü bakalım beklemedeyiz :) illa hemen yürüsün diye bi beklentim yok. normalse sıkıntı yok. yürüyünce dediğim gibi daha dikkatsiz olacaklar. ve peşinde dolaşması daha da zor :))Benim kızımda aynıydı. Yürüsün diye zorluyodm inatla oturup sürünüyodu. Yaşına yürüdü ve birden oldu kendi kendine yürümeye başladı.
Şimdi yürüyor çok düşüyor ama Sürekli yerde. Yürümezken daha dikkatliydi:))
inşallah canım. kolay değil ilk çocuğu olanlar tamamen hayatımız değişti. eski özgür günler yok. çocuktan eşler birbirine zaman ayıramayınca e bi de sorumluluklar artınca çatışmalar oluyor. çocuk çok güzel bir şey ama zor yanlarıyla başetmek de büyük iş.Canim ayni seyi ben de yasiyorum ve bu beni cok depresif yapiyo ara ara. Evlendigimizden beri neredeyse hic kavga etmedik. Sevgiliyken de oyle. Hamileyken hic uzmedi hep yardimcimdi. Ama cocuk gercekten buyuk sinavmis. Eski gunleri cok ozluyorum. Tabiki surekli kotu degiliz ama ben bu kadarina bile alisik degilim. Insan kotu oluyo. Seni cok iyi anliyorum. Gececek insallah bu da.
saol canimGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun çocuklar nasıl oldular iyiler mi biraz daha
baksana hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz.aynı durumlardayız canım. dun gece berat 03:27 de uyandı. onu saatlerce sallarken bi yandan da dışarıyı izliyorum. perdeyi çekmiyorum bizim karşı taraf dağa bakıyor boş zaten. o sırada ben de aynen bu satırları düşündüm. biz de büyük aşklarla zorluklarla evlendik. eşim beni 6 sene bekledi. ben onun askerliği işini derken aileler izin vermezken cebimizde 3 kuruş yokken evlendik. ama şimdi bakıyorum o eski günlerden eser yok. ben de hep bi umutsuzluk mutsuzluk. birbirimizi görmüyoruz bile zaten. ben beratı uyuturken uyuyorum eşim de geç geliyor ders çalışıyor yatıyor. en son ne zaman uzun sohbet edip güldük eğlendik hatırlamıyorum. çocuk çok büyük sorumluluk ve özveriymiş bunu anladım.
ben de evin herşeyiyle tek başıma ilgilenip evliliği sanki tek başıma taşıyor gibiyim. sonra da bizden kötülerini düşünüp şükretmediğime üzülüyorum. hayat bundan sonra bu şekilde kısır bir döngü olacak zaten. bu aşamalardan sonra anneler çocuklarına çok bağlı olup eşleri ile uzaklaşıyorlar diye düşünüyorum.
bunları düşünürken annem berata bakıyor normalde ama sanırım berat onu yormaya başladı sıkıldı kadın. bi yandan da onu düşünüyorum. kreşe mi versem beratı düşünüyorum sonra da bi çocuğumuz var ona da bakamıyoruz diye üzülüyorum. üzülüyorum da üzülüyorum eşim horluyor ben bunları düşünürken.
baksana hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz.
erkekleri de ben anlamaya çalışıyorum onların da hayatları değişiyor. biz bi de stresli gergin mutsuz olunca onlara da yansıyor. biraz alttan alan anlayış gösteren bi erkek değilse hele işte çatışmalar başlıyor. benim eşim anlayışlı, çocuğuyla ilgili yardımsever olduğu halde tartışacak bişey bulabiliyoruz.
bende düşünüyorum ne zorluklarla evlwndiğimiz günleri. benim de başka şehire gitme durumundan dolayı çok zor oldu ailem açısından. sende neler yaşamışsın şimdi sen düşüncelere dalmışken onun yanında horlaması insanı deli etmesin de ne yapsın.
annen torununa bakmaktan belki yorulmuştur ama inan bıkmamıştır. üzülme sıkma canını her şeyin vardır bi çaresi baksana ne çabuk büyüyorlar. okul çağına gelecekler zaten az daha sonra. o zaman daha rahat olacaksın ikinciyi de düşünmüyosan :)
pazartesi doğum günü bakalım beklemedeyiz :) illa hemen yürüsün diye bi beklentim yok. normalse sıkıntı yok. yürüyünce dediğim gibi daha dikkatsiz olacaklar. ve peşinde dolaşması daha da zor :))
Canim ishal de gribin etkisi olabilir gecmis olsunYa ben şimdide ıshal oldum. Beterin beteri bu mu oluyor ki
saol canimCanim ishal de gribin etkisi olabilir gecmis olsun
O da hemen atlatır inş canım Allah şifa versin kırdı geçirdi herkesi bu gripsaol canim
kizim iyilesti sukur biseyi yok da oglum çok oksuryor yorgun bogazindan tek lokma geçmiyor
Canım bence hebele den sonra sen hamile olacaksın senden sonra da ben içimde öyle bi his varçogu çocuk yürümek için yaşını bekler falan derler buğra tam olarak yaşını bir hafta geçince yürüdü gün geçtikçe daha emin adım atıyor önce eller havadaydı şimdi ellerini indirdi daha uzun süre yürür oldu koltugu görünce hemen atıyor kendini gideceği yere ulaşmak isterse hemen emekleme pozisyonunu alıyor
şimdide koltuğa cıkıyor oturuyo ama düşeceğini kestiremiyor kafa üstü aşağıya eğiliyor bi düşse boynu gider mazallah yalnız bırakamıyorum sıpayı en tehlikeli zamanlara geldik sanki bebekken daha mi iyidi ne koyardım anakucağına her işimi yapardım şimdi nerdeeee
2 yaşından sonra daha rahatlayacağına eminim bebelerimizin.yok düşünmüyorum allah olmayana isteyene versin. kreşe mi versem diye düşünüyorum. küçük aslında farkındayım ama bakıcılarla uğraşmak da zor. kafamda deli sorular yine. rabbim hepimize yol göstersin çok zor işler. bizimki de fazla nazlı bir bebek. geleni bunaltıyo 2 günde. daha annem bakalı 2,5 ay fln oldu.
Canım bence hebele den sonra sen hamile olacaksın senden sonra da ben içimde öyle bi his var
evet çoğu bebek yaşını karşıladı.çogu çocuk yürümek için yaşını bekler falan derler buğra tam olarak yaşını bir hafta geçince yürüdü gün geçtikçe daha emin adım atıyor önce eller havadaydı şimdi ellerini indirdi daha uzun süre yürür oldu koltugu görünce hemen atıyor kendini gideceği yere ulaşmak isterse hemen emekleme pozisyonunu alıyor
şimdide koltuğa cıkıyor oturuyo ama düşeceğini kestiremiyor kafa üstü aşağıya eğiliyor bi düşse boynu gider mazallah yalnız bırakamıyorum sıpayı en tehlikeli zamanlara geldik sanki bebekken daha mi iyidi ne koyardım anakucağına her işimi yapardım şimdi nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?