2015 Şubat Anneleri

Bu kizin arada 2-3 gunluk uyku gunleri oluyo gece 1-2 kere uyaniyo. Tam alisacak oluyorum tekrar donuyo saat basina. Bu gece iyice sapitti

Ben 2016 subat annesiyim sukrolsun. Size birsey daniscaktim. Donence almali miyim? Kimisi cok gerekli kimisi gereksiz diyor.

Canım bir şeklinde pasta yerine daha küçük bir pasta yaptırıp mesela yuvarlak üstüne bir rakamı dik şekilde etrafına küçük hediye paketleri ve balonlar gibi birşey yaptırabilirsiniz butik bir pastacida çalıştığım için eskiden fikir vermek istedim. Bu arada babana hayran oldum keşke benim babamda öyle olsaydı düşüncesi çok güzel

Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta olsun insallah. Kapidan cikana kadar iyiydim de cikarken kotu oldum. Yavrum anladi sanki el salliyo ama bi taraftan bana gelmek istiyo yuzu bozuldu almayinca da kiyamam

yeb4 canim Begusumun dogum gununu kutluyorum. Cok guzel bir omru olsun insallah sizlerle birlikte. Tum subat bebekleri buyuyunce arkadas olsa keske birden icimden bu gecti:)

sağol canım. her baba evladını düşünür de farklı şekilde göaterir ya da gösteremez öyle deme :) istisnalar hariç tabii :)

bizim sürekli alışveriş yaptığımız pastane burası. güvendiğimiz bi yer yani, aslında söylesem yaparlardı belki ama neyse olsun önemli değil ya buzluğa atarım annemlere saklarım, çocuklara dağıtırım :)

Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta olsun insallah. Kapidan cikana kadar iyiydim de cikarken kotu oldum. Yavrum anladi sanki el salliyo ama bi taraftan bana gelmek istiyo yuzu bozuldu almayinca da kiyamam
canım beniiim
tahmin edebiliyorum ne hissettiğini kıyamamm..
bi hafta öyle buruk olacaksın ama sonra geçecek inan. bende odasını ayırdığımda bi hafta çok kötü olmuştum uyuyamamıştım daha 6 aylıktı sanki onu terkettim gibi hissetmiştim :)

insan çabuk alışıyor üzülme.. kv ve kp de inşallah canını sıkmaz güzel olur inşallah. çalışmak iyi gelecek :)

yeb4 canim Begusumun dogum gununu kutluyorum. Cok guzel bir omru olsun insallah sizlerle birlikte. Tum subat bebekleri buyuyunce arkadas olsa keske birden icimden bu gecti:)
amiin hepimizin evlatlarının çok güzel ömrü olsun

keşke ya vallahi benimde aklımdan geçiyor. aynı şehirde olup irtibatı koparmayanlar olursa neden olmasın. ama farklı şehirdeyiz çoğumuz biraz zor
kader tabii bi bakmışsın hayat karşılaştırmış bi yerde

Ben 2016 subat annesiyim sukrolsun. Size birsey daniscaktim. Donence almali miyim? Kimisi cok gerekli kimisi gereksiz diyor.
alabilirsin bence biz almıştık. motor gelişimi için iyi diyorlar.
şu an tam değil belki ama 3 aylıkken falan çok ilgileniyorlar onunla.

Canim yok su anda oyle bisey uzun zamandir ilk defa genzi burnu bos:) Acaba mevsim gecisi mi etkiledi ki Begum'u? Oksuruk de cok sinir uyutmaz.
oh iyi bari Duru kuşum iyi olsun.
bilmiyorum canım hiç anlamadım ama yarın aşısı var aile hekimine bi sorucam. olmadı kendi doktoruna götürücem.

en az yarım krize giriyor. uyuyamıyor öksürmekten yutkunmaktan.
odasının peteğini kapattım. hep havalandırıyorum.
benim de aklıma mevsim geçişinden başka birşey gelmiyor

SagliklA büyüt.3 âydan sonra ilgiyle takip ederler bir sure.şart değil oyuncak asincada aynı işlemi gorUyor tepesine.şartları zorlayacaksan gerek yok.ama durumum iyi dersen alabilirsin.bu aylarda besigin yan tarafına asılan oyuncaklar kullanilir..bebeklrr yana baktiklari için genelde.o tarz şeylerdede bakabilirsiniz.3 aylıkken de donenceye bakabilisiniz

kızlar bir yaş aşısı kaç tane ve nerelerden yapıyolar?

Evet mevsim geçişinden olabilir.senin kız alerjik bünyeli bu aylar sıkıntılı geçebilir size.

3 tane koldan yaptılar berata canım ikisini bir kola birini de diğer kola yapıldı bu aşılardan biri su çiçeği biri kkk diğeri zatürre demişti hemşire ağır olur ateş düşürücü verin demişti dolven verdik hiç ateşlenmedi canım

Mutlu yıllar sizeeeee sağlıkla, mutlulukla geçirebileceğiniz nice yıllarınız olsun, allah ayırmasın

Bizim de iki kol ve bir bacak oldu Can'ım, hep farklı anlaşılan ama toplamda 3 adet

dadera kıyamam Canım benim üzülme annesi, geldiğinde çok güzel vakit geçireceksiniz, ilk baş zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz merak etme hiç, hem emin ellerde çok şükür.. İlk iş günün hayırlı olsun :-**

Ben hiç şurup vermedim şimdiye kadar açılarda ateşi de olmadı hiç çok şükür, çok Ağrı'sı olup da ağlasaydı sürekli verirdim ama

Nice yillarınız olsun sağlıkla hep beraber

2 koldan bi bacaktan yaptı bizimkini
amin canım benim

ağır mı peki aşılar yani kötü oluyolar mı?
şu ana kadarki aşılarda hiç ateş olmadı huysuzluk oldu ama çok değil. bu daha ağır bi aşı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…