ben çay kahva içmem , sadece kahvaltida bi br içerim onada yarim seker atarimEvet niyetim var
WAlla benim babam hiiiiiç BÖyle değil ki zaten ondan kabullenemiyom ya ben :)) amaaaan neydecen :)))ahhahaha ben bu erkeklerin ( sadece benimkine bakarakdan ) kimyasini çozdum anacim
o yuzden buraya yazdiklarimi bu baslifgi forumu vs stres atmak için kullanip gundelik haytta çok takmamaya çalisiyorum yoksa verem olur giderim çocuklarum anasiz kalir
sevgiymis askiymis hepsi bo$
ozu odun bunlarin ( istisnalar kaideyi bozmaz )
kiz git yat uyu, bide durt horlama diye rahatsiz ett
Ayyyy patates kızartması her pazar kahvaltıda olur yoksa kahvaltı olmaz onun adı :)))?Aynen pirinç belki ama pattis ahh hemde közlenmiş ohh hemde kızarmışşş mımmm enfesss
O kitabı ben de mi alsam ne :) ben çikolatadan caz geçemiyorum çok seviyorum Nutella falan :) çay içmek yasak mı ki? O olmaz çay olmazsa hayat durur bende walla ayaz bile çok seviyor çayı :))) Haha sen de bi yeri yapıyom derken diğer tarafları bozuyorsun gibi ama neyse hadi :)))ben pirinç pilavini çok nadir yapi_yorum,6 ayda iki uç defa falan aypmistrm , esim gecen gun sadece onu yedi ozlemis herhalde :)))))))))
patateside evmezler
benim ev ahalisi dogustan karatayci diycem ama hepsi abur cuburcu
bu ne perhiz bu ne lahana tursuusu derler adama
ben perhiz diyorum onlar tursu diyor
Benim kızımda aynıydı. Yürüsün diye zorluyodm inatla oturup sürünüyodu. Yaşına yürüdü ve birden oldu kendi kendine yürümeye başladı.maralım bizim kız hiç yürümek şstemiyor.tutuyorum onu adım atsın siye hemen bırakıo kendini.
tutunarak yürüyo ama. her yete gidebiliyo parmak ucuyla bile bi yerden destek alıp ayakta durabiliyo. ama çok tembel yürümek istwmiyo.
sence endişelenmeli miyim yoksa zamanı var mıdır?
Gönder canım çok sevinirimbende e kitap olacakdi gonderem istersen
yarisina kadr okudugumla gazla 2 ay diyet yapmsitim harfi ahrfine
isetdigim kiloya dusunce basladim ama yemeye malesef
havalar isinsin insallah tekrar basliycam yururumde hem yaza fit olark gireyim sanki hiç çikmiyom ya denizden sahilden
Brn şeker kullanmıyorum zaten çayda yırttım o açıdan da onla bitse keşke :)ben çay kahva içmem , sadece kahvaltida bi br içerim onada yarim seker atarim
o kadr kusur kadi kizindada olur dedim devam etmistim :)
ama onfcesinde attigim seker mikayri yari yariya dustu ayni br için
tam seker atsam içemem çok sekerli geliyor
tam dedigim aslinda yarim kuçukler varya
çeyrek kullaniyorum galiba aman neysee iste :)
Ayyy iviiit :)) tuzluca şöööyle :) gece gece ettiğimize bakAyyyy patates kızartması her pazar kahvaltıda olur yoksa kahvaltı olmaz onun adı :)))?
Sagol canim cok sukur halimize. Allah dermansiz dert vermesingeçmiş olsun canım allah beterinden korusuntatlısız bi hayat zor ama napıcan sağlık için mecbursun.
Sagol canim. Gecer galiba ya uzun sure dikkat edersem. Ben oyle inaniyorum bilmiyorum da:) Hamileligim de boyle gecmisti abur cubur yemeden sekerim yuksek diye. Yine ayni sekilde devam. Dogum yapinca acisini cikarmistim zaten cok yiyodum. Duru'yu da en az 2 yasina kadar tanistirmayi dusunmuyodum. Insallah basarili olabiliriz abur cuburdan uzak tutmadaCanımcım çok geçmiş olsunhaklısın duru da baştan bilemeyecek ve bu süper bişi aslında.. Zaman'la geçebilen bir durum mu bu? Sen güzelce dikkat edersen bişicik olmaz, abur cubur da neymiş :)))
Canim ayni seyi ben de yasiyorum ve bu beni cok depresif yapiyo ara ara. Evlendigimizden beri neredeyse hic kavga etmedik. Sevgiliyken de oyle. Hamileyken hic uzmedi hep yardimcimdi. Ama cocuk gercekten buyuk sinavmis. Eski gunleri cok ozluyorum. Tabiki surekli kotu degiliz ama ben bu kadarina bile alisik degilim. Insan kotu oluyo. Seni cok iyi anliyorum. Gececek insallah bu da.Bazen içimi bir hüzün kaplıyor. bi mutsuzluk bıkkınlık umutsuzluk. sanırıö yorgunluktan,hep aynı şeyleri yapmaktan. sonra halime şükretmeyişimin vicdan azabı derken bi bakıyorum düşüncelere dalmışım. gün bitmiş. öyle böyle geçiyor hayat.
