2015 Şubat Anneleri

İyi işte ne güzel ağrısız sancısız bırakıyor :) zaten bu kadar emmemeye sütün de kalmamıştır ki demi?
Aynen canım hiç süt dolduğu için ağrı duymadım çünkü çok çok sıkarsam damla damla geliyor süt çok çok azaldı yani :) evet ağrısız sancısız bıraktı gerçekten bi bıraktırayım dedim sonra hastalanınca vazgeçtim e bugün de kendisi emmek istemedi bırakmış olduk vel hasılı kelam kısmet :) hiçbişey düşündüğüm gibi olmadı akış böyle ilerledi kısmet böyleymiş demek ki ama bir yandan üzülüyorum artık onu hiç emzirmeyeceğimi düşününce hele o emerken ben onu izlediğimde boncuk boncuk bana bakışları vardı çok duygulanıyorum böyle düşününce bir yandan da nasıl olsa kesilecekti bir gün en azından çok bağımlı değildi de kolay oldu bırakması diye seviniyorum hem belki gece uykuları bölünmez emmediği için inşallah

maşallah anneciğine :) dinçse hala ne güzel. benim annem genç ama olmayan hastalık yok, ciddi ameliyatlar hastalıklar geçirdi. ama erken evlenmiş 21 yaşında beni doğurmuş ve ilk çocuğuyum ondan genç anneanne oldu :)

anlıyorum canım seni bu konuda.. madem ikinciyi yapmayı düşünmüyorsun biraz daha sabret o Zaman büyüyünce çok rahatlarsın. ban kalsa bende ikinci istemiyorum ama düşünüyorum bi yandan bu hayatta tutuanacak bi dalı olsun biz olmazsak. aman ne bileyim kısmet :)

bizimde ödemelerimiz var ufak tefek çalışsam çok rahatlarız aslında ama beni soğuttu kayınvalidem. belki kreşi düşünürüm dediğin gibi ama özel sektörde çalışma saatlerini biliyosun tüm gün okulda olması gerek o zaman. gerçi bunları düşünmek için bile çok erken ama insan düşünüyor.. bakarsın bişeyler değişir yani kayınvalidem değişir bişey olur şartlar değişir bakabilir belki. hayırlısı olsun ama önümüzdeki sonbahar - kış çalışacaktım sanırım biraz daha erteledim..

sende sıkma canını elbet bu günler geçecek. kreş yaşına geldiğinde sende artık bakarsın başının çaresine. çalışıyosun ne güzel uygun bi kreş bulur verirsin kuzucuğu daha da güzel olur hatta. çocukta ilk 2-3 yılı atlatnca asosyallik bitiyor diyor herkes bakalım görücez..

Evet çok zorlanmıyorum alışıyor dün gece 2kere uyandi. Bizde memeden soğusak daha az üzüleceğim mutlaka sokaktan geldik mi istiyor hiç şaşmaz bende veriyorum şimdilik böyle gitsin bakalım

Evet çok zorlanmıyorum alışıyor dün gece 2kere uyandi. Bizde memeden soğusak daha az üzüleceğim mutlaka sokaktan geldik mi istiyor hiç şaşmaz bende veriyorum şimdilik böyle gitsin bakalım
Bu gece de hiç emmedi canım annemin yanında uyutmuştum bi kaç defa uyanmış sallamış ayağında annem uyumuş yine gece gündüz emmiyor artık kesildik tamamen

dadera nerdesin tatlım sende bırakıp gitme buraları
Canim burdayim anca simdi okuyabildim rahat rahat. Haftasonu cok yogun gecti kardesim donecegi icin onunla zaman gecirdik. Hepinize biseyler yazacaktim birikti birikti kimseye yazamadim:)
Canim belin icin bence artik gitmelisin doktora biraz uzun surdu sanki. Bi de dis cikti demek. Hemen gecsin bitsin bu sıkıntılar. Hepsi bir arada geldi bir arada gidiversinler

sağol tatlım bakalım bacaklarım halsiz ağrıyo biraz geçmezse bikaç güne gidicem.

kardeşin döndü demek allah kavuştursun tatlım. ne güzel dolu dolu geçmiş günlerin. boş boş sıkılmaktan iyidir ben severim yorulmayı koşturmayı. ev işi hariç :)

Durukuş nasıl bakalım?

