Aynen canım hiç süt dolduğu için ağrı duymadım çünkü çok çok sıkarsam damla damla geliyor süt çok çok azaldı yani :) evet ağrısız sancısız bıraktı gerçekten bi bıraktırayım dedim sonra hastalanınca vazgeçtim e bugün de kendisi emmek istemedi bırakmış olduk vel hasılı kelam kısmet :) hiçbişey düşündüğüm gibi olmadı akış böyle ilerledi kısmet böyleymiş demek ki ama bir yandan üzülüyorum artık onu hiç emzirmeyeceğimi düşününce hele o emerken ben onu izlediğimde boncuk boncuk bana bakışları vardı çok duygulanıyorum böyle düşününce bir yandan da nasıl olsa kesilecekti bir gün en azından çok bağımlı değildi de kolay oldu bırakması diye seviniyorum hem belki gece uykuları bölünmez emmediği için inşallahİyi işte ne güzel ağrısız sancısız bırakıyor :) zaten bu kadar emmemeye sütün de kalmamıştır ki demi?
maşallah anneciğine :) dinçse hala ne güzel. benim annem genç ama olmayan hastalık yok, ciddi ameliyatlar hastalıklar geçirdi. ama erken evlenmiş 21 yaşında beni doğurmuş ve ilk çocuğuyum ondan genç anneanne oldu :)Kız annen gencecik öyle olsa annem ohoooo :) 62 yaşında annem, tabi yoruluyor artık ama ondan değil maşallah hiç yaşının Ada'mı değil, daha çok düşğnemediğinden bana söylemiyor çık gez ben bakarım diye.. Bi de tabi gözü de almıyor olabilir..
Kesinlikle bu yüzden de çıkmıyorum, olmuyor yani, baştan alıştırmadım, daha doğrusu biz ayazla 40.gününden 7.aya kadar yalnızdık tamamen baba da çoğu Zaman yoktu e öyle olunca çocuk bi beni bildi her şeyde..neyse az büyüsün inşallah ben de çıkarım.. Nasıl olsa ikinciyi yapmicam..
Öderiz tabi inşallah allah çalışmamız için sağlık ccersin yeter ki hepsi olur; borçsuz da olmuyor işye bişi :)
Hmmm bakıcı tutma da sende de zorsa tabi çalışman da zor gibi o kayınvalideyleama tabi hem sana iyi gelirdi çalışmak hem de maddi anlamda ama olsun, sağlık olsun, iki yıl sonra kreşe gönderirsin çalışırsın :)
Evet çok zorlanmıyorum alışıyor dün gece 2kere uyandi. Bizde memeden soğusak daha az üzüleceğim mutlaka sokaktan geldik mi istiyor hiç şaşmaz bende veriyorum şimdilik böyle gitsin bakalımDün geceki kadar çok yoktu bugün düşmüştü biraz canım ama halsiz yine ve iştahsız öğlen işten eve gittiğimde emzirmek istedim kafayı iki yana salladı ıııı yaptı gitti yanımdan emmek istemedi emziremedim istemeyince yani o da soğudu iyice memeden heralde bakalım kendisi emmek isterse vericem istemezse zorlamicam zaten iki türlü de işime gelir :) gece ister sanırım gündüz hiç aramıyor salih nasıldı canım dün gece alışıyor mu beşiğine gece çok uyandı mı
Bu gece de hiç emmedi canım annemin yanında uyutmuştum bi kaç defa uyanmış sallamış ayağında annem uyumuş yine gece gündüz emmiyor artık kesildik tamamenEvet çok zorlanmıyorum alışıyor dün gece 2kere uyandi. Bizde memeden soğusak daha az üzüleceğim mutlaka sokaktan geldik mi istiyor hiç şaşmaz bende veriyorum şimdilik böyle gitsin bakalım
Canim burdayim anca simdi okuyabildim rahat rahat. Haftasonu cok yogun gecti kardesim donecegi icin onunla zaman gecirdik. Hepinize biseyler yazacaktim birikti birikti kimseye yazamadim:)
sağol tatlım bakalım bacaklarım halsiz ağrıyo biraz geçmezse bikaç güne gidicem.Canim burdayim anca simdi okuyabildim rahat rahat. Haftasonu cok yogun gecti kardesim donecegi icin onunla zaman gecirdik. Hepinize biseyler yazacaktim birikti birikti kimseye yazamadim:)