bana başka bir ortam lazım.. eşimle de çok kavga etmeye başladım. nerde o eski aşk dolu hallerimiz. bazen birbirimize tahammül edemediğimizi bile düşünüyorum, bu beni o kadar üzüyorki.. yine allah var çocuğuyla ilgilenir, bana yardım eder, hasta olsam üstüme titrer.
sanırım çocuk evliliğin büyük bir sınavı..
neyse öyle saçma sapan düşünceler işte. bugün kızı arabasına attım pastaneye gittim pasta siparişi verdim. bizim buralar hep yokuş. bu yokuşlar beni mahvetti ya. dilim damağım kurudu. çölde sabuha diye haykıran ibrahim tatlısese döndüm resmen.
Cok sevindim canim saglikla kucagina alirsin insallahKızlar selam nasılsınız internetim yoktu giremedim krizlere girdim herkes iyimi geçmişi de pek okuyamadım biz iyiyiz erzurumdayiz eşimin ananesi ve dedesi ile birlikte kaliyoruz. Bu arada tatil yaradı bize hamileyim :) Bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem istiyorduk zatenoğlumda acayip tatlandi öyle kıvıra kıvıra yürüyorki kıçı bi tarafa başı bi tarafa bide ellerini kıvırıyor parmak siklatmaya çalışıyor acayip oynak
Evet canim biliyorum. Esimin de dusuk cikti o yuzden biraz daha dikkat edebiliriz galiba. Dusunuyorum kitabini okumayi. Disari cikinca bi bakayim sagol canimkaratayin kitabini bi oku canim , neler yazdigini gorunce gozlerine inanmayacaksin
eger seker yuzundne lar indigrati hayatindan çikarabilirsen bigun iyiki olmusum bile diyebilirsin :)
ama hakkiiyla yapmak zor biraz evdeki herkes baska telden çalinca senin diyet yalan oluyor
sadece abur cvubur deil ekmek pailc patates hep karbonhidrat biliyosundur gerçi
Aclik tokluk sekerine bakiyorlar canim bir gariplik varsa seker yuklemesi yapiyorlar. Yoktur insallah bisey. Tokluk sekerine de bakilmis miydi?Ya bende dediğin gibi oluyorum aç olunca elim ayağım kesiliyor sabrım tükeniyor filan, kan değerlerinde bi sorunçıkmamıştı benim bende yeni baktırdım.. Sen böyle diyince şüphelendim şimdi tekrardan. Bizde bide şeker maalesef genetik.. İlla bu teşhis için şeker yüklemesi mi yapılmamız lazım acaba? Kan değeri yeterli olmaz mı?
Canim sanki onlar bu hayata keyif yapmaya gelmis. Herseye haklari var. Degistiremeyiz de boyle kabul edicez galibaAynı şeyi ben de düşündüm hep bugün, hatta az önce elimle tartıştık.. Bence de çocuk büyük sınav ama diğer taraftan ben eşimşn bir sorumluluk almamasından yakınırım hep.. Ayazı uyuttum ben de falmışım bi saat falan salona bi geldim beyfendi ayakları uzatmış maç izliyor garibim annem de öyle bakıyor sıkılmış.. Ne kadar bencilce davrandığını anlatırken eşime bi ton başka şey de su yüzüne çıktı.. Hepimizde oluyor demek ki Canm böyle karamsar günler :)
Ben de galiba:)Makarna, patates, pirinç ben bunları büyük konulmayım da Hayatımdan çıkaramam yaa :))
Bazen içimi bir hüzün kaplıyor. bi mutsuzluk bıkkınlık umutsuzluk. sanırıö yorgunluktan,hep aynı şeyleri yapmaktan. sonra halime şükretmeyişimin vicdan azabı derken bi bakıyorum düşüncelere dalmışım. gün bitmiş. öyle böyle geçiyor hayat.
bana başka bir ortam lazım.. eşimle de çok kavga etmeye başladım. nerde o eski aşk dolu hallerimiz. bazen birbirimize tahammül edemediğimizi bile düşünüyorum, bu beni o kadar üzüyorki.. yine allah var çocuğuyla ilgilenir, bana yardım eder, hasta olsam üstüme titrer.
sanırım çocuk evliliğin büyük bir sınavı..
neyse öyle saçma sapan düşünceler işte. bugün kızı arabasına attım pastaneye gittim pasta siparişi verdim. bizim buralar hep yokuş. bu yokuşlar beni mahvetti ya. dilim damağım kurudu. çölde sabuha diye haykıran ibrahim tatlısese döndüm resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?