Amin Canm daha güzeli sizin olsun :) daha öçoooook yıllar var ödememiz gereken ama olsun sağlık versin allah ki çalışalım :) sen çalışmıyorsun orda demi zor olur orda çalışmak
Borçsuz bişey olmuyor tabi. Yok canım çalışmıyorum burada şartlar kötü malesef. Artık türkiyeye gidince inşallah

Bu gece de hiç emmedi canım annemin yanında uyutmuştum bi kaç defa uyanmış sallamış ayağında annem uyumuş yine gece gündüz emmiyor artık kesildik tamamen
İyi ne güzel işte karşılıklı memnuniyet var desene :) maaşallah herkese sabaha kadar deliksiz uykular diliyorum. Senin annen olduğu için çok şanslısın bu arada

İyi ne güzel işte karşılıklı memnuniyet var desene :) maaşallah herkese sabaha kadar deliksiz uykular diliyorum. Senin annen olduğu için çok şanslısın bu arada
Aynen canım karşılıklı memnunuz halimizden :) çok şükür canım
Evet annem sağolsun berata bakıyor çalıştığım için mecbur bizde kalıyor canım okul kapandığında gidecek yaz tatilinde 1. Dönem kayınvalidem baktı berata ama kimse anne gibi olmuyor dinlendiriyor annem beni kayınvalideyle olunca sürekli memnun etme çabası oluyor ya da bişey söylerken acaba ayıp olur mu düşünceleri oluyor en basitinden berat sabahları erken uyandırıyor ya beni kayınvalideye diyemiyordum anne sen biraz berata bak ben uyuyayım ona hiç bırakamıyordum beratı o uyuyordu ama annem kendi kendine diyor bana kızım yarın tatil sen uyu ben berata bakarım diye annişe nazı geçiyor insanın annemize ne yapsak az vallahi evli barklı olsakta annemize hep ihtiyacımız var

Anladım Can'ım tabi şartlar el vermiyorsa yapacak bişey yok, bakıcı bu anlamda rahat ama eksileri de yok değil tabi. Arabanızı da güle güle kullanın kazasız belasız

selam canlar nasılsınız

yarın kadın gelecek diye bugün bi ön hazırlık yapayım dedim. etrafı toplamak yıkanacakları yıkamak gibi. yarım gün gelicek sonuçta. camlarım leş onları sildiricem bi de tozları sil süpür anca zaten.

şu kadarcık şey yaptım bacaklarımda güç kalmadı. kızlar galiba fıtık oldu bende belimi incitince belirtiler hep o yönde. ağrım büyük oranda geçti hiç doğrulamıyodum ama şimdi sırtımda hafif bi ağrı var ama en önemlisi sağ kalçamda ve bacağımda halsizlik güçsüzlük var. bi kaç gün daha bekleyip geçmeZse beyin cerrahına gidicem muhtemelen bi mr çekilecek. ama inşallah gerek kalmaz ve geçer.. şükrediyorum allah beterinden saklasın ama her şey de beni mi bulur fıtık olursa hep dikkat etmem lazım. normalde de etmek lazım ama nasıl bakıcam çocuğuma ister istemwz kucağa almak zorundayım. son iki gündür dikkatli şekilde alıyorum kucağıma ama sanki düşürecekmişim gibi geliyo hiç gücüm yok.

neyse yarın bi temizlensin evim de belki ruh halim biraz daha iyi olur :) hava güzel ama henüz çıkaramadım kızı parka götürürdüm iki günde bi mutlaka ama cesaretim yok. yarın da yağmurlu gösteriyo inşallah yağmaz camlarım silinince gerçi buranın havası belli olmuyo bi yağıyo sonra güneş açıyo hatta ikisi bi arada oluyo. aynı benim ruh halim gibi

ay anliycağınız üzre bi garibim bu aralar
bu arada mayısın başında annem gelicek 10 gün kalıcak şimdiden mutluluğu sardı
dün de ramazan bayramının ikinci gününe biletimi aldım ben gidicem. daha ona var bayağı ama olsun.

Kızlar selam..

Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumu farklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..

Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burda yeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..

Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin

ah kuzum benim kıyamam.. geçmiş olsun tatlım.. insan çok üzülüyor hasta olunca uyumasın yemesin ama yeterki hasta olmasın diyor di mi..

deloday biz kullanıyoruz evet canım. bana mayısa kadar kullan dedi hatta. kuru kuru öksürüyodu, allerjik bi bünyesi var zaten biliyosun. öksürükler geçti iyi geldi ilaç. şimdi ara ara kullanıyorum. üç hafta kullan sen onu doktor dediyse. mevsim geçişlerinde allerjik durumlar çok oluyo.

geniz iltihaplanması neden olmuş onu anlamadım bizde de olmuştu hasta diye burnunu aspratörle çok fazla çekmiştik mukoza iltihaplanmıştı hatta antibiyotik kullanmazsan orta kulak iltihabı olur demişti kullandık geçti şükür. kullan ilaçlarını bence. insan kullanmak istemiyo ama napalım ilaçlar da hastalıklar için var.

inşallah hemencik geçer

Teşekkür ederim Canım, yok hiç kullanmam demiyorum çünkü hemen iyileşsin istiyorum ve iltihap olduğuna göre ciddi bi durum zaten kulağı sıkıntılı allah korusun.. Walla bilmiyorum neden geniz iltihaplanması olmuş, ama ilerlemiş, niye götürmedin doktora daha önce diyor bana halbuki bilmiyor ki eski doktoruma götürdüm :) iyileşir canım yemeyerek Nasıl olacak bilmiyorum ama, bugün tarttı en son perşembe günü günü tartmıştı diğer doktor 800 gr vermiş yazık.. Delodayı da kullanırım dediğin gibi bana akşamları bir tatlı kaşığı derdi sen de mi öyle veriyorsun begüme?

Bu arada senin belin Nasıl oldu?

Evet canim ben de seviyorum kosturmayi. Sagol canim gitti yine iste kardesim.
Durukus iyi masallah. Alerji ilaci cok iyi geldi. Hersey degisti. Begum kuzum nasil cok zorluk cikarmiyodur insallah

üzülme tatlım allah beterinden korusun hasta ola ola büyüyecekler. gönül isterki hiç hasta olmasınlar ama mümkün değil. kiloyu da tekrar alır üzülme. o kadar iştahszlığa vermesi normal hatta tartıların birbirini tutmadığını düşünürsek bence o kadar vermemiştir bile.

önce götürdüğün doktor çocuk doktoru muydu? şimdi gittiğin kbb sanırım? gitme bi daha o doktora madem baksana anlamamış hiç bişey..

deloday akşam yatarken yarım ölçek ver demişti ama o zaman daha 1 yaşında olmamıştı bile. 1 yaşından sonra tam ölçek oluyodur belki. yazıyor zaten kaç yaşına kaç ölçek verileceği ilaçta. ben ilaçları şırıngayla veriyorum o yüzden 2 bucuk ml veriyorum şırıngayla tam yarım ölçek oluyor ilacın içindeki kaşıktan bakmıştım.

belimin durumu karışık canım bacağımda halsizlik kuvvetsizlik var bakalım geçmezse bi doktora gidicem.

Evet canim ben de seviyorum kosturmayi. Sagol canim gitti yine iste kardesim.
Durukus iyi masallah. Alerji ilaci cok iyi geldi. Hersey degisti. Begum kuzum nasil cok zorluk cikarmiyodur insallah
Allah kavuştursun canım.
çok sevindim ya bize de iyi geldi alerji ilacı. sen de deloday mi kullanıyorsun?
mahvoluyodu kuzular öksürmekten ya. bende antihistaminik ilaç kullanıyorum doğumdan beri kurdeşwnden dolayı biliyosun. istemiyodum kıza kullanmak bi süre kullanmadım da ama dayanadım artık haline.

şimdi genel durumu iyi şükür. iştah çok kötü olmasa da iyi de değil. kaka sayısı çok fazla ve eli hep ağzında. bakalım bi diş patlayacak ama sabırla bekliyoruz :)

Yok Canım bugün götürdüğüm de çocuk doktoruydu şimdiye kadar memnundum ama anne olarak gerçekten biliyoruz biz sanırım ya da hissediyoruz başkasına götürmek geldi bugün içimden..

Alır tabi Canım kilo dediğin nedir çoktu basıl olsa :)))

Ben de bir ölçek vereceğim işte artık bir yaşı geçti sonuçta.. D vit sordum kullanma artık gerek kalmaz sesi elindeki bitsin yeter dedi siz kullanıyor Musunuz hala?

Öfff şimdi de seminerdeyim yine oğlumdan ayrı her şey eğitim için :)))

geçmis olsun canim
ventolini kullanmismiydin
bizimkide geri çogaldi , gecen seferki verdigi fitili kullandim dun gece için ama hiç biseye yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…