Sagol canim yogunluktan gun nasil bitti anlayamadim sukur:)dadera kıyamam Canım benim üzülme annesi, geldiğinde çok güzel vakit geçireceksiniz, ilk baş zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz merak etme hiç, hem emin ellerde çok şükür.. İlk iş günün hayırlı olsun :-**
Aaaa işe başladın dimiiii Nasıl geçti ilk gün Can'ım?Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta olsun insallah. Kapidan cikana kadar iyiydim de cikarken kotu oldum. Yavrum anladi sanki el salliyo ama bi taraftan bana gelmek istiyo yuzu bozuldu almayinca da kiyamam
Bu spiral herhalde sürekli adet yaparak gebelikten koruyor insanı :) bence de git bi sorun olmasın Allah korusunYa karnım ağrıyor 10 gün adet ol sonra iki gün temiz dur tekrar başlasın bu spiral benim adet anlayışımı alt üst etti
En iyisi doktora gitmek
Hadi gözünüz aydın yürüyor beratcık:))Beratta 2 gündür ellerinden bırakınca yürüyor kendi başına sadece arkasından yürüyorum dengesini kaybedince tutmak için yoksa düşüyor 7-8 adımdan sonra ama çok tatlı yürüyor ya yiyesi geliyor insanınşimdi yürüyor mu berat yani yürüyor diyebilir miyim bi kanepeden karşı kanepeye kadar gidebiliyor yani 7-8 adım kadar yürüyor onu tutmadan destek almadan ama bırakamıyorum ayrılamıyorum peşinden belli olmuyor dengesini ne zaman kaybedeceği tam olarak yürüyor sayılmaz heralde
Bizimki de öyle olacak galibaSağol canım darısı başınıza :) bizimki de dün başladı geç kaldı 1 yaşını 1 ay geçti anca adım atıyor yeni yeni :)
Aslında kesmesi lazımdı mirena benimki ve doktor taktığım Zaman 4 ay sürekli olursun sonrasında tamamen kesilir demiştiBu spiral herhalde sürekli adet yaparak gebelikten koruyor insanı :) bence de git bi sorun olmasın Allah korusun
alabilirsin bence biz almıştık. motor gelişimi için iyi diyorlar.
şu an tam değil belki ama 3 aylıkken falan çok ilgileniyorlar onunla.
cok tesekkurler. Evlatlarinizin hep guzel gunlerini gorursunuz insallah...SagliklA büyüt.3 âydan sonra ilgiyle takip ederler bir sure.şart değil oyuncak asincada aynı işlemi gorUyor tepesine.şartları zorlayacaksan gerek yok.ama durumum iyi dersen alabilirsin.bu aylarda besigin yan tarafına asılan oyuncaklar kullanilir..bebeklrr yana baktiklari için genelde.o tarz şeylerdede bakabilirsiniz.3 aylıkken de donenceye bakabilisiniz
Cok yogun gecti canim ne su ictim ne tuvalete gittimAaaa işe başladın dimiiii Nasıl geçti ilk gün Can'ım?
dogum gununuz kutlu olsun caniminşallah biz de atlatırız güzelce. hep iyilikleri için ama hiç sevmiyorum bu aşıları ne zaman bitecek yahu
Hayırlı olsun canım ilk günler zor oluyor ben çok zorlanmıştım ne yedi ne içti beni aradı mı acaba diye ama zaman geçtikçe duru da sen de daha çok alışacaksınız ve iyi ki çalışıyorum diceksin canım ben şu anda öyle diyorumCok yogun gecti canim ne su ictim ne tuvalete gittimDuru bile daha cok izin veriyo ama calismak daha kolaymis bebek bakmaktan
Sağol teyzesiHadi gözünüz aydın yürüyor beratcık:))
Geçmiş olsun canım ya bırakmadı bi türlü sizi şu hastalıksonunda hakaninda atesi çikdi
evde ates ona dokunmasa hatri kalirdi zaten
amin siz de öyle inşallah :)cok tesekkurler. Evlatlarinizin hep guzel gunlerini gorursunuz insallah...
çok sağol canım benim.dogum gununuz kutlu olsun canim
nice guzel mutlu yillara begim hanimaa
evet bende ayakkabısını giydirmeye başladım ama ev için yumuşak bişey alıcam sanırım.yeb4 canım ayakkabı ile daha güzel yürüyorlar destekli duruyorlar. ben evde de zaman zaman ayakkabı giydiriyorum. kaymıyor ayağı da düşmüyor bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?