- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Aç tırtıl çok güzel gerçekten ayaz seviyor :)Ay bu aç tırtıl ne sevimli bi kitapmış yahu hemen alıcam. Bide bu yabancıların iyi geceler aydede diye bi klasikleri varmış, kitabın görselleri ve içindeki şiir çok ahenklİ ve güzelmiş, Türkçesi var mı acep, yada Türkçe buna benzer bi kitap..
Ben burdayıımm :) sürekli bakıyorum kimsecikler yokHerkes nerde :)
Herkes nerde :)
Bende sitede sorun var diye düşünmeye başlamıştım.Ben burdayıımm :) sürekli bakıyorum kimsecikler yok
Kaç yaşındasın ki canım sen :) dur daha ne yaşlanması diyecek ama ben de kendimi çok yaşlı hissediyorum, bazen yaşımı sorduklarında 40 diyesim geliyor..Merhaba kızlar.Ben de şimdi girebildim daha.Uyumamak için direnen bir minik fareyle uğraşıyordum.Uykudan ölüyor ama yine oyun peşinde.Saklambaç,kovalamaca nefesim tükendi valla.Eşim" yaşlanmışsın sen "dedi bir de üstüne.
Ahh ah nerde 20 li yaşlarım
ayazbeyazim ayaz nasil olduKaç yaşındasın ki canım sen :) dur daha ne yaşlanması diyecek ama ben de kendimi çok yaşlı hissediyorum, bazen yaşımı sorduklarında 40 diyesim geliyor..
Anlaşıldı bizim minikleri hastalık terk etmeyecek, bizim de öyle ili gün iyi sonra yine başlıyorMerhaba arkadaslar. Ben de burdayim hep okuyorum ama yazamiyorum. Hepimiz ayni durumdayiz biliyorum ama kendime ayiracak bi saniye vaktim yok. Kaşlarim bile costu bi aldiramadim:) Bunun ustune bi de bel agrisi surekli olan. Gece yatinca insan dinlenir tam tersi yorgun ve bel agrisiyla uyaniyorum. Kitap olayina cok ozendim dun oglen arasi bikac kitap aldim. Bi tane de ahsap puzzle. Ama sanki su an puzzle daha cok begenildi. Durukus da hasta gibi iki gundur horluyo genzi dolu ama burnu da akmiyo. Bi huysuz bi huysuz sormayin. Kim bilir ne sıkıntısı var yavrumun. Herkes iyidir umarim. Ozluyorum yazmayi
ayazbeyazim ayaz nasil oldu
iyilestimi isathi duzeldimi
evet benimkide alisti oyle yemeyeBi gün iyi bi gün kötü :) ben de senin gibi zorla yediriyorum yani oynaya oynaya :) yoksa yemiyor hiç, alışkanlık haline getirdi bücür bu durumu, kilo vermesin de alsın almasın önemli değil yeter ki vermesin :))
Da ben kilo veremiyorum bi gariplik var dikkat ediyorum yediklerime ama yok anam gitmiyor niye anlamadım bişi yanlış yapıyorum galiba
Beratta evde geze geze yiyor ya oturmuyor ki bi yerde ben de kaşıkla peşiden geziyorum oturtsam bana tutunup ayağa kalkıyor alıp başını gidiyor yine peşinden gezerek yedirmek çok zor ya napıcam bilmiyom mama sandalyesi de aldık hiç durmadı ki onda oturtunca ayağa kalkmaya çalışıyor ya da kendini alttan kaydırarak aşağı düşmeye çalışıyor önüne yemek ekmek filan koyunca da yere fırlatıyor herşeyievet benimkide alisti oyle yemeye
bi kolumda çocuk digerinde kasik evde dolana dolana yediryorum
kilo aliyor amlmasinada bu iste bi gariplkik var,yavas yavas eski duzene geçmeliyim yani mama sandalyesine
çokk aç olursa yiyor ne bulursa saatlerce bekletmem lazim onada benim gonlum razi gelmiyor bilmiyorum napicam
sen hani diyetisyeene gidecekdin kas gitmesin yag gitsin fln diye
ben 58 kg yum 3 kg kdr zayifladim ama hiç bi fikrim yok yagmi gitti kassmi damarmi i kalpmi bobrekmi :))))))))
gobegim eridi ama basenler zaten yokdu bunye olarak
su an tek goze çarpan hakan in en sevdigi besin kaynagi olan ikizler
