ahahhaa ikinci çocugu koyunca berat da oturmak ister o zamaan da kullanamazsinBoşuna aldık diyebilirim mama sandalyesini bi hevesle aldım ama ikinci çocuğa kaldırcam artık o da orda yerse tabi
Can'ım lütfen o zayıflama ürünlerini çıkar aklından, onlar çok tehlikeli, hemde sağlıklı değil.. Bence aşırı kilolu değilsin, neden böyle bi baskı Loto'na girdin ki.. Sen her halinle güzelsin bence :))İkizler çok güldüm :)))
Ya gidicem de kadının randevu saatleri tam benim iş saatime denk geliyor izin almam lazım..
Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır dememartık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..
Ben ayazı hep mama sandalyesinde yediriyorum başka Türlü öldürsen yemez peşinde de dolaşmak isteniyorum hiç yapmadım.. Sen de yapma alıştır yine bir yemez iki yemez sonra elbet oturur yer :))
Mobbing miSelam kızlar, bu ara okul çok yoğun 23 nisan provaları, bi eğitim için görevlendirilmişim o, bugün okula milli eğitim müdürü geldi filan kafam çok dolu, dün bir ay sonra bi kahve içtim şekrerli filan, o kadar stres bastı bi anda.. Okulda mobbing yaşadım, nefret ediyorum bu sistemden, düşünce köleliğinden, adaletsizlikten, kaypaklıktan!! O konuya hiç girmiyim, yoksa içeri atarlar beni..
Tuna sürekli ağlıyor, sabah gözünü ağlayarak açıyor ve sürekli mızmız, istediği olmayınca yerlere atıyor kendini, çok sabır gerektiriyor ama çoğu Zaman taşıyor sabrım.. Her iş bana bakıyor çok bunaldım, keşke bana yakın biri olsaydı hayatımda, ama bana karışmayan ve müdahale etmeyen.. Beni anlayan be olduğum gibi kabul eden, bazen beni dinlendirebilen.. Ve maalesef bu benim eşim değil
Takmıyorum artık gerçi.. Sadece yaşıyorum, annem derdi, ömür dolduruyorum.
Bakın kasabanın kütüphanesinden Tuna için kitap aldım. Tübitak yayınlarını sevdim.
Taktım kafaya bu kiloları Can'ım kendimi çok çirkin hissediyorum.. Teşekkür ederim çevremde herkes kilon yok diyor ama eski halimi bilenler de tabi veremdin mi hala kiloları diyorCan'ım lütfen o zayıflama ürünlerini çıkar aklından, onlar çok tehlikeli, hemde sağlıklı değil.. Bence aşırı kilolu değilsin, neden böyle bi baskı Loto'na girdin ki.. Sen her halinle güzelsin bence :))
Şuan bizimki de öyle pilav arkası et :))) bugün pilav da yemek istemedi salatadaki Havuçları gözüne kestirdi etli havuç yedi yani :)))benimki profesyonel oldu mama sandalyesi yatak dosek koltuk herseyden balik gibi kayip iniyor
gecen gun oyjn parkina bebekler için olan kaydirakda bile çikdi meridvenleri zorlana zorlaan sonrada hopp yuz ustu kaydi indi ilk sferde sanki dogdugundan beri kaydirak oynuyor sanirsin :)))
yok benimki ayakda gezmiyor kucagimda geziyor
kofte et turu seyleri veriyorum kolum yorulunca oynarken yerde gezerken yiyor
her turlu yemek eydirmisligim var da boylesini ilk yapiyorum
ama sunu bilelim geçecek bu gunler
buyuk çocuklarimda boyleydi ( %99 hata bende diye dusunuyorum en bastan kural koymadigm için izin verdigim için )
buyuklee su basinda pencerde yerde gokde nerlerde yedirmedimkiii herseyi denemistirim
ama kucagimda tasiyip yedirmek aklima, gelmemis demek kki :)
bu arada su an yemek sofrada yeniyor bitirmeden kalkana hiç bisekilde tatli pasta keek gezme tozma hiç bisey yok
mutfaga girmekde yasak :)
oyle bi yiyolarki kitlikdan çikmislar sanirsin
kabaktan tut pirrasaya yemedikleri yok
kuçukken kuzim bi kaç ay bpyunca pilav gormeden agzini açmazdi, her ogunde kasigin onune pilav arkasina et sebze koyar oyle yediriirdim
neler nelerrr ama hepsi geçiyor buyyunce bu iyi haber :)
Burası zaten benim dert ortağım, iyi ki yazmışım, arkadaşım olmuşsunuz :)) Tuna'nın görünürde diş yok gibi ama belki de buda bir dönemdir yine bişeyler keşfediyordur diyip ya sabır diyeceğiz :))Mobbing mipisler kim uğraşıyor seninle boşver aman şimdi buralarda yazma bişi başin belaya girmesin..
Ben varım ben :)) görüştüğümüzde tüm sıkıntılarını kus :)) ciddiyim çok güzel dinlerim, insan birine ihtiyaç duyuyor gerçekten olmayınca da yalnız ve terkedilmiş hissediyorsun, hepsi içinde birikiyor biniyor koca bir dağ oluveriyor
Tuna'nın yine dişler mi eliyor yoksa? Ya da senin gerginliğini hissediyordur belki de..
