canım sılanın uzun zamandır alt 2 dişi görünüyor ama çıkamadı nedir bilemedimcanım diş mi çıkarıyor ya da başka bi sıkıntısı mı var? ya da uzun zamandır mı böyle iştahsız hep mi böyleydi? çocuk yemeyince el kol bağlanıyor çok iyi anlıyorum seni.
arabaya binmeyi şimdilik seviyo gibi benimki ama o da bi süre sonra kıyameti koparıyo. emin ol hiç bi bebek sevmiyor.
bu arada ayıptır sorması bu kadar uzun kalan misafirler kimler yahu? garip geldi bana bu kadar uzun kalınır mı hele bebekli evde...
Allahım geçmiş olsun tez vakitte hepiniz iyileşirsiniz inşallahçok saol canim
pek bi faydalari yok onlarda iç givesinden hallice iste
kizi bugun okula gonderdim ama hala yorgun gibi sanki hiç kalkmak gitmek istemiyordu, kaç sene sonra ilk defa ben giydirdim pabtalonuna kadr
oglen gelsin bi bakalimda yorgunsa pazaretsuiye kdr gondermiycem
ilk defa boyle herkes hasta oldu ayni anda
hani genelde biri iyilesir otekine geçer fln
bizde iki gun sonra baskasi na geçiyor bi esim saglam oda ise gidiyor
Çalışma yokta henüz düşünmüyor değilim fena olmazdı ikisi bir arada büyüse nasıl olsa annemle kayınvalidem dönüşümlü berata bakıyorlar aradan çıkıverirdi o da büyürlerdi beraberikinci için çalışmalara başlayan kızlar allah gönlünüze göre versin ama nasıl cesaret ediyorsunuz cidden hayranım size
Yazın olabilir belkineeeeeilahi mesajı okuyunca böyle oldum bi kazaya uğrarsam olurda şimdilik düşünmüyorum canım sen düşünüyor musun? eğer istiyorsan beni bekleme sıramı verebilirim
canım bizimkinde de çok uzun süre bembeyaz göründü ama geç çıktı. merak etme çıkarlar. eğer morarırsa diş eti doktora o zaman gösterebilirsin demişti ebe.canım sılanın uzun zamandır alt 2 dişi görünüyor ama çıkamadı nedir bilemedimkayınvalidem ve kayınpederim karsta yaşıyor 4 yıldır evliyim ilk defa geldiler çok anlayışlılar çok tatlılar ama evde yanlız olmaya alışınca insana zor geliyor çarşamba günü gidecekler bakalım sonra ben ailemin yanına gidicem :) :) 10 gün tatil bana :)
vallahi ben hiç aradn çıkar diye bakamıyorum olaya. cidden büyük cesaret bana göre. demekki ben çok korkağım beceriksizimÇalışma yokta henüz düşünmüyor değilim fena olmazdı ikisi bir arada büyüse nasıl olsa annemle kayınvalidem dönüşümlü berata bakıyorlar aradan çıkıverirdi o da büyürlerdi beraber
Ayy şaşırdım.sağlıkla al kucağına.kasım annesi mi olucan Allah izin verirseÇok teşekkürler kızlar Allah razı olsun bakalım nasıl bir macera bekliyor beni merak içindeyim
Benim ki karşılamadı.ablasi 15 aylık yurumustu.bu o kadar beklemez de.seniňki gibi hareketleri aynı.evet çoğu bebek yaşını karşıladı.
bakalım işte bekliyorum bende :)
kesinlikle doğru söylüyorsun şöyle çok da küçük değil de 5-6 aylık halleri en kolayıydı cidden.
şimdi inan o kadar hızlıki yetişemiyorum yaramazlıklarına yok böyle bişey ya. bi elini tutuyorum öbürüyle dalıyor bişeye. allahım solucan gibi kıpır kıpır yakalamak ne mümkün
Yok canım estağfirullah korkaklık demeyelim de herkesin düşüncesi planları farklı tabivallahi ben hiç aradn çıkar diye bakamıyorum olaya. cidden büyük cesaret bana göre. demekki ben çok korkağım beceriksizim
şaka bi yana ben tadına varmak isterim ilk çocuğumun. ikinciyi de bi arada zaten düşğnemiyorum kafayı sıyırırım. ha kazara olur o zaman yapacak bişey yok.
evet canım teraziyim. vallahi aynen agresif huysuz biriyim bu aralar. üstümde bi yorgunluk bıkkınlık. niye böyle bilmem.yeb4 sen terazi burcumuydun.sanki öyle hatırlıyorum .benim ortanca terazi de.bu aralar bi agresif bi mutsuzluk içinde.ne yapsâm mutlu olmuyor.yoğun ilgi istiyor.geçen senede bu dönemler aynı davranışları yapıyordu.kardese yormustum.şimdi ne var bilmem.burclarda ay da mi bisey var ki dedim.Var mi aranızda terazi ruh durumunuz nasil
yürüdüklerine pişman olucaz herhalde öyle gelio bana hahaBenim ki karşılamadı.ablasi 15 aylık yurumustu.bu o kadar beklemez de.seniňki gibi hareketleri aynı.
Hamile olmayasınkızlar bir kaç gündür çok akıntım var su gibi. doktor normal demişti ama son günlerde fazlalaştı ya afedersiniz azıcık altıma kaçırmış gibi su gibi akıntı resmen.
bi iki saattir de belim ağrıyor. acaba regl mi olucam. ama kızı çok kaldırıp indiriyorum belimin ağrısını ona bağlıyorum. artık taşınmıyor sıpa
nedenki bu akıntı bi fikriniz var mı?
MaRaL_ bu arada bugün Hakan'ın doğum günü di mi yanlışhatırlamıyosam :) doğuramamaktan yakınıyorduk senle geçen sene bu zamanlar :)
doğum günü kutlu olsun Hakan kuzunun
Evet canım bugün. Teşekkür ederiz unutmadığın için.MaRaL_ bu arada bugün Hakan'ın doğum günü di mi yanlışhatırlamıyosam :) doğuramamaktan yakınıyorduk senle geçen sene bu zamanlar :)
doğum günü kutlu olsun Hakan kuzunun
7si bizim doğum günü canım :)7si değil mitiydi ki?
Evet canım bugün. Teşekkür ederiz unutmadığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?