2015 Şubat Anneleri

Vah Can'ım. Benim çok geçmiş olsun.. Fizik tedavi ve spor düzenli olursa azalabilir belki. Üzüldüm gerçekten.. Hayatımızı başkalarına vere vere sağlığımızdan oluyoruz ya..

Baba tam da bugün patlak verdi yürüyüş iptal oldu. Zaten zar zor bakıyordu. Hergün bi mırıltı bi suratlar asık. Tuna ben gidince durmuyor hiç ağlıyor, oda oyalayamıyorum diyip duruyordu. Bende madem surat yapacaksın gitmiyorum dedim.. İşine gelir ya neyse.. gıcık erkekler, sinir oluyorum hepsine..

Hafta sonu 23 nisan var Can'ım okuldayız :) bi gelemedik Merzifon'a . En kısa zamanda ayarlayalım inşallah.

Çok geçmiş olsun.incitmesen haberiň olmayacak mis.en azından bi tedavi uygularsin şimdi.edibede acil sifalaar.begumede maasallah.sulugunuda güle güle kullansin.lıkır lıkır için susuz kalmasın sicaklarda

Canım çok geçmiş olsun fizik tedaviye bende gittim fıtık ve kalça ağrısından dolayı biraz iyi geldi ama en iyi gelen yüzme fırsatın varsa haftada bir kez bile olsa yüz canım. Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum. İnşallah iyi gelir bozma moralini öyle ameliyatı falan düşünme dikkat et tatlım )

Bende Almanca kursuna yazıldım 14:00 17:15 arası yokum mayıs ayında gideceğim o zaman babası bakacak çok hevesli bakalım yaparım ederim diyor güneş gözlüklerimizi takar parklarda dolaşırız revaçta oluruz diyor :) Ay ne ilgili Baba derlermiş bi gezmeyle bitse onun tam uyanma saatleri yemek altını değiştirme ve eğlence zamanı. Elin nasıl oldu nasıl suya dokunmadan geçiyor günler çok zor olmali. Bu arada burdaki bir ebe önce ana dilini öğrensin sonra yabancı dil öğrensin diyor ama anaokulu burda (kindergarten) erken başlıyor o zamanda zorlanır mi acaba diyorum ama eşim evde Almanca konuşmaya utanıyor yani çocuk dilinde :) gelincikgibi yeb4

Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun. Eşin teşvik ediyor sende tadını çıkar . Hem bu miniklerin nazı bize çok güzel uyur da yer de gezer de hiç merak etme :))
Dil konusunu bende biraz araştırmıştım. Bir makalede ya en başından itibaren aynı dille konuşmak gelincikgibi yaptığı gibi ya da ana dilini öğrendikten sonra 2. Dile başlanılması gerekir diyordu. Diğer türlü geç konuşmaya sebep olurmuş. Yine de tecrübeli arkadaşlara sormak lazım en doğrusunu

Canım ben de kindergarten a başlayınca öğrendim Almancayı hiç sıkıntı olmadı, benim bu kadar erken başlamanın nedeni burda benim onu Almanca eğitimi olan bir okul Veya kreşe gönderme şansımın olmaması .. Almanya'da yaşıyor olsam umurumda olmaz elbet öğrenir derim:. Senin şimdiden başlamana gerek yok yani :)

Evet ben de öyle biliyorum ama çocuğun anlaması zaten ilk aylarda olmuyor, anca 8.-9.wylarda bizi biraz anlamaya başlıyorlar o yüzden sıkıntı değil.. Geç konuşma iki dilli olanlarda hep olabilir ama hani geçten kasıt 4 yaş ve sonrası kritik.. 4 yaşına kadar konuştuysa sıkıntı yok :)

Eneee nazar mı değdi aşk olsun bu erkeklere he, iki dakka bakamıyorlar, çok üzücü, yıpratıcı bir durum, sinirlenmekten başka işe yaramıyorlar bazen peardon sinir bozmaktan ..

