2015 Şubat Anneleri

Aclik tokluk sekerine bakiyorlar canim bir gariplik varsa seker yuklemesi yapiyorlar. Yoktur insallah bisey. Tokluk sekerine de bakilmis miydi?
Tokluk şekeri dediğin şeker yüklemesi yapıldıktan sonra bakılan şey ise gebeyken yapılmıştı, onun haricinde yaptırmadım.

Hayırlı olsun canım ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Nasılsınız güzel kızlar berat hala tam anlamıyla yürümüyor ama kısa mesafelerde 2-3 adım yürüyüp kendini kanepeye filan atıyor hemen kendimden biraz uzakta bırakıyorum bana geliyor ama kendini öne doğru atınca dengeyi sağlayamıyor her akşam bir bardak açık çay içiyor bizimle birlikte deli oluyor çay içtiğimizi görünce mama mama deyince veriyorum ben de versem 10 bardak içer anca çay içsin iştahı filan aynı hep isteksiz yemeğe bi iki kaşık yiyip bırakıyor

erkeklerin genetik özelliği demekki bu. en düşüncelisi en centilmeninin içinde bile çok afedersin bi öküzlük var.

çocuk bakmak yetiştirmek öncelikli annenin işidir düşüncesi işlemiş toplumun iliklerine.

bir yerde okumuştum bende çocukla evliliklerin sınavdan geçtiğini. şimdi kavgalarla ardı ardına gün yüzüne çıkıyor çoğu şey demekki. inşallah bu sınavdan geçer not alırız..

insan ne kadar suçlu hissediyor öyle düşündüğü için di mi?
nerede o tutkulu, uğruna gözyaşı döktüğün aşk. gerçekten evlilik aşkı bitirmiyosa da hele çocuk olunca o tutkuyu kesinlikle bitiriyor..

pazartesi doğum günü bakalım beklemedeyiz :) illa hemen yürüsün diye bi beklentim yok. normalse sıkıntı yok. yürüyünce dediğim gibi daha dikkatsiz olacaklar. ve peşinde dolaşması daha da zor :))

inşallah canım. kolay değil ilk çocuğu olanlar tamamen hayatımız değişti. eski özgür günler yok. çocuktan eşler birbirine zaman ayıramayınca e bi de sorumluluklar artınca çatışmalar oluyor. çocuk çok güzel bir şey ama zor yanlarıyla başetmek de büyük iş.

bende senin gibiydim hiç alışık değilim. bebek gibi sever kıyamazdı bana eşim ama son zamanlarda kırıyor kalbimi, tartışıypruz sürekli. benim de hatalarım var. tahammülsüz sabırsız stresli biri oldum çıktım. allah sağlık versin gerisini hallederiz deyip çıkmak istiyorum işin içinden..

baksana hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz.
erkekleri de ben anlamaya çalışıyorum onların da hayatları değişiyor. biz bi de stresli gergin mutsuz olunca onlara da yansıyor. biraz alttan alan anlayış gösteren bi erkek değilse hele işte çatışmalar başlıyor. benim eşim anlayışlı, çocuğuyla ilgili yardımsever olduğu halde tartışacak bişey bulabiliyoruz.

bende düşünüyorum ne zorluklarla evlwndiğimiz günleri. benim de başka şehire gitme durumundan dolayı çok zor oldu ailem açısından. sende neler yaşamışsın şimdi sen düşüncelere dalmışken onun yanında horlaması insanı deli etmesin de ne yapsın.

annen torununa bakmaktan belki yorulmuştur ama inan bıkmamıştır. üzülme sıkma canını her şeyin vardır bi çaresi baksana ne çabuk büyüyorlar. okul çağına gelecekler zaten az daha sonra. o zaman daha rahat olacaksın ikinciyi de düşünmüyosan :)

yok düşünmüyorum allah olmayana isteyene versin. kreşe mi versem diye düşünüyorum. küçük aslında farkındayım ama bakıcılarla uğraşmak da zor. kafamda deli sorular yine. rabbim hepimize yol göstersin çok zor işler. bizimki de fazla nazlı bir bebek. geleni bunaltıyo 2 günde. daha annem bakalı 2,5 ay fln oldu.

pazartesi doğum günü bakalım beklemedeyiz :) illa hemen yürüsün diye bi beklentim yok. normalse sıkıntı yok. yürüyünce dediğim gibi daha dikkatsiz olacaklar. ve peşinde dolaşması daha da zor :))

çogu çocuk yürümek için yaşını bekler falan derler buğra tam olarak yaşını bir hafta geçince yürüdü gün geçtikçe daha emin adım atıyor önce eller havadaydı şimdi ellerini indirdi daha uzun süre yürür oldu koltugu görünce hemen atıyor kendini gideceği yere ulaşmak isterse hemen emekleme pozisyonunu alıyor
şimdide koltuğa cıkıyor oturuyo ama düşeceğini kestiremiyor kafa üstü aşağıya eğiliyor bi düşse boynu gider mazallah yalnız bırakamıyorum sıpayı en tehlikeli zamanlara geldik sanki bebekken daha mi iyidi ne koyardım anakucağına her işimi yapardım şimdi nerdeeee

Canım bence hebele den sonra sen hamile olacaksın senden sonra da ben içimde öyle bi his var

2 yaşından sonra daha rahatlayacağına eminim bebelerimizin.
sen en iyisini bilirsin anneai olarak. ama 1 yıl daha dayanamaz mı annen? en azından bebeklik dönemi biter 2 yaşında kreşe gitmek için daha büyümüş olur.

evet çoğu bebek yaşını karşıladı.
bakalım işte bekliyorum bende :)
kesinlikle doğru söylüyorsun şöyle çok da küçük değil de 5-6 aylık halleri en kolayıydı cidden.

şimdi inan o kadar hızlıki yetişemiyorum yaramazlıklarına yok böyle bişey ya. bi elini tutuyorum öbürüyle dalıyor bişeye. allahım solucan gibi kıpır kıpır yakalamak ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…