2015 Şubat Anneleri

Sagol canim yogunluktan gun nasil bitti anlayamadim sukur:)

Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta olsun insallah. Kapidan cikana kadar iyiydim de cikarken kotu oldum. Yavrum anladi sanki el salliyo ama bi taraftan bana gelmek istiyo yuzu bozuldu almayinca da kiyamam
Aaaa işe başladın dimiiii Nasıl geçti ilk gün Can'ım?

Ya karnım ağrıyor 10 gün adet ol sonra iki gün temiz dur tekrar başlasın bu spiral benim adet anlayışımı alt üst etti
En iyisi doktora gitmek
Bu spiral herhalde sürekli adet yaparak gebelikten koruyor insanı :) bence de git bi sorun olmasın Allah korusun

Hadi gözünüz aydın yürüyor beratcık:))

Bu spiral herhalde sürekli adet yaparak gebelikten koruyor insanı :) bence de git bi sorun olmasın Allah korusun
Aslında kesmesi lazımdı mirena benimki ve doktor taktığım Zaman 4 ay sürekli olursun sonrasında tamamen kesilir demişti

alabilirsin bence biz almıştık. motor gelişimi için iyi diyorlar.
şu an tam değil belki ama 3 aylıkken falan çok ilgileniyorlar onunla.

cok tesekkurler. Evlatlarinizin hep guzel gunlerini gorursunuz insallah...

sonunda hakaninda atesi çikdi
evde ates ona dokunmasa hatri kalirdi zaten

yeb4 canım ayakkabı ile daha güzel yürüyorlar destekli duruyorlar. ben evde de zaman zaman ayakkabı giydiriyorum. kaymıyor ayağı da düşmüyor bu şekilde.

Cok yogun gecti canim ne su ictim ne tuvalete gittim Duru bile daha cok izin veriyo ama calismak daha kolaymis bebek bakmaktan
Hayırlı olsun canım ilk günler zor oluyor ben çok zorlanmıştım ne yedi ne içti beni aradı mı acaba diye ama zaman geçtikçe duru da sen de daha çok alışacaksınız ve iyi ki çalışıyorum diceksin canım ben şu anda öyle diyorum

dadera tatlım dediğim gibi zamanla tamamen alışacaksın ve çalışmak sana çok iyi gelecek. bakıcıya bırakmak zorunda kalmadığın için de çok şanslısın onu da düşün :)

Begüm'ün öksürüğü hakkında emin olduğum bişey varsa o da boğazının kuruduğu evet. emzirince ya da su verince rahatlıyor. ama peteği kapattım odayı hep havalandırıyorum, allerji şurubu kullanıyorum daha ne yapabilirimki
mevsim geçişinden oluyo kesin. doktoruna götürcem geçmezse.

yeb4 canım ayakkabı ile daha güzel yürüyorlar destekli duruyorlar. ben evde de zaman zaman ayakkabı giydiriyorum. kaymıyor ayağı da düşmüyor bu şekilde.
evet bende ayakkabısını giydirmeye başladım ama ev için yumuşak bişey alıcam sanırım.

günaydın kızlar

dün akşam bi pasta kestik ailecek. biraz da süsledim fotoğraflarda güzel çıksın diye.

ama tabii huysuzlandı poz vermek istemedi önündeki pastaya elini daldırdı derdi pastaydı onun biz de iki güzel fotoğraf için ter döktük

yoruldum yine ya. misafir çağıran kızlar siz nasıl yaptınız helal olsun vallahi insan ypruluyor. kıyafetinden dolayı da huysuzluk yaptı. işte o yüzden kimseyi çağırmak istemedim ona eziyet çünkğ. büyüyüp anlayınca artık.

bu arada babası hediye olarak ilk adım arabası almış. ilk kez aldığımız bişeyle bu kadar ilgilendi. hemen de çözdü tutunup naaıl yürüyo görmeniz lazım
güzel bişeymiş yürümeyi kolaylaştırır ma sürekli takip etmek lazım düşebilir.

öğleden sonra da aşıya gidicez bakalım neler bekliyo bizi.
bizden bu kadar yani siz napıyosunuz bakiim?

kızlar şu an kanal d de ev gezmesi diye progrm var. evine gittikleri ailenin 8 aylık bebeği anneainin kucağındaydı sohbet ederlerken. bebek annesinin kucağında öylece uyudu

allahım böyle bebekler de varmış inanamıyorum
bize mümkün olmadığı için şok oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…