Ay bu millet de ne sinir.. Bugün okulun temizlikçi ablası da bana çek göbeğini içeri dediTaktım kafaya bu kiloları Can'ım kendimi çok çirkin hissediyorum.. Teşekkür ederim çevremde herkes kilon yok diyor ama eski halimi bilenler de tabi veremdin mi hala kiloları diyor
Aynen canim bi burunlari mumukten kurtulmuyoAnlaşıldı bizim minikleri hastalık terk etmeyecek, bizim de öyle ili gün iyi sonra yine başlıyor
Çalışırken öyle canım, Zaman'ı olmuyor insanın, eve gelince de çocuğunla vakit geçirmek istiyorsun sonuçta inan ben de öyleyim.. Dün akşam okuldaki arkadaşlar dışarıda buluştu yemek yedi ben gitmedim, ayaza ayırmak istiyorum çünkğ kalan vaktimi yoksa vicdan azabı..
Arada yaz sen yine haber almak güzel oluyor :)
mery60 yeb4 kızlar sizden ses yok?
@angeloflove sen naptın??
Cok guzel gorunuyo canim kitaplar. Koca konusunda ayni durumdayiz. En cok aslinda onlarin destegine ihtiyacimiz var. Dogum yaptigimdan beri o yuzden esime kirginim bilincaltimda. Keske yakin olsak dinlendirirdik birbirimizi. Kuzular da arkadas olurdu. ASelam kızlar, bu ara okul çok yoğun 23 nisan provaları, bi eğitim için görevlendirilmişim o, bugün okula milli eğitim müdürü geldi filan kafam çok dolu, dün bir ay sonra bi kahve içtim şekrerli filan, o kadar stres bastı bi anda.. Okulda mobbing yaşadım, nefret ediyorum bu sistemden, düşünce köleliğinden, adaletsizlikten, kaypaklıktan!! O konuya hiç girmiyim, yoksa içeri atarlar beni..
Tuna sürekli ağlıyor, sabah gözünü ağlayarak açıyor ve sürekli mızmız, istediği olmayınca yerlere atıyor kendini, çok sabır gerektiriyor ama çoğu Zaman taşıyor sabrım.. Her iş bana bakıyor çok bunaldım, keşke bana yakın biri olsaydı hayatımda, ama bana karışmayan ve müdahale etmeyen.. Beni anlayan be olduğum gibi kabul eden, bazen beni dinlendirebilen.. Ve maalesef bu benim eşim değil
Takmıyorum artık gerçi.. Sadece yaşıyorum, annem derdi, ömür dolduruyorum.
Bakın kasabanın kütüphanesinden Tuna için kitap aldım. Tübitak yayınlarını sevdim.
Aynen ben de öyle hissediyorum bazen.Yorgunluk,uykusuzluk etkiliyor hislerimizi yoksa genç taş gibi hatunlarız :)Kaç yaşındasın ki canım sen :) dur daha ne yaşlanması diyecek ama ben de kendimi çok yaşlı hissediyorum, bazen yaşımı sorduklarında 40 diyesim geliyor..
Yasitmisiz canim. Evet yilini soylemek daha iyi oluyo cidden:) Bos oturan yaslanir biz yaslanmayiz insallah. Gerci ben de ruhen yaslanmis hissediyorum kendimiAynen ben de öyle hissediyorum bazen.Yorgunluk,uykusuzluk etkiliyor hislerimizi yoksa genç taş gibi hatunlarız :)
85 doğumluyum cnm.Yaşımı sesli bir şekilde dile getirmektense doğum yılımı söylemek daha iyi hissettiriyor nedense.Çok saçma biliyorum
Sabır diye diye sabır mı kaldı :))Burası zaten benim dert ortağım, iyi ki yazmışım, arkadaşım olmuşsunuz :)) Tuna'nın görünürde diş yok gibi ama belki de buda bir dönemdir yine bişeyler keşfediyordur diyip ya sabır diyeceğiz :))yeb4 kız nerdesin özledik seni huuu:)
Hahah güzel fikir yaş yerine doğum yılını söylemek :))) tuttum ben bunu ben de öyle yapıcam ama yine kaç oluyor o Zaman diyebilirler :)))Aynen ben de öyle hissediyorum bazen.Yorgunluk,uykusuzluk etkiliyor hislerimizi yoksa genç taş gibi hatunlarız :)
85 doğumluyum cnm.Yaşımı sesli bir şekilde dile getirmektense doğum yılımı söylemek daha iyi hissettiriyor nedense.Çok saçma biliyorum
Geçmiş olsun canım, iyi yapıyorsun güzelce dinlen :)mery60 gelincikgibi buradayım kızlar merak ettirmişim çok üzgünüm iki gündür çok başım ağrıyor, boğazım çok kötü, bedenim de ruhum da çok kötü. kıZdan kalan zamanlarda sürekli yatıyorum telefonu pek almadım elime.
kızlar hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmişsiniz geçmişi anca şimdi okuyabildim. hepinize teker teker teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?