Evet canım inşallah birkaç gün sonra Almanya'ya gidiyorum doktora orada gidicem şu emzirme işini soracagim,saol :))Ayy şaşırdım.sağlıkla al kucağına.kasım annesi mi olucan Allah izin verirse
Canım bir şeklinde pasta yerine daha küçük bir pasta yaptırıp mesela yuvarlak üstüne bir rakamı dik şekilde etrafına küçük hediye paketleri ve balonlar gibi birşey yaptırabilirsiniz butik bir pastacida çalıştığım için eskiden fikir vermek istedim. Bu arada babana hayran oldum keşke benim babamda öyle olsaydı düşüncesi çok güzelbugün babam aradı torunumun pastasını sipariş ettin mi diye sordu. evet dedim de hani içimden diyorum niye soruyo olamıcakki doğum gününde
ben alıcam torunumun pastasını, siz beğenmeden hediyesini şimdi almak istemedik dedi kıyamam ordan buraya düşündüğü şeye bak
sağolsun babam bana ek kart çıkarmıştı olur da zor durumd kalırsam diye. çalışmıyorum şu an belki eşimden isteyemem bi ihtiyacım olursa diye. ah bu anneler babalar.. onlardan çok kim düşünebilir bizi hayatta?
biz de aile arasında pasta kesicez sadece hatıra olsun diye. öyle büyük organizasyonları büyüyüp anlyacağı zaman yapmak istiyorum.
aslında pastasını da sıradan bir pasta alacaktım ama eşim ilk doğum günü özel bişey olsun dedi. 1 şeklinde pasta yaptırıcam. bu tip sipariş pastaları da en az 15 kişilik yapıyolar. o kadar pastayı da napıcaz bakalım :)) artık komşulara dağıtırım kv ye falan veririm o da dağıtsın çoluk çocuğa :)
sağol canım. her baba evladını düşünür de farklı şekilde göaterir ya da gösteremez öyle deme :) istisnalar hariç tabii :)Canım bir şeklinde pasta yerine daha küçük bir pasta yaptırıp mesela yuvarlak üstüne bir rakamı dik şekilde etrafına küçük hediye paketleri ve balonlar gibi birşey yaptırabilirsiniz butik bir pastacida çalıştığım için eskiden fikir vermek istedim. Bu arada babana hayran oldum keşke benim babamda öyle olsaydı düşüncesi çok güzel
canım beniiimGunaydin kizlar. Guzel bir hafta olsun insallah. Kapidan cikana kadar iyiydim de cikarken kotu oldum. Yavrum anladi sanki el salliyo ama bi taraftan bana gelmek istiyo yuzu bozuldu almayinca da kiyamam
amiin hepimizin evlatlarının çok güzel ömrü olsunyeb4 canim Begusumun dogum gununu kutluyorum. Cok guzel bir omru olsun insallah sizlerle birlikte. Tum subat bebekleri buyuyunce arkadas olsa keske birden icimden bu gecti:)
alabilirsin bence biz almıştık. motor gelişimi için iyi diyorlar.Ben 2016 subat annesiyim sukrolsun. Size birsey daniscaktim. Donence almali miyim? Kimisi cok gerekli kimisi gereksiz diyor.
oh iyi bari Duru kuşum iyi olsun.Canim yok su anda oyle bisey uzun zamandir ilk defa genzi burnu bos:) Acaba mevsim gecisi mi etkiledi ki Begum'u? Oksuruk de cok sinir uyutmaz.
SagliklA büyüt.3 âydan sonra ilgiyle takip ederler bir sure.şart değil oyuncak asincada aynı işlemi gorUyor tepesine.şartları zorlayacaksan gerek yok.ama durumum iyi dersen alabilirsin.bu aylarda besigin yan tarafına asılan oyuncaklar kullanilir..bebeklrr yana baktiklari için genelde.o tarz şeylerdede bakabilirsiniz.3 aylıkken de donenceye bakabilisinizBen 2016 subat annesiyim sukrolsun. Size birsey daniscaktim. Donence almali miyim? Kimisi cok gerekli kimisi gereksiz diyor.
Evet mevsim geçişinden olabilir.senin kız alerjik bünyeli bu aylar sıkıntılı geçebilir size.oh iyi bari Duru kuşum iyi olsun.
bilmiyorum canım hiç anlamadım ama yarın aşısı var aile hekimine bi sorucam. olmadı kendi doktoruna götürücem.
en az yarım krize giriyor. uyuyamıyor öksürmekten yutkunmaktan.
odasının peteğini kapattım. hep havalandırıyorum.
benim de aklıma mevsim geçişinden başka birşey gelmiyor
Nice yillarınız olsun sağlıkla hep beraberkızlar bir yaş aşısı kaç tane ve nerelerden yapıyolar?
3 tane koldan yaptılar berata canım ikisini bir kola birini de diğer kola yapıldı bu aşılardan biri su çiçeği biri kkk diğeri zatürre demişti hemşire ağır olur ateş düşürücü verin demişti dolven verdik hiç ateşlenmedi canımkızlar bir yaş aşısı kaç tane ve nerelerden yapıyolar?
Mutlu yıllar sizeeeeekızlar bir yaş aşısı kaç tane ve nerelerden yapıyolar?
Ben hiç şurup vermedim şimdiye kadar açılarda ateşi de olmadı hiç çok şükür, çok Ağrı'sı olup da ağlasaydı sürekli verirdim ama3 tane koldan yaptılar berata canım ikisini bir kola birini de diğer kola yapıldı bu aşılardan biri su çiçeği biri kkk diğeri zatürre demişti hemşire ağır olur ateş düşürücü verin demişti dolven verdik hiç ateşlenmedi canım
amin canım benimNice yillarınız olsun sağlıkla hep beraber
2 koldan bi bacaktan yaptı bizimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?