Canim belin icin bence artik gitmelisin doktora biraz uzun surdu sanki. Bi de dis cikti demek. Hemen gecsin bitsin bu sıkıntılar. Hepsi bir arada geldi bir arada gidiversinler
Borçsuz bişey olmuyor tabi. Yok canım çalışmıyorum burada şartlar kötü malesef. Artık türkiyeye gidince inşallahAmin Canm daha güzeli sizin olsun :) daha öçoooook yıllar var ödememiz gereken ama olsun sağlık versin allah ki çalışalım :) sen çalışmıyorsun orda demi zor olur orda çalışmak
İyi ne güzel işte karşılıklı memnuniyet var desene :) maaşallah herkese sabaha kadar deliksiz uykular diliyorum. Senin annen olduğu için çok şanslısın bu aradaBu gece de hiç emmedi canım annemin yanında uyutmuştum bi kaç defa uyanmış sallamış ayağında annem uyumuş yine gece gündüz emmiyor artık kesildik tamamen
Aynen canım karşılıklı memnunuz halimizden :) çok şükür canımİyi ne güzel işte karşılıklı memnuniyet var desene :) maaşallah herkese sabaha kadar deliksiz uykular diliyorum. Senin annen olduğu için çok şanslısın bu arada
Anladım Can'ım tabi şartlar el vermiyorsa yapacak bişey yok, bakıcı bu anlamda rahat ama eksileri de yok değil tabi. Arabanızı da güle güle kullanın kazasız belasızHaa bak o konuyu söyleyecektim unuttummery60 da bakıcı olayını dedi.. Biz ev, araba, düğün borçları derken baya bi masrafa girdik, kredi çektik tabi üç tane onları ödemek de baya zorluyor, mutfak masrafı ayazın masrafları derken anca işte bi de bakıcı için ekstra bütçe ayıramıyoruz açık söylemek gerekirse.. Yoksa bakıcı en temizi, evinde kimse yalamak zorunda değil, gelir gider, parasını verirsin daha fazla kalır falan filan ama işte olmuyor, şartlar..
ah kuzum benim kıyamam.. geçmiş olsun tatlım.. insan çok üzülüyor hasta olunca uyumasın yemesin ama yeterki hasta olmasın diyor di mi..Kızlar selam..
Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumufarklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..
Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burdayeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..
Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin
Teşekkür ederim Canım, yok hiç kullanmam demiyorum çünkü hemen iyileşsin istiyorum ve iltihap olduğuna göre ciddi bi durum zaten kulağı sıkıntılı allah korusun.. Walla bilmiyorum neden geniz iltihaplanması olmuş, ama ilerlemiş, niye götürmedin doktora daha önce diyor bana halbuki bilmiyor ki eski doktoruma götürdüm :) iyileşir canım yemeyerek Nasıl olacak bilmiyorum ama, bugün tarttı en son perşembe günü günü tartmıştı diğer doktor 800 gr vermiş yazık.. Delodayı da kullanırım dediğin gibi bana akşamları bir tatlı kaşığı derdi sen de mi öyle veriyorsun begüme?ah kuzum benim kıyamam.. geçmiş olsun tatlım.. insan çok üzülüyor hasta olunca uyumasın yemesin ama yeterki hasta olmasın diyor di mi..
deloday biz kullanıyoruz evet canım. bana mayısa kadar kullan dedi hatta. kuru kuru öksürüyodu, allerjik bi bünyesi var zaten biliyosun. öksürükler geçti iyi geldi ilaç. şimdi ara ara kullanıyorum. üç hafta kullan sen onu doktor dediyse. mevsim geçişlerinde allerjik durumlar çok oluyo.