benimki profesyonel oldu mama sandalyesi yatak dosek koltuk herseyden balik gibi kayip iniyorBeratta evde geze geze yiyor ya oturmuyor ki bi yerde ben de kaşıkla peşiden geziyorum oturtsam bana tutunup ayağa kalkıyor alıp başını gidiyor yine peşinden gezerek yedirmek çok zor ya napıcam bilmiyom mama sandalyesi de aldık hiç durmadı ki onda oturtunca ayağa kalkmaya çalışıyor ya da kendini alttan kaydırarak aşağı düşmeye çalışıyor önüne yemek ekmek filan koyunca da yere fırlatıyor herşeyi
evet benimkide alisti oyle yemeye
bi kolumda çocuk digerinde kasik evde dolana dolana yediryorum
kilo aliyor amlmasinada bu iste bi gariplkik var,yavas yavas eski duzene geçmeliyim yani mama sandalyesine
çokk aç olursa yiyor ne bulursa saatlerce bekletmem lazim onada benim gonlum razi gelmiyor bilmiyorum napicam
sen hani diyetisyeene gidecekdin kas gitmesin yag gitsin fln diye
ben 58 kg yum 3 kg kdr zayifladim ama hiç bi fikrim yok yagmi gitti kassmi damarmi i kalpmi bobrekmi :))))))))
gobegim eridi ama basenler zaten yokdu bunye olarak
su an tek goze çarpan hakan in en sevdigi besin kaynagi olan ikizler
valla sabahtan beri biberon vermedimİkizler çok güldüm :)))
Ya gidicem de kadının randevu saatleri tam benim iş saatime denk geliyor izin almam lazım..
Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır dememartık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..
Ben ayazı hep mama sandalyesinde yediriyorum başka Türlü öldürsen yemez peşinde de dolaşmak isteniyorum hiç yapmadım.. Sen de yapma alıştır yine bir yemez iki yemez sonra elbet oturur yer :))
İnşallah canım hayali bile çok güzel kendi kendine oturup tabağını bitirmesibenimki profesyonel oldu mama sandalyesi yatak dosek koltuk herseyden balik gibi kayip iniyor
gecen gun oyjn parkina bebekler için olan kaydirakda bile çikdi meridvenleri zorlana zorlaan sonrada hopp yuz ustu kaydi indi ilk sferde sanki dogdugundan beri kaydirak oynuyor sanirsin :)))
yok benimki ayakda gezmiyor kucagimda geziyor
kofte et turu seyleri veriyorum kolum yorulunca oynarken yerde gezerken yiyor
her turlu yemek eydirmisligim var da boylesini ilk yapiyorum
ama sunu bilelim geçecek bu gunler
buyuk çocuklarimda boyleydi ( %99 hata bende diye dusunuyorum en bastan kural koymadigm için izin verdigim için )
buyuklee su basinda pencerde yerde gokde nerlerde yedirmedimkiii herseyi denemistirim
ama kucagimda tasiyip yedirmek aklima, gelmemis demek kki :)
bu arada su an yemek sofrada yeniyor bitirmeden kalkana hiç bisekilde tatli pasta keek gezme tozma hiç bisey yok
mutfaga girmekde yasak :)
oyle bi yiyolarki kitlikdan çikmislar sanirsin
kabaktan tut pirrasaya yemedikleri yok
kuçukken kuzim bi kaç ay bpyunca pilav gormeden agzini açmazdi, her ogunde kasigin onune pilav arkasina et sebze koyar oyle yediriirdim
neler nelerrr ama hepsi geçiyor buyyunce bu iyi haber :)
Beratta öldürsen mama sandalyesinde yemez alışmıyor çocuk oturtur oturtmaz kendimi nasıl yere atabilirimin peşinde emniyet kemerini asla bağlayamıyorum zaten anında kemeri eliyle itip krize giriyor yani ya orda durup ağlayacak ya da inecek orda durmak istemeyince yemeğini de zaten yemez gezerek bile zor yiyor işim çok zor relax olacak illa hiç gelemez berat emniyet kemerine filanİkizler çok güldüm :)))
Ya gidicem de kadının randevu saatleri tam benim iş saatime denk geliyor izin almam lazım..
Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır dememartık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..
Ben ayazı hep mama sandalyesinde yediriyorum başka Türlü öldürsen yemez peşinde de dolaşmak isteniyorum hiç yapmadım.. Sen de yapma alıştır yine bir yemez iki yemez sonra elbet oturur yer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?