2015 Şubat Anneleri

Nasıl oldu Berat ateşi düştümü iyimi
Dün geceki kadar çok yoktu bugün düşmüştü biraz canım ama halsiz yine ve iştahsız öğlen işten eve gittiğimde emzirmek istedim kafayı iki yana salladı ıııı yaptı gitti yanımdan emmek istemedi emziremedim istemeyince yani o da soğudu iyice memeden heralde bakalım kendisi emmek isterse vericem istemezse zorlamicam zaten iki türlü de işime gelir :) gece ister sanırım gündüz hiç aramıyor salih nasıldı canım dün gece alışıyor mu beşiğine gece çok uyandı mı

aslında o ilk haline göre çok iyi canım. kötü bişey olsa anlardım anamda babamda halamda amcamda dayımda kısacası tüm sülalemde fıtık var
bacağını kaldırman hatta oynatman mümkün olmuyomuş ciddi bişey olsa. ben yapabiliyorum gayet rahat. zor olur zaten bel incinmesinin geçmesi. gittikçe iyiye gidiyo yani geçmeZae giderim tabii ama daha önce diş hekimime gidip şu yirmiliğimden kurtulmam lazım. bizim kuzuların canı böyle yanıyosa ne yapsalar haklılar vallahi

bende onu soracaktım sizinkiler de her şeye ağlıyor mu diye.. off çok korkuyorum ya istediğini hep ağlayarak dile getiriyor. demekki normal o zaman. hayırdan anlıyor artık çekiniyor ama sonra tekrar yapmasına engel değil tabi :)) demek böyle böyle eğitilecekler. ama o ağlaması benim de sinirlerimi zıplatıyor. bazı anneler çok sakin vurdumduymaz hiç takmıyor ya böyle ağlamalarını nasıl başarıyorlar cidden anlamıyorum. biri beni boğazlıyor sanki o an bi de yalandan mızmız bi ağlama ya hepten sinir oluyorum. aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz sanırım. mahvetti bu farecikler bizi :))

emzirme konusunda da aynıyız ya dediğin gibi dudak tiryakisi. bende bıraktırmak istiyorum ama önce geceleri. inan düşünmeye bile cesaret edemiyorum. nasıl olacak artık birbirimizin tecrübelerinden yararlanıcaz

öyle böyle onlar da büyüyecek biz de o ara ne hale geliriz bakalım :)

hahaha ne güzel kınadın öyle :)) eminimki karakterle ilgili bişey bu. elbette öyle olmayız.. artık bende gerektiği gibi davranmaya karar verdim amaaan :)

Spor salonuna gitmeyi çok istedim, yüzmeyi de ama yüzme havuzları sadece kadınlara hafta içi sabahtan o da olmuyor..

Diyorum ya sana kimseye bırakamıyorum iş dışında, garip bir şey bu, ne arkadaşlarımla buluşabiliyorum ne başka bişi.. Bir gün pilates için gittim akşam, bin kere aradılar ayaz azdı uyumak istiyor ama uyutamıyoruz diye annem bu yıl çok değişik anlamadım, çok yardımcı oluyor ben yorulmayım diye yemek falan yapıyor ama yaşlandı mı niye anlamadım ama düşünceli değil eskisi gibi.. Zaten geleli hasta sürekli her gün farklı bişi oluyor burun akıntısı bi geçmedi doktora da gitmek istemiyor..

Böyle olunca da benim tüm hayatım ayaz oluyor.. Ha bi de artık diyet var :)

Haha hiç tarzım değildir aöa aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim diye bir şarkı çıktı tvde ayazla coştuk dans ede ede tam attık kötü enerjiyi :)))

Hobaaaaaa
aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim,
bordum bana ben Bodrum'a özelim,
hayat güzel devam ediyoooooor
Kafayı yedim sonunda

Geçmiş olsun canım bende bugün bu sütten kesme konusunda yazmayı düşünüyordum. Kesintisiz uyku konusunda haklısın gerçekten önemli ama uykuyu hayatı boyunca uyuyabilir ama anne sütü bir daha yok. Bari 1.5 yaş olsun annesi :)) bak zaten o da özlemiş ki hiç bırakmamış memeyi akıllı bıdık :)))

Canım benim birkaç arkadaşım evde anneleri veya kv varken bakıcı tuttular hem bakıcı nasıl davranıyor gibi bir sıkıntıları olmadı hemde annesi falan yorulmadı. Sende böyle birşey yapsan haftada birkaç gün bile yeter belki sana olan bağımlılığı da azalabilir )

Haa bak o konuyu söyleyecektim unuttum mery60 da bakıcı olayını dedi.. Biz ev, araba, düğün borçları derken baya bi masrafa girdik, kredi çektik tabi üç tane onları ödemek de baya zorluyor, mutfak masrafı ayazın masrafları derken anca işte bi de bakıcı için ekstra bütçe ayıramıyoruz açık söylemek gerekirse.. Yoksa bakıcı en temizi, evinde kimse yalamak zorunda değil, gelir gider, parasını verirsin daha fazla kalır falan filan ama işte olmuyor, şartlar..

