2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun önemli bişey yoktur bence onca hareketi yapabildiysen. Kv kaç yaşında Can'ım çok mu yaşlı ? Bence bakıcıya versen daha iyi olur zaten kv ile olmayacak bu iş belli oldu.

Nasıl kestin canım fotoğraf koysana ig ye bakalım yakışıklıya :) ilaçlar iyi gelir de düzelir inşallah yavruşum yaa Nasıl ağrıdıysa artık yemeden içmeden kesilmiş..
Bu arada sen napıyosun bunca telaş arasında yapabildin mi diyeti?

Canim bence doktor olayini ihmal etme bi de hicbiseyi icine atma. Biz cok yakin arkadas olduk artik burda. Dert ortagiyiz. Ister bize anlat ister cok samimi gordugun baska birine ama icine atma. Hersey guzel olacak insallah. Feraha cikacaksin

Ayy benim gozumde buyuyo valla o olay. 2 yasina kadar hic girisimde bulunmamayi dusunuyorum ama 2 yasinda da nasil biraktiririm bilmiyorum. Dusunmek bile istemiyorum

Canim insallah iyi cikar mr sonucun. Zor bisey bel fitigi sonucta hele bi de bebekli insan icin.
Kv de supermis yani. Belki surekli bakarsa alisir.

Foto isterim:)

Allah yardımcın olsun inşallah.Bu günleri de çabucak atlatır daha rahat daha huzurlu günlere uyanırsın cnm.Geçmeyen bişey yok aslında ancak bizim dayanma gücümüz sınırlı.Bu kötü günler de geride kalacak,hepsi mazi olacak,bunu düşün.

Allah kolaylık versin cnm,sen şimdi böyle anlatınca korktum valla.Süt birikmemesi için ne yapılır bilmiyorum ama çok sık sağmamak gerekiyormuş,tekrar süt üretimine neden oluyormuş diye duymuştum.Tecrübeli anneler var burada onlar biliyordur kesin.3 gün olmuş maşallah bu işi bitirmişsin sen,tebrik ederim.Aynı duygusallığı hepimiz yaşayacağız eminim,emzirmeyi bırakmak anne için dah zor gibi.Zamanla daha rahatlarsın bu konuda inş.

Maralcım olabilir bin tane şeyle uğraşıyorsun ben bile bazen dolabı açıyorum boş boş bakıp kapatıyorum ne alacağımı unutuyorum. Biraz protein al iyi gelir
esim bi saat guldu insan azgindaki dolguyu unuturmu diye
kime desen guler diyor bide
haklida ama ne biliyim napsam bimmiyorumki

protein hap oalrak alinuyormu
her sabah yumurta yiyorum
et de yerim yemek seçmem pek hersey yiyorum,sayilir

Benim de olmadı ama ben kademeli kesmistim.azalta azalta ondan mı yoksa zaten süt mü kalmamıştı bilmem
oglum geç uyudu sut istiyordu ama gunes yapicam diye de içemiyordu
bugunluk boyle olsun bisey olmaz dedim ama sabah bez islak olursa morali bozulacak

bulut koyarsak yanina bardak çizecekmisiz onun yuzunden oldu diye ::)))))
bu tavlo ise sanki çocugu iyice strese sokuyor gibi ama neyseee

çok seviyor benimki sutu kesmem su an mumkun gorunmuyor bakalim nolucak boyle gidince
ayni sutu kizimda iiçiyor bi kere bile kaçirmadi altina gecede uyanmaz wc için
bu sivi tuketiminin etkisi o kadr da çok deil bence yani illaki bi rolu vardir ama 100% ona bagli dil galiba

Cnm geçmiş olsun,mr da temiz çıkar inşallah.
Kv yi çok kafana takma bence,sürekli bakacak olsa alışır zamanla.Şimdiki acemiliklerini atar da sen zaten çalışmayı düşünmüyorsun bir süre galiba.Arada bıraktığında da idare eder,Begüm büyüdükçe daha rahat olur sanki.

yeb4 kv elinden geleni yapmis diye dusun canim, sen birak yine arada isin oldukça
oda ali$sin bakmaya sakin birakmamazlik etme

hepsini yeniden ogrenir
unuttuysada çocuk bakmasini :)

Çok güldüm cnm ya.Valla açık söylemek gerekirse bence 3 çocukla çok çok normal.
Güldüğüme bakma bende 3 gün önce dişçideydim.Adam "kusura bakmayın ama çok merak ettim bu kadar Zaman Nasıl farketmediniz "dedi bana.20 lik dişim önündeki azı dişini yamultmuş dışa doğru.o kadar çıkmışki yanağımın içini kesmiş ağrım ondanmış.Ağlanacak halime güldüm ben de ne yapayım.Sen bir de 3 çocukla bin kere maşallah çok iyi idare ediyorsun bence.

Geçmiş olsun cnm.Bu bebeler büyüdükçe tek tek bel sorunları başgöstermeye başladı sanki.Taşımak bile çok zor artık.İnşallah fıtık olmadan büyütürüz hepimiz.Ayaz hasta olmuş kıyamam,yaz gelsinde hastalıklar bitsin artık.Çabucak iyileşsin inş.
İlk tıraşınız da hayırlı olsun.Oğlumun saçlarını kestirdim ben de,çok gözüne giriyordu hep topluyordum.İstemeye istemeye kestirdik,dediğin gibi artık kız demezler artık demiştim ki geçen gün yine biri sordu,kız mı diye.Yuh artık dedim içimden tabi.Ayaza da derlerse hiç şaşırma,saç kesimi de çözüm olmadı yani

kizlar benimki bana çok bagimli buyudukçe artiyor bu bagimlilik
babasina daha çok bagimli benden ona gideerken uçarak gidiyor ondan bana gelirken normal hizda geliyor :))

vede baska hiç bi Allah kuluna bırakamıyorum kıyametı koparıyor, büyükler nasıldı unuttum. Eylülde belki bı saatlıgıne kreşe falan veririm alıştırmak için. Gözünden yaş geliyor çocuğun öyle böyle bı aglamada değil ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…