evet canım hiç istemiyorum ama maalesefki başka seçeneğim yok. eşim bile aramak istemeyeceğimi anladı lütfen üzülme ara söyle gitmelisin çünkü doktora diye ikna etmeye çalıştı. neyse sağlık olsun diyelim..Kesinlikle öyle, bizim hislerimiz onlara geçiyor ve sonuç ortada..
Olsun Canm başka seçeceğin yok sonuçta, yakınında başka birisi olsa bakabilecek olan neyse.. Gelsin tabi, sen de güzel güzel doktoruna git inşallah olumsuz bir sonuç olmadan da dön evine.. Anlayabiliyorum seni hiç istemiyorsun ama elde kv var gelsin baksın işi ne yolsa yine alışverişe gidicem demesin de :))
Benim de cımartesi gününden beri Belimin sol tarafında bir ağrı var hateketlerimi kısıtlıyor, yanlış hareket mi yaptın ne Anlamadım.. Geçer inşallah
bana da ebe bir yaşta kapanması normaldir hatta artık daha önce de kapanıyor önemli olan kafanın büyümesi demişti.Bıngıldak ne zamana kadar kapanmalı ki? Bizim 1 yaş kontrollüne gittiğimizde kapandı demişti sağlık ocağındaki hemşire normaldir herhalde sormadım da hiç aklıma gelmedi sen deyince fark ettim
kesinYalniz kalmayiz belki buluruz birbirimizi
evet her şey çok özen istiyor. doğru bildiklerimiz yanlış olabiliyor. ama iyi insanlarız biz ya eminimki iyi kalpli güzel çocuklar yetiştiririz..Aynen Can'ım insan yetiştirmek çok zor ama gerçekten karşısındaki dinleyen, anlamaya çalışan, saygı duyan centilmen bi Ada'm olsun isterim.
:)) belimden dolayı doktora gidicem de yarın işin var mı kıza bakabilir misin dedim. bi duraksadı düşündü yarııııı n dedi yok planım dedi :)) olsaydı iptal eder miydi bilemedim. ya böyle anlatınca çok acımasız kötü gibi görünüyo üzülüyorum. aslında kötü bi insan değil ama düşünemiyo bazı şeyleri. onu da öyle kabul edicem napalım :)Programı varmıymış peki tatlı kayınvalidenin :))
angeloflove nasil oldun canim merak ettim. Umarim daha iyisindir
Teşekkürler canım benim sorduğun için ben de yazamadım benim tatil günlerim pazartesi salı bugün başlıyor bizim haftanın mesaisi ondan evdeyken berattan fırsat bulamıyorum yazmaya canım memeyi unutmadı canım malesef anlattığım kadar da kolay olmadı bırakması sadece krizlere girmedi çok çok ağlamadı yani ama arada gelip elbisemi kaldırmaya çalışıyor kafasını göğsüme koyuyor ben vermeyince içim parçalanıyor çok duygusallaştım bazen ağlıyorumGunaydin kizlar herkes iyi mi?
BRBM canim meme olayi nasil gidiyo hic ariyo mu Beratcik geceleri?
@AyazBeyaz ne yaptin canim sen de mi incittin acaba belini? Mustakbel yakisikli damadim nasil oldu?
yeb4 iyi haberlerle gel insallah canim.
sut u kesen bi ilaç vard iye biliyorum ben canimTeşekkürler canım benim sorduğun için ben de yazamadım benim tatil günlerim pazartesi salı bugün başlıyor bizim haftanın mesaisi ondan evdeyken berattan fırsat bulamıyorum yazmaya canım memeyi unutmadı canım malesef anlattığım kadar da kolay olmadı bırakması sadece krizlere girmedi çok çok ağlamadı yani ama arada gelip elbisemi kaldırmaya çalışıyor kafasını göğsüme koyuyor ben vermeyince içim parçalanıyor çok duygusallaştım bazen ağlıyorum
Gece uyanıyor sürekli uyanınca annemle eşim bakıyorlar çok ağlamıyor ama uykuya zor dalıyor gece uyanınca
3 gün oldu hiç emmeyeli ama benim halim perişan göğüslerim çok çok ağrıyor hiç dokunamıyorum emerken hiç hissetmiyordum sütüm olduğunu memeyi bırakınca arttı sanki sütüm ama 3 günde birikti demek ki arada sağıp boşaltıyorum ama geçmiyor ağrısı ne zamana biter ki acaba süt üretimi
Vallahi memeden kesmek çok zor kızlar anne de bebek kadar yıpranıyor
Ben de hiç vermedim berata d vit canım kontrollerde de sağlık ocağındaki hemşire eliyle ölçüyor her aşıya gittiğimizde normal diyor bıngıldağı için ama hemşire verdiğimi zannediyor vermiyorum desem azarlar o yüzden veriyorum diyorum hep kan damlasını da hiç kullanmadımBen hiç vermedim bıngıldak filan da unuttum, şimdi sen deyince hatırladım. Ya bu D git ilerde inşallah bi sorun yaratmaz ya..