Kızlaaar sanırım berat sütten kesildi gerçekten dün akşam ateşlenince emzirdim demiştim ya ondan sonra bu saate kadar ben teklif etmeme rağmen hiç emmedi memeyi açınca bir kere bile emmeden arkasını dönüp gidiyor kafayı sağa sola sallayarak ağzına koyayım da emsin dedim sadece ısırdı ve gitti yine yanımdan ben dün gerçekten kesmekten vazgeçmiştim haziranda keseyim diye düşünmüştüm ama bugün dediğim gibi oldu yüzüne bile bakmadı hiç abartmıyorum geriliyor memeyi görünce kaçıyor benden gece de vermesem kesilmiş demektir eşim gece de verme bari tam kesilsin diyor bana da mantıklı geldi berat istemiyor zaten ağzına koyunca da ısırıyor yapacak bişey kalmadı kesildi sayıyorum ben artık

nasip canim :)
e atese noldu bugun yokmu atesi

Hastalığı da dünkü kadar ağır değil Allaha şükür yani ateşi düştü ama üşütmüş iştahı da yok zaten peşinden giderek evin her köşesinde 1 lokma yedirmeye çalışıyorum geze geze

Hastalığı da dünkü kadar ağır değil Allaha şükür yani ateşi düştü ama üşütmüş iştahı da yok zaten peşinden giderek evin her köşesinde 1 lokma yedirmeye çalışıyorum geze geze

Tabi Canım kolay değil çocuklar olunca masraflar arttı hepimiz için öyle. En kısa sürede ödersiniz umarım. Bu arada eviniz arabanız hayırlı olsun ,güzel günlerde kullanın oturun :))

Berat ağlayıp yıpranmadan üzülmeden kesildiği için mutluyum zaten çok düşkün değildi memeye doğduğundan beri ben emzirmesem istemiyordu kendisi aslında emsin 2-3 ay daha demiştim dün ama bugün de emmeyince yapacak bişeyim kalmadı mecburen kesildi yani hayırlısı olsun herşeyin elimde olmuyor bazı şeyler

annen kaç yaşında canım? eminimki seni düşünüyodur ama belki gücü yoktur, zor geliyodur. bebek bakmak cidden zor. ya da huysuzlanınca idare edemiyodur. herkes bir değil gerçekten bazıları huysuzlanınca annesini arayınca telaşa kapılabiliyor.

benim annem çok yaşlı sayılmaz 48 yaşında ve krize bile girse aramaz beni idare eder :)) kayınvalidem azıcık içli ağlasa arar. hatta daha giderken der ağlarsa Ararım diye :) seni anlayabiliyorum böyle bi durumda insan bırakmak da istemiyor. bende bırakamıyorum. dışarı çıktığımda kafam rahat olmayacaksa neden çıkıp bi de stres yaşayayım diyorum. bazen sadece eşimin zoruyla çıkıyorum. eminim sende böyle düşünerek çıkmıyosundur.

ama bak hazır annen varken en azından haftasonu bir saat yakınlarda bi yere çık. çık ki biraz alış bırakıp gitmeye. cidden sonra zor olacak senin için. allahtan çalışıyorsun da biraz farklı bir ortamda nefes alıyorsun..

çalışmayı bende çok istiyodum ama bu planımı ertelemem gerekecek. anlattığın gibi bizim de bakıcıya pek gücümüz yok.
inşallah siz de kredileri ödeyip bi an önce rahatlarsınız canım..

İyi işte ne güzel ağrısız sancısız bırakıyor :) zaten bu kadar emmemeye sütün de kalmamıştır ki demi?

Kız annen gencecik öyle olsa annem ohoooo :) 62 yaşında annem, tabi yoruluyor artık ama ondan değil maşallah hiç yaşının Ada'mı değil, daha çok düşğnemediğinden bana söylemiyor çık gez ben bakarım diye.. Bi de tabi gözü de almıyor olabilir..

Kesinlikle bu yüzden de çıkmıyorum, olmuyor yani, baştan alıştırmadım, daha doğrusu biz ayazla 40.gününden 7.aya kadar yalnızdık tamamen baba da çoğu Zaman yoktu e öyle olunca çocuk bi beni bildi her şeyde..neyse az büyüsün inşallah ben de çıkarım.. Nasıl olsa ikinciyi yapmicam..

Öderiz tabi inşallah allah çalışmamız için sağlık ccersin yeter ki hepsi olur; borçsuz da olmuyor işye bişi :)

Hmmm bakıcı tutma da sende de zorsa tabi çalışman da zor gibi o kayınvalideyle ama tabi hem sana iyi gelirdi çalışmak hem de maddi anlamda ama olsun, sağlık olsun, iki yıl sonra kreşe gönderirsin çalışırsın :)

Tabi Canım kolay değil çocuklar olunca masraflar arttı hepimiz için öyle. En kısa sürede ödersiniz umarım. Bu arada eviniz arabanız hayırlı olsun ,güzel günlerde kullanın oturun :))
Amin Canm daha güzeli sizin olsun :) daha öçoooook yıllar var ödememiz gereken ama olsun sağlık versin allah ki çalışalım :) sen çalışmıyorsun orda demi zor olur orda çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…