2015 Şubat Anneleri

Oyy çok geçmiş olsun canım bi tam olarak iyileşseydi bebişler çok hassaslar bronşit orta kulak iltihabı filan çok ağrı yapar nasıl dayansın minik yavru ondan demek iştahı da yokmuş iyi ki farklı doktora götürmüşsün inşallah ilaçları iyi gelir de iyileşir hemen canım ya kıyamam minik kuzuya

iyi yapmışsın canım annelerim cidden içine doğuyor. bazen doktorlardan bile iyi anlıyoruz evlatlarımızın bi sorunu olduğunu.

d vit olayını bir yaş aşısında ebeye sormuştum elinde kaldıysa onu bitir yeter bi zararı olmaz fazlasının dedi. yani daha verilmesine gerek yokmuş. bende unutuyorum artık her gün vermiyorum.

kolay gelsin tatlım iş hayatı işte napıcan evlat özlemi de çekiyo insan ama işte hep onlar için :)

kızlar facebookta oyuncu anne bişey paylaşmış çok hoşuma gitti içim cız etti ya. bana kalsa bende tek çocukta kalıcam ama bu tip şeyleri düşününce ikinciye bi cesaret bi istek geliyo. ama olan yine bize oluyo o ayrı

geçmis olsun canim
ventolini kullanmismiydin
bizimkide geri çogaldi , gecen seferki verdigi fitili kullandim dun gece için ama hiç biseye yaramadi
Kullanmıştım Canım ventolini ilerledi ama ne yazık ki
fitil ağrı kesici mitti kullandığın? Yavrum nesi var acaba, kız bizim bebişler niye düzelmiyor ay

Sağol canımm gerçekten çok hassaslar, inşallah iyileşir de biraz kendine gelir..

Sizin meme işi de tamam herhalde walla helal olsun sana da annene de Berat'a da :))

Oyyyyy çok duygulandım..
Aslında çok haklı, ben de tek çocuğum ve kötü bişi bu allah uzun ömürler versin ama annemle babamı kaybettiğimde ne yaparım bilmiyorum yapayalnız..

Belki bir gün ben de bir delilik yapıp bu günleri tamamen unuttuğumda yaparım bir çocuk

Sağol canımm gerçekten çok hassaslar, inşallah iyileşir de biraz kendine gelir..

Sizin meme işi de tamam herhalde walla helal olsun sana da annene de Berat'a da :))
İnşallah canım allah şifa versin
Evet canım bizim neme işi bitti çok şükür darısı başınıza inşallah :) en büyük başarı beratın bu işte ama diretseydi emzirecektim ben kendisi vazgeçti akıllı kuzum gurur yaptı

Tüh Can'ım yaa inşallah yanılıyorsunuz. Ama hemen telaşa da kapılma, egzersiz filan yaparsın, elbette dikkat etmen gerekecek ama şimdiden stres yapma bakalım belki de yoktur fıtık filan.
Türk kadınlarının bir numaralı işi temizlikçiden önce temizlik yapmak :)) yorma kendini halleden temizlikçi abla.. Camları sildirirsen de kesin yağar bu bir murphy kanunudur :))

Vah benim ayazım çocuğun iştahsızlığında sızlanmalarında varmış demek bi Hikmet. Çok geçmiş olsun canım. İlaçları kullan annesi yazık acı çekmesin..

Bi çocuk sorunsuz uyuyorsa ve yemek yiyorsa üç tane de yaparım ama maalesef olmuyor işte hep hayaller hep hayaller :))

Canım çok geçmiş olsun kuzuya nasıl öyle olmuş bir anda. Ateşi falan yok değil mi ?

Canım çok geçmiş olsun kuzuya nasıl öyle olmuş bir anda. Ateşi falan yok değil mi ?
Yok Canım, çok ilginç aöa Ateş olmuyor hiç böyle iltihap olunca.. Walla ben de hiç bişi anlamadım inan hep indiler doktorun yüzünden, haram olsun ona verdiğim paraya walla hiç demedim şimdiye kadar bu lafı aöa ayaz söz konusu olımca öyle demek geldi içimden

Bi çocuk sorunsuz uyuyorsa ve yemek yiyorsa üç tane de yaparım ama maalesef olmuyor işte hep hayaller hep hayaller :))
Ah ahhhhhb
Kız bugün hastanede bekliyoruz işte sıramızın gelmesini, ayaz var ya etrafta fır dönüyor nerde pas pas yapan bir Ada'm onu peşinde, nerde bir kapısı hafif açık oda Oray'a dalmalar hiç durmadı.. Millet ve diğer aynı yaşta veya işte 3-4 yaşlarındaki çocuklar bize bakıyor hatta bir çocuk 2.5 yaşındaymiş "ayyee bu bebi ço yayamaş dimiiii" demez mi :))) tüm çocuklar annelerin kucağında kuzu kuzu oturuyor benimkini tutabilene aşk olsun :))))

yeb4 canım, şimdi fark ettim fıtıktan mı şüphelendik allahım inşallah değildir yaaa of bir an önce git Canm doktora lütfen

Sanki Tuna'yı anlattın ne varsa bu vileda da bugün o viledayla oynamak için yirmi dakka ağladı sıpa. Bende geçen gün okulda tv açıktı Müge alnının kucağında bir yaşında bi Bebek vardı, yayın boyu oturdu çocuk elinde bi oyuncak kemirdi durdu, eşimle güldük, Tuna olsaydı şimdi çoktan bütün kameraları devirmiş, bütün kabloları toplayıp kendine dolamıştı dedik kurtlu bunlar

kardeşin olsun isterdin yani? işte bu yüzden yapmak istiyorum sırf onu düşündüğümden. ama ben tımarhanelik olur muyum bilmem

herkes de unutuyosun çektiğin zorlukları diyo ne hikmetse :))

ikincinin her şeyi sıkıntısız bi bebek olcağını bilsem bende yaparım anında hemde :)) keşke önceden bilebilsek

belki de yoktur canım dediğin gibi ama korktum hep bacakta ağrı halsizlik varsa fıtıktır diyolar. başlangıcı falandır yani. bilemedimkş bi gidicem doktora randevu alıcam yarın

eskiden anneme gülerdim annem gibi oldum :)) ama temizlik yapmadım cidden çamaşır falan yıkadım ortalığı topladım yarım gün gelcek ya vakit kaybı olmasın. yağmur da yağarsa üzülmicem napiyim. geçen geceki gibi yağmasın da. bildiğin çamurdan dışarısı gözükmüyo şu an :))

yeb4 canım, şimdi fark ettim fıtıktan mı şüphelendik allahım inşallah değildir yaaa of bir an önce git Canm doktora lütfen
sağol canım sadece bi şüphe bacak kalça ağrım var o yüzden. gidicem mutlaka

temizlik yapmayı seviyo Tuna annesi ay damadım çok yardımsever bi erkek olcak

aynı bizim cimcimeyi anlattın. bizim çocuklar doğduğu zaman kesin yıldızlarda garip şeyler oldu bunlar böyle çıktı
Begüm orda olsa mügenin memelerine yapışabilirdi memeeeaaaaa diye
ve kesin o kablolara koşardı. ne var bu kablolarda anlamak mümkün değil :)

ahhhaaahhhaa ay çok güldüm yaaa memeeaaa keşke bunları stüdyoya bi salıversek valla beş dakika içinde başımıza yıkarlar orayı ay gelİnimiz için yaparız elbette temizlik ni dimek :)) çalışsın tembel olmasın babası gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…