Oyy çok geçmiş olsun canım bi tam olarak iyileşseydi bebişler çok hassaslar bronşit orta kulak iltihabı filan çok ağrı yapar nasıl dayansın minik yavru ondan demek iştahı da yokmuş iyi ki farklı doktora götürmüşsün inşallah ilaçları iyi gelir de iyileşir hemen canım ya kıyamam minik kuzuyaKızlar selam..
Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumufarklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..
Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burdayeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..
Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin
iyi yapmışsın canım annelerim cidden içine doğuyor. bazen doktorlardan bile iyi anlıyoruz evlatlarımızın bi sorunu olduğunu.Yok Canım bugün götürdüğüm de çocuk doktoruydu şimdiye kadar memnundum ama anne olarak gerçekten biliyoruz biz sanırım ya da hissediyoruz başkasına götürmek geldi bugün içimden..
Alır tabi Canım kilo dediğin nedir çoktu basıl olsa :)))
Ben de bir ölçek vereceğim işte artık bir yaşı geçti sonuçta.. D vit sordum kullanma artık gerek kalmaz sesi elindeki bitsin yeter dedi siz kullanıyor Musunuz hala?
Öfff şimdi de seminerdeyim yine oğlumdan ayrı her şey eğitim için :)))
Kullanmıştım Canım ventolini ilerledi ama ne yazık kigeçmis olsun canim
ventolini kullanmismiydin
bizimkide geri çogaldi , gecen seferki verdigi fitili kullandim dun gece için ama hiç biseye yaramadi
Sağol canımm gerçekten çok hassaslar, inşallah iyileşir de biraz kendine gelir..Oyy çok geçmiş olsun canım bi tam olarak iyileşseydi bebişler çok hassaslar bronşit orta kulak iltihabı filan çok ağrı yapar nasıl dayansın minik yavru ondan demek iştahı da yokmuş iyi ki farklı doktora götürmüşsün inşallah ilaçları iyi gelir de iyileşir hemen canım ya kıyamam minik kuzuya
Oyyyyykızlar facebookta oyuncu anne bişey paylaşmış çok hoşuma gitti içim cız etti ya. bana kalsa bende tek çocukta kalıcam ama bu tip şeyleri düşününce ikinciye bi cesaret bi istek geliyo. ama olan yine bize oluyo o ayrı
Eki Görüntüle 1812321
İnşallah canım allah şifa versinSağol canımm gerçekten çok hassaslar, inşallah iyileşir de biraz kendine gelir..
Sizin meme işi de tamam herhalde walla helal olsun sana da annene de Berat'a da :))
Tüh Can'ım yaa inşallah yanılıyorsunuz. Ama hemen telaşa da kapılma, egzersiz filan yaparsın, elbette dikkat etmen gerekecek ama şimdiden stres yapma bakalım belki de yoktur fıtık filan.selam canlar nasılsınız
yarın kadın gelecek diye bugün bi ön hazırlık yapayım dedim. etrafı toplamak yıkanacakları yıkamak gibi. yarım gün gelicek sonuçta. camlarım leş onları sildiricem bi de tozları sil süpür anca zaten.
şu kadarcık şey yaptım bacaklarımda güç kalmadı. kızlar galiba fıtık oldu bende belimi incitincebelirtiler hep o yönde. ağrım büyük oranda geçti hiç doğrulamıyodum ama şimdi sırtımda hafif bi ağrı var ama en önemlisi sağ kalçamda ve bacağımda halsizlik güçsüzlük var. bi kaç gün daha bekleyip geçmeZse beyin cerrahına gidicem muhtemelen bi mr çekilecek. ama inşallah gerek kalmaz ve geçer.. şükrediyorum allah beterinden saklasın ama her şey de beni mi bulur fıtık olursa hep dikkat etmem lazım. normalde de etmek lazım ama nasıl bakıcam çocuğuma ister istemwz kucağa almak zorundayım. son iki gündür dikkatli şekilde alıyorum kucağıma ama sanki düşürecekmişim gibi geliyo hiç gücüm yok.
neyse yarın bi temizlensin evim de belki ruh halim biraz daha iyi olur :) hava güzel ama henüz çıkaramadım kızı parka götürürdüm iki günde bi mutlaka ama cesaretim yok. yarın da yağmurlu gösteriyo inşallah yağmaz camlarım silinincegerçi buranın havası belli olmuyo bi yağıyo sonra güneş açıyo hatta ikisi bi arada oluyo. aynı benim ruh halim gibi
ay anliycağınız üzre bi garibim bu aralar
bu arada mayısın başında annem gelicek 10 gün kalıcak şimdiden mutluluğu sardı
dün de ramazan bayramının ikinci gününe biletimi aldım ben gidicem. daha ona var bayağı ama olsun.
Vah benim ayazım çocuğun iştahsızlığında sızlanmalarında varmış demek bi Hikmet. Çok geçmiş olsun canım. İlaçları kullan annesi yazık acı çekmesin..Kızlar selam..
Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumufarklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..
Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burdayeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..
Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin
Bi çocuk sorunsuz uyuyorsa ve yemek yiyorsa üç tane de yaparım ama maalesef olmuyor işte hep hayaller hep hayaller :))kızlar facebookta oyuncu anne bişey paylaşmış çok hoşuma gitti içim cız etti ya. bana kalsa bende tek çocukta kalıcam ama bu tip şeyleri düşününce ikinciye bi cesaret bi istek geliyo. ama olan yine bize oluyo o ayrı
Eki Görüntüle 1812321
Canım çok geçmiş olsun kuzuya nasıl öyle olmuş bir anda. Ateşi falan yok değil mi ?Teşekkür ederim Canım, yok hiç kullanmam demiyorum çünkü hemen iyileşsin istiyorum ve iltihap olduğuna göre ciddi bi durum zaten kulağı sıkıntılı allah korusun.. Walla bilmiyorum neden geniz iltihaplanması olmuş, ama ilerlemiş, niye götürmedin doktora daha önce diyor bana halbuki bilmiyor ki eski doktoruma götürdüm :) iyileşir canım yemeyerek Nasıl olacak bilmiyorum ama, bugün tarttı en son perşembe günü günü tartmıştı diğer doktor 800 gr vermiş yazık.. Delodayı da kullanırım dediğin gibi bana akşamları bir tatlı kaşığı derdi sen de mi öyle veriyorsun begüme?
Bu arada senin belin Nasıl oldu?
Canım benim çok sağol, kullanıyorum teyzesi kullanmam mıVah benim ayazım çocuğun iştahsızlığında sızlanmalarında varmış demek bi Hikmet. Çok geçmiş olsun canım. İlaçları kullan annesi yazık acı çekmesin..
Yok Canım, çok ilginç aöa Ateş olmuyor hiç böyle iltihap olunca.. Walla ben de hiç bişi anlamadım inan hep indiler doktorun yüzünden, haram olsun ona verdiğim paraya walla hiç demedim şimdiye kadar bu lafı aöa ayaz söz konusu olımca öyle demek geldi içimdenCanım çok geçmiş olsun kuzuya nasıl öyle olmuş bir anda. Ateşi falan yok değil mi ?
Ah ahhhhhbBi çocuk sorunsuz uyuyorsa ve yemek yiyorsa üç tane de yaparım ama maalesef olmuyor işte hep hayaller hep hayaller :))
Sanki Tuna'yı anlattınAh ahhhhhb
Kız bugün hastanede bekliyoruz işte sıramızın gelmesini, ayaz var ya etrafta fır dönüyor nerde pas pas yapan bir Ada'm onu peşinde, nerde bir kapısı hafif açık oda Oray'a dalmalar hiç durmadı.. Millet ve diğer aynı yaşta veya işte 3-4 yaşlarındaki çocuklar bize bakıyor hatta bir çocuk 2.5 yaşındaymiş "ayyee bu bebi ço yayamaş dimiiii" demez mi :))) tüm çocuklar annelerin kucağında kuzu kuzu oturuyor benimkini tutabilene aşk olsun :))))
kardeşin olsun isterdin yani? işte bu yüzden yapmak istiyorum sırf onu düşündüğümden. ama ben tımarhanelik olur muyum bilmemOyyyyyçok duygulandım..
Aslında çok haklı, ben de tek çocuğum ve kötü bişi bu allah uzun ömürler versin ama annemle babamı kaybettiğimde ne yaparım bilmiyorum yapayalnız..
Belki bir gün ben de bir delilik yapıp bu günleri tamamen unuttuğumda yaparım bir çocuk
ikincinin her şeyi sıkıntısız bi bebek olcağını bilsem bende yaparım anında hemde :)) keşke önceden bilebilsekBi çocuk sorunsuz uyuyorsa ve yemek yiyorsa üç tane de yaparım ama maalesef olmuyor işte hep hayaller hep hayaller :))
belki de yoktur canım dediğin gibi ama korktum hep bacakta ağrı halsizlik varsa fıtıktır diyolar. başlangıcı falandır yani. bilemedimkş bi gidicem doktora randevu alıcam yarınTüh Can'ım yaa inşallah yanılıyorsunuz. Ama hemen telaşa da kapılma, egzersiz filan yaparsın, elbette dikkat etmen gerekecek ama şimdiden stres yapma bakalım belki de yoktur fıtık filan.
Türk kadınlarının bir numaralı işi temizlikçiden önce temizlik yapmak :)) yorma kendini halleden temizlikçi abla.. Camları sildirirsen de kesin yağar bu bir murphy kanunudur :))
sağol canım sadece bi şüpheyeb4 canım, şimdi fark ettim fıtıktan mı şüphelendik allahım inşallah değildir yaaa of bir an önce git Canm doktora lütfen
temizlik yapmayı seviyo Tuna annesiSanki Tuna'yı anlattınne varsa bu vileda da bugün o viledayla oynamak için yirmi dakka ağladı sıpa. Bende geçen gün okulda tv açıktı Müge alnının kucağında bir yaşında bi Bebek vardı, yayın boyu oturdu çocuk elinde bi oyuncak kemirdi durdu, eşimle güldük, Tuna olsaydı şimdi çoktan bütün kameraları devirmiş, bütün kabloları toplayıp kendine dolamıştı dedik kurtlu bunlar
temizlik yapmayı seviyo Tuna annesiay damadım çok yardımsever bi erkek olcak
aynı bizim cimcimeyi anlattın. bizim çocuklar doğduğu zaman kesin yıldızlarda garip şeyler oldu bunlar böyle çıktı
Begüm orda olsa mügenin memelerine yapışabilirdi memeeeaaaaa diye
ve kesin o kablolara koşardı. ne var bu kablolarda anlamak mümkün değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?