2015 Şubat Anneleri

Benim de ağrıyor canım çok yorulduğumda çok yürüdüğümde. Bakalım ne olacak geçer inşallah :