2015 Şubat Anneleri

canım sılanın uzun zamandır alt 2 dişi görünüyor ama çıkamadı nedir bilemedim kayınvalidem ve kayınpederim karsta yaşıyor 4 yıldır evliyim ilk defa geldiler çok anlayışlılar çok tatlılar ama evde yanlız olmaya alışınca insana zor geliyor çarşamba günü gidecekler bakalım sonra ben ailemin yanına gidicem :) :) 10 gün tatil bana :)

Allahım geçmiş olsun tez vakitte hepiniz iyileşirsiniz inşallah

ikinci için çalışmalara başlayan kızlar allah gönlünüze göre versin ama nasıl cesaret ediyorsunuz cidden hayranım size
Çalışma yokta henüz düşünmüyor değilim fena olmazdı ikisi bir arada büyüse nasıl olsa annemle kayınvalidem dönüşümlü berata bakıyorlar aradan çıkıverirdi o da büyürlerdi beraber

canım bizimkinde de çok uzun süre bembeyaz göründü ama geç çıktı. merak etme çıkarlar. eğer morarırsa diş eti doktora o zaman gösterebilirsin demişti ebe.

olsun bak az kalmış gitmelerine. onlar da evlatlarının torunlarının yanına gelmişler uzakta olmak zor onlar içinde. allahtan anlayışlılarmış :)
sende gidicen ailenin yanına çok iyi gelir sana tatil oh mis :)

vallahi ben hiç aradn çıkar diye bakamıyorum olaya. cidden büyük cesaret bana göre. demekki ben çok korkağım beceriksizim

şaka bi yana ben tadına varmak isterim ilk çocuğumun. ikinciyi de bi arada zaten düşğnemiyorum kafayı sıyırırım. ha kazara olur o zaman yapacak bişey yok.

yeb4 sen terazi burcumuydun.sanki öyle hatırlıyorum .benim ortanca terazi de.bu aralar bi agresif bi mutsuzluk içinde.ne yapsâm mutlu olmuyor.yoğun ilgi istiyor.geçen senede bu dönemler aynı davranışları yapıyordu.kardese yormustum.şimdi ne var bilmem.burclarda ay da mi bisey var ki dedim.Var mi aranızda terazi ruh durumunuz nasil

Benim ki karşılamadı.ablasi 15 aylık yurumustu.bu o kadar beklemez de.seniňki gibi hareketleri aynı.

Yok canım estağfirullah korkaklık demeyelim de herkesin düşüncesi planları farklı tabi

evet canım teraziyim. vallahi aynen agresif huysuz biriyim bu aralar. üstümde bi yorgunluk bıkkınlık. niye böyle bilmem.
özellikle bugün. içimi okudun resmen. yemek bile yapmadım. eşime de dedim yapmadım yemek. yapamadım değil canım istemedi yapmadım :))

birilerine çatasım var :) belki de gerçekten ruh halimiz iyi değil bu aralar :)

kızlar bir kaç gündür çok akıntım var su gibi. doktor normal demişti ama son günlerde fazlalaştı ya afedersiniz azıcık altıma kaçırmış gibi su gibi akıntı resmen.

bi iki saattir de belim ağrıyor. acaba regl mi olucam. ama kızı çok kaldırıp indiriyorum belimin ağrısını ona bağlıyorum. artık taşınmıyor sıpa

nedenki bu akıntı bi fikriniz var mı?

MaRaL_ bu arada bugün Hakan'ın doğum günü di mi yanlışhatırlamıyosam :) doğuramamaktan yakınıyorduk senle geçen sene bu zamanlar :)
doğum günü kutlu olsun Hakan kuzunun

Hamile olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…