Geçmiş olsun önemli bişey yoktur bence onca hareketi yapabildiysen. Kv kaç yaşında Can'ım çok mu yaşlı ? Bence bakıcıya versen daha iyi olur zaten kv ile olmayacak bu iş belli oldu.kızlar ggeldim eve klasik muayene etti topukta ğarmak ucunda yürümeler eğilip çömelip kalkma vs yapabildim hepsini. bacak ağrımdan ve belimi geriye doğru çok verememem dışında bişey olmadı. bişey çıkacaüını sanmıyorum ama bi mr istiycem dedi. c.tesi akşamına randevu alabildim anca. bakalım o zaman belli olcak.
eve geldim kv kızı yediriyodu daha doğrusu yediremiyodu :)) yeleğini ters giydirmiş öama sandalyesinin de kemerini bağlayamamış. valla yaşlı kadın diyprum ama beceremediği şey yok. bu çocuk bakma kpnusunda umutlarım git gide yitiyor.
Nasıl kestin canım fotoğraf koysana ig ye bakalım yakışıklıya :) ilaçlar iyi gelir de düzelir inşallah yavruşum yaa Nasıl ağrıdıysa artık yemeden içmeden kesilmiş..Kızlar sormuşsunuz sağ olun.. Ayaz daha iyi maşallah, iştahı da eskisi gibi kötü değil şimdi biraz daha yiyor zor da olsa.. İlaçlarını da düzenli veriyoruz bakalım inşallah düzelir..dadera iyi bakıyom damadına merak etme :)))
Benim belim bugün daha iyi çok şükür..
Bi de ayazın saçını kestim çok terliyordu ve uzundu azıcık kırptım artık kıza benzemiyor :)))
angeloflove canım sen niye gidemedin bir uzamana?
Canim bence doktor olayini ihmal etme bi de hicbiseyi icine atma. Biz cok yakin arkadas olduk artik burda. Dert ortagiyiz. Ister bize anlat ister cok samimi gordugun baska birine ama icine atma. Hersey guzel olacak insallah. Feraha cikacaksinteşekkür ederim canım. birilerinin de beni düşünüyor olması inan sabah sabah çok duygulandırdı. Allah razı olsun.
valla iyi değilim ama hala dra gidemedim. şimdi de kaynanamla uğraşıyorum. aile ilişkileri çocuk derken çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Rabbim çıkış yolu göstersin bana inş. dua edin de feraha kovuşalım inş.
Ayy benim gozumde buyuyo valla o olay. 2 yasina kadar hic girisimde bulunmamayi dusunuyorum ama 2 yasinda da nasil biraktiririm bilmiyorum. Dusunmek bile istemiyorumTeşekkürler canım benim sorduğun için ben de yazamadım benim tatil günlerim pazartesi salı bugün başlıyor bizim haftanın mesaisi ondan evdeyken berattan fırsat bulamıyorum yazmaya canım memeyi unutmadı canım malesef anlattığım kadar da kolay olmadı bırakması sadece krizlere girmedi çok çok ağlamadı yani ama arada gelip elbisemi kaldırmaya çalışıyor kafasını göğsüme koyuyor ben vermeyince içim parçalanıyor çok duygusallaştım bazen ağlıyorum
Gece uyanıyor sürekli uyanınca annemle eşim bakıyorlar çok ağlamıyor ama uykuya zor dalıyor gece uyanınca
3 gün oldu hiç emmeyeli ama benim halim perişan göğüslerim çok çok ağrıyor hiç dokunamıyorum emerken hiç hissetmiyordum sütüm olduğunu memeyi bırakınca arttı sanki sütüm ama 3 günde birikti demek ki arada sağıp boşaltıyorum ama geçmiyor ağrısı ne zamana biter ki acaba süt üretimi
Vallahi memeden kesmek çok zor kızlar anne de bebek kadar yıpranıyor
Ahh ne cektik bu dislerden:)Bizim hamd olsun iyi gidiyor alıştı Evet uyanıkken koyabiliyorum artık ama epey mayışmış oluyor. 2 gündür huzursuzdu meğersem üstten arkada bi diş patlatmış babası gördü onu da
Canim insallah iyi cikar mr sonucun. Zor bisey bel fitigi sonucta hele bi de bebekli insan icin.kızlar ggeldim eve klasik muayene etti topukta ğarmak ucunda yürümeler eğilip çömelip kalkma vs yapabildim hepsini. bacak ağrımdan ve belimi geriye doğru çok verememem dışında bişey olmadı. bişey çıkacaüını sanmıyorum ama bi mr istiycem dedi. c.tesi akşamına randevu alabildim anca. bakalım o zaman belli olcak.
eve geldim kv kızı yediriyodu daha doğrusu yediremiyodu :)) yeleğini ters giydirmiş öama sandalyesinin de kemerini bağlayamamış. valla yaşlı kadın diyprum ama beceremediği şey yok. bu çocuk bakma kpnusunda umutlarım git gide yitiyor.