Evet canım netten baktım ilaç varmışta yan etkileri varmış hormon içerikli olduğu için zaten reglim düzensiz vücudumun dengesini bozmak istemiyorum daha fazla bir kaç ay içinde bebiş çalışmalarına başlarız :)sut u kesen bi ilaç vard iye biliyorum ben canim
sagmayinca kesilir normalde sut ama o zamnda agrin oluyir
yani uç gune bi boisaltsan bile kesilmeyebilir yavas yavas azalir anacak
olabilir cnm içerigini bilmiuyorum ilacinEvet canım netten baktım ilaç varmışta yan etkileri varmış hormon içerikli olduğu için zaten reglim düzensiz vücudumun dengesini bozmak istemiyorum daha fazla bir kaç ay içinde bebiş çalışmalarına başlarız :)
Mastit olmasın da canım ateş iltihap kızarıklık filan kötü ağrısı önemli değil katlanırım on günlük ağrıya mastit olmasından korkuyorumsut u kesen bi ilaç vard iye biliyorum ben canim
sagmayinca kesilir normalde sut ama o zamnda agrin oluyir
yani uç gune bi boisaltsan bile kesilmeyebilir yavas yavas azalir anacak
Sağol canım amin :)olabilir cnm içerigini bilmiuyorum ilacin
hayirlisi olsun insallah :)
daha once olmuymuydu sendeMastit olmasın da canım ateş iltihap kızarıklık filan kötü ağrısı önemli değil katlanırım on günlük ağrıya mastit olmasından korkuyorum
Bence 7 yaşına kadar kesilir canım geceleri kaçırmasıvahide1204 vahidem nasilsin daha iyisin insallah sende
pazaersi oglumu dr a goturdum 6 yas için
vermedi yine ilaci , 8 yasi bekle diyor
biz haftada bir ikiye dusmustuuk alt islatmada
bu yastaki çogu çocukda normalmis
çocugada surekli bu olaydan anormal biseymis gibi bahsetmek iyi deilmis psikolojik olarak , normal oldugunu zamanla gececegini soylemek lazimmis
yatmadan once sivi tuketmesin fln dedi klasik saten o
gun içinde surekli tuvalete gitsin bo$ olsun idrar torbasi dedi
derin uyku olunca yapiyolarmis çiis, o ilaçda hormon var mis uykuyu hafifletiyormus boylece yapmiyormus
ben pek mantikli bulmadim bunu ama neysee
ilaç almadan geldik sonunda eve yani
bide çzielgemiz var sabah lakdiigmizda takvime gunes yada çarpi koyyoruz yaptiysak yapmadiysak
benimki gerçektende bazi geceler kalkiyor kendi , sabah bakiyorum bez yok ,çikarip atmis gece haberim bile olmuyor
gecen gece yatmadan once wc ye gitmemis , uyudukdan 1 saat sonra bez takiyim diye gittim yapmisti
alezede denk gelmemis yatagi çok iyuydi hazir yatak ama kizim yapmuyior diye en pahalisnin almistim ( kiz baska yataga geçince o ogluma kaldi )
uzuldim valla insallah kokmazyikayamamda (
Yok olmamıştı hiç önceden canım inşallah seninki gibi olur :)daha once olmuymuydu sende
iki defa kestim ben pek bisey olmadi canim bende bilmiyorumki
3-5 gunde geçti ikisindede serettlik
azalarak geciyor tabi
insallah canimBence 7 yaşına kadar kesilir canım geceleri kaçırması
Ben de 6 yaşına kadar yapıyordum canım ilkokula başlayınca geçti :)insallah canim
bende yapiyordum ilkokuldayken
genetikde olabiliyormus
ama kizim yapmiyor bak 4 yasinda birakdi baska da damla kaçirmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?