2015 Şubat Anneleri

Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu seneleriniz olsun inş hep beraber :)

bende gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum ağrı çekmesin en azından diye yine vereyim bari.

Mutlu yıllar sizeeeee sağlıkla, mutlulukla geçirebileceğiniz nice yıllarınız olsun, allah ayırmasın

Bizim de iki kol ve bir bacak oldu Can'ım, hep farklı anlaşılan ama toplamda 3 adet
sağol canım amin inşşallah evlatlarımızı sağlıkla büyütürüz hepimiz
ne çabuk geçti yaa dün gibi aklımda. geçen sene bugün şu saatlerde nst ye giriyodum :))

aşı da inşallah sorunsuz geçer

amin canım benim

ağır mı peki aşılar yani kötü oluyolar mı?
şu ana kadarki aşılarda hiç ateş olmadı huysuzluk oldu ama çok değil. bu daha ağır bi aşı sanırım.
Bizim de hiç ateş olmamisti bundada olmadı.az huysuzluk olurdu bunda o da yoktu.etkilemedi bizi.

annemi ikna etmeye çalışıyorum daha doğrusu alttan alarak biraz rahatlatmaya çalışıyorum bakalım işte nasıl olur. hakkımızda hayırlısı.

aman allahım hava mükemmel resmen kısa kolluyla çıktım. markete gittik kızımla biraz yürüyüş yaptık. sitenin içinde yürüttüm kollarından turup çpk hevesli ilk defa böyle adım attı. evin içinde hiç adım atmak istemiyo. acaba ayakkabılardan mı yürüdü böyle?

yoruldu şimdi kıyamam uyutuyorum normalde gündüz bi sefer uyur ama az uyudu. uyusunki akşama huysuz olmasın güzel güzel üflesin mumunu tatlı tatlı poz versin prensesim benim

ne zaman büyüdüler ya. daha dün burda gaz sancılarına çözüm arıyorduk..
sanki çok çabuk geçti gibi geliyo ama inceden düşünce de ne çok şey yaşamışız diyorum

Beratta 2 gündür ellerinden bırakınca yürüyor kendi başına sadece arkasından yürüyorum dengesini kaybedince tutmak için yoksa düşüyor 7-8 adımdan sonra ama çok tatlı yürüyor ya yiyesi geliyor insanın şimdi yürüyor mu berat yani yürüyor diyebilir miyim bi kanepeden karşı kanepeye kadar gidebiliyor yani 7-8 adım kadar yürüyor onu tutmadan destek almadan ama bırakamıyorum ayrılamıyorum peşinden belli olmuyor dengesini ne zaman kaybedeceği tam olarak yürüyor sayılmaz heralde

Ya karnım ağrıyor 10 gün adet ol sonra iki gün temiz dur tekrar başlasın bu spiral benim adet anlayışımı alt üst etti
En iyisi doktora gitmek

Yürüyor Can'ım maşallah birkaç güne daha da güzel yürür benim cimcik henüz başlamadı sıralıyor hala :) bir de bu abisinden kuzeninden daha hareketli erken yürür diyorduk

Yürüyor Can'ım maşallah birkaç güne daha da güzel yürür benim cimcik henüz başlamadı sıralıyor hala :) bir de bu abisinden kuzeninden daha hareketli erken yürür diyorduk
Sağol canım darısı başınıza :) bizimki de dün başladı geç kaldı 1 yaşını 1 ay geçti anca adım atıyor yeni yeni :)

Evet canim odasini ayirinca ben de bi sure oyle hissetmistim. Kotu anne miyim acaba diyodum. Bugun o kadar yogun gecti ki uzulecek firsatim olmadi:)

Tabi canim karsilasma olasiliklari yuksek yasitlar cunku. Hic olmadi universitede:)

Bogazi mi kuruyo acaba ya yutkunduguna gore surekli. Yavrum ya hemen iyilesir insallah

Ben hic ilac vermedim hic de ateslenmedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…