Hadi haa biz de hafta sonu büyükbabama gidicez de sorayım dedim :) biz vuma günü okulda 23 nisan yapcaz o yüzden hafta Sonu boş allahtan :)

Elbet ayarlicaz şimdiden heyecanlanıyorum :)))

Çok geçmiş olsun canım ya bende de var bel fıtığı çok ağır hareket yapmasan ve ağır kaldırmasan kanepeleri filan itip çekmesen çok ağrısı olmuyor genelde ama en ufak bi incitmede ağır taşımakla filan günlerce hareketsiz kalabilirsin
Fizik tedavi anlık günlük rahatlama sağlamak için iyi gelir canım ama tedaviyi bırakınca eski haline dönüyosun hemen tek çaresi çok dikkat etmek gerekiyor ama ben beratı mecburen kucaklıyorum her gün ve her gün ağrım da oluyor zor fıtık

Çok güzeller cnm.Güle güle kullanın.Begüm de çok sever inşallah,güzel vakit geçirirsiniz birlikte.

Ahşap yapbozları bizimki de hiç yapmadı.Kaldırdım ben de.Begüm belki sever,Zaman'la yapmayı da öğrenir.

Kitap alınca ben de çok Mutlu oluyorum.Ancak böyle giderse batacağız Yeni kitap şipariş etmiştim daha bugün geldi karg yüzden yakın Zaman'da alamam ancak ilk alacağım kitap şu sesli kitap olacak.Çok güzelmiş.

Aç tırtıl da harika. çocuk edebiyatındaki en çok ödülü olan kitap diye biliyorum.Süper bir seçim.

Almancayı bilmiyorum da kitapkurduanne.com da İngilizce çocuk kitabı önerileri de var cnm.Belki Almanca da vardır.Rastgelirsem haber veririm.

Geçmiş olun cnm.Begümün durumunu allerjik olarak düşündü Dr herhalde.Sende de alerji durumu vardı di mi?
Süt için de şaşırdım.Bizimki zaten içmiyor da kırk yılda bir çeyrek çay bardağı belki.O Zaman da hiç sulandırmamıştım.Öğrendiğim iyi oldu.Çok saol cnm.
Yürüme konusunu da çok güzel söylemiş Dr. Her çocuğun ilgi alanları öncelikleri farklı oluyor.Ağzı olan konuşuyor bu memlekette valla.

Ne güzel başla bakalım kursuna, babalar çocuk bakmayı sadece uzaktan bakmak olarak algılıyorlar bence, eşim de başta pek hevesliydi işin içine dediğin gibi bez, yemek falan girince cozuttu. Ama ben yarın yine giderim. Günde bir saatcik kendime ayırdığım bir saatim de mi olmasın yani.. Hem bu babalar da belki bizle empati kurabilmeyi böylece becerilmiş olurlar..

Bende heyecanlanıyorum vallah :)) ya biz cumartesi yapıyoruz bir kasaba okulu olarak :)) neyse bi gün tatilimiz de gidiversin napalım, çocuklar çok heyecanlı, bir sürü gösteri hazırladık, kıyafetler alındı. Hatta tunaya bile papyon askı gömlek aldık, sonuçta onu. Da Bayram'ı :))

Aaa çok çok geçmiş olsun.Valla bu Zamana kadar Nasıl ağrısız durmuşsun 3 tane fıtıkla peki? Fizik tedavi inşallah çok iyi gelir cnm.Ameliyata falan hiç gerek kalmaz umarım.

Bu kadar cok olup da nasil hissetmezsin ki canim ya bi de o kadar Begum'u tasiyosun. Hamilelikte de zorlanirdin. Sonuclarini bi doktora daha goster bence. Gecmis olsun canim sporla falan kaslarini guclendirirsen fazla zorlamaz insallah. Ama tabi yanlis spor yapmamali. Esime doktor spor ve fizik tedavi onermisti

8-9 ay mı hani anne karnından beri bizi anlıyorlardı. Şaka şaka :))) sen çok iyi yapmışsın kesinlikle etkisi olur küçük yaşta 2 dilli muhteşem bişey

Ay bu aç tırtıl ne sevimli bi kitapmış yahu hemen alıcam. Bide bu yabancıların iyi geceler aydede diye bi klasikleri varmış, kitabın görselleri ve içindeki şiir çok ahenklİ ve güzelmiş, Türkçesi var mı acep, yada Türkçe buna benzer bi kitap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…