geniz iltihaplanması neden olmuş onu anlamadımbizde de olmuştu hasta diye burnunu aspratörle çok fazla çekmiştik mukoza iltihaplanmıştı hatta antibiyotik kullanmazsan orta kulak iltihabı olur demişti kullandık geçti şükür. kullan ilaçlarını bence. insan kullanmak istemiyo ama napalım ilaçlar da hastalıklar için var.
inşallah hemencik geçer
Evet canim ben de seviyorum kosturmayi. Sagol canim gitti yine iste kardesim.sağol tatlım bakalım bacaklarım halsiz ağrıyo biraz geçmezse bikaç güne gidicem.
kardeşin döndü demek allah kavuştursun tatlım. ne güzel dolu dolu geçmiş günlerin. boş boş sıkılmaktan iyidir ben severim yorulmayı koşturmayı. ev işi hariç :)
Durukuş nasıl bakalım?
üzülme tatlım allah beterinden korusun hasta ola ola büyüyecekler. gönül isterki hiç hasta olmasınlar ama mümkün değil. kiloyu da tekrar alır üzülme. o kadar iştahszlığa vermesi normal hatta tartıların birbirini tutmadığını düşünürsek bence o kadar vermemiştir bile.Teşekkür ederim Canım, yok hiç kullanmam demiyorum çünkü hemen iyileşsin istiyorum ve iltihap olduğuna göre ciddi bi durum zaten kulağı sıkıntılı allah korusun.. Walla bilmiyorum neden geniz iltihaplanması olmuş, ama ilerlemiş, niye götürmedin doktora daha önce diyor bana halbuki bilmiyor ki eski doktoruma götürdüm :) iyileşir canım yemeyerek Nasıl olacak bilmiyorum ama, bugün tarttı en son perşembe günü günü tartmıştı diğer doktor 800 gr vermiş yazık.. Delodayı da kullanırım dediğin gibi bana akşamları bir tatlı kaşığı derdi sen de mi öyle veriyorsun begüme?
Bu arada senin belin Nasıl oldu?
Allah kavuştursun canım.Evet canim ben de seviyorum kosturmayi. Sagol canim gitti yine iste kardesim.
Durukus iyi masallah. Alerji ilaci cok iyi geldi. Hersey degisti. Begum kuzum nasil cok zorluk cikarmiyodur insallah
Yok Canım bugün götürdüğüm de çocuk doktoruydu şimdiye kadar memnundum ama anne olarak gerçekten biliyoruz biz sanırım ya da hissediyoruz başkasına götürmek geldi bugün içimden..üzülme tatlım allah beterinden korusun hasta ola ola büyüyecekler. gönül isterki hiç hasta olmasınlar ama mümkün değil. kiloyu da tekrar alır üzülme. o kadar iştahszlığa vermesi normal hatta tartıların birbirini tutmadığını düşünürsek bence o kadar vermemiştir bile.
önce götürdüğün doktor çocuk doktoru muydu? şimdi gittiğin kbb sanırım? gitme bi daha o doktora madem baksana anlamamış hiç bişey..
deloday akşam yatarken yarım ölçek ver demişti ama o zaman daha 1 yaşında olmamıştı bile. 1 yaşından sonra tam ölçek oluyodur belki. yazıyor zaten kaç yaşına kaç ölçek verileceği ilaçta. ben ilaçları şırıngayla veriyorum o yüzden 2 bucuk ml veriyorum şırıngayla tam yarım ölçek oluyor ilacın içindeki kaşıktan bakmıştım.
belimin durumu karışık canım bacağımda halsizlik kuvvetsizlik var bakalım geçmezse bi doktora gidicem.
geçmis olsun canimKızlar selam..
Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumufarklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..
Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burdayeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..
Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?