Foto isterim:)Kızlar sormuşsunuz sağ olun.. Ayaz daha iyi maşallah, iştahı da eskisi gibi kötü değil şimdi biraz daha yiyor zor da olsa.. İlaçlarını da düzenli veriyoruz bakalım inşallah düzelir..dadera iyi bakıyom damadına merak etme :)))
Bi de ayazın saçını kestim çok terliyordu ve uzundu azıcık kırptım artık kıza benzemiyor :)))
Sayılmıyor Can'ım yürüyor :) aramıza hoş geldin, artık sen de bir gezentiye sahipsin :)) kolay gele :))Kizlar bugun duru tutunmadan oda oda gezmeye basladi. Simdi yurumeye basladi mi sayiliyo?:) Buyuyo sipam
Allah yardımcın olsun inşallah.Bu günleri de çabucak atlatır daha rahat daha huzurlu günlere uyanırsın cnm.Geçmeyen bişey yok aslında ancak bizim dayanma gücümüz sınırlı.Bu kötü günler de geride kalacak,hepsi mazi olacak,bunu düşün.teşekkür ederim canım. birilerinin de beni düşünüyor olması inan sabah sabah çok duygulandırdı. Allah razı olsun.
valla iyi değilim ama hala dra gidemedim. şimdi de kaynanamla uğraşıyorum. aile ilişkileri çocuk derken çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Rabbim çıkış yolu göstersin bana inş. dua edin de feraha kovuşalım inş.
Allah kolaylık versin cnm,sen şimdi böyle anlatınca korktum valla.Süt birikmemesi için ne yapılır bilmiyorum ama çok sık sağmamak gerekiyormuş,tekrar süt üretimine neden oluyormuş diye duymuştum.Tecrübeli anneler var burada onlar biliyordur kesin.3 gün olmuş maşallah bu işi bitirmişsin sen,tebrik ederim.Aynı duygusallığı hepimiz yaşayacağız eminim,emzirmeyi bırakmak anne için dah zor gibi.Zamanla daha rahatlarsın bu konuda inş.Teşekkürler canım benim sorduğun için ben de yazamadım benim tatil günlerim pazartesi salı bugün başlıyor bizim haftanın mesaisi ondan evdeyken berattan fırsat bulamıyorum yazmaya canım memeyi unutmadı canım malesef anlattığım kadar da kolay olmadı bırakması sadece krizlere girmedi çok çok ağlamadı yani ama arada gelip elbisemi kaldırmaya çalışıyor kafasını göğsüme koyuyor ben vermeyince içim parçalanıyor çok duygusallaştım bazen ağlıyorum
Gece uyanıyor sürekli uyanınca annemle eşim bakıyorlar çok ağlamıyor ama uykuya zor dalıyor gece uyanınca
3 gün oldu hiç emmeyeli ama benim halim perişan göğüslerim çok çok ağrıyor hiç dokunamıyorum emerken hiç hissetmiyordum sütüm olduğunu memeyi bırakınca arttı sanki sütüm ama 3 günde birikti demek ki arada sağıp boşaltıyorum ama geçmiyor ağrısı ne zamana biter ki acaba süt üretimi
Vallahi memeden kesmek çok zor kızlar anne de bebek kadar yıpranıyor
maasallah canim zaten yuruyorduki duruucuk:)Kizlar bugun duru tutunmadan oda oda gezmeye basladi. Simdi yurumeye basladi mi sayiliyo?:) Buyuyo sipam
esim bi saat guldu insan azgindaki dolguyu unuturmu diyeMaralcım olabilir bin tane şeyle uğraşıyorsun ben bile bazen dolabı açıyorum boş boş bakıp kapatıyorum ne alacağımı unutuyorum. Biraz protein al iyi gelir
oglum geç uyudu sut istiyordu ama gunes yapicam diye de içemiyorduBenim de olmadı ama ben kademeli kesmistim.azalta azalta ondan mı yoksa zaten süt mü kalmamıştı bilmem
Cnm geçmiş olsun,mr da temiz çıkar inşallah.kızlar ggeldim eve klasik muayene etti topukta ğarmak ucunda yürümeler eğilip çömelip kalkma vs yapabildim hepsini. bacak ağrımdan ve belimi geriye doğru çok verememem dışında bişey olmadı. bişey çıkacaüını sanmıyorum ama bi mr istiycem dedi. c.tesi akşamına randevu alabildim anca. bakalım o zaman belli olcak.
KIZLAR BU unutkanlik la ben napicam
uç hafta once ust AZI DISIMib siyah oldugunu gordum , çurk diye hemen disçiden randevu aldim
o disimde dolgu varmis benim çuruk gorduugum siyah metal daha dogrusu daha once yaptiurdigim dis dolgummus ve ben unuttum oraya dolgu yaptridigimi
4-5 yil fln oldu dr deince hatirladim
Allahtan dr agore en aazz 10 yil olmus yapilalida çok rezil olmadim az rezil oldum :)
ya insan disindeii dolguyu unutrmu ben napicam bu unutkanlikla bu yasta
yakinda evin yolunu unutucam diye korkuyorum
herseyi unuturum da biyle bisey ilk defa oluyor
Geçmiş olsun cnm.Bu bebeler büyüdükçe tek tek bel sorunları başgöstermeye başladı sanki.Taşımak bile çok zor artık.İnşallah fıtık olmadan büyütürüz hepimiz.Ayaz hasta olmuş kıyamam,yaz gelsinde hastalıklar bitsin artık.Çabucak iyileşsin inş.Kızlar sormuşsunuz sağ olun.. Ayaz daha iyi maşallah, iştahı da eskisi gibi kötü değil şimdi biraz daha yiyor zor da olsa.. İlaçlarını da düzenli veriyoruz bakalım inşallah düzelir..dadera iyi bakıyom damadına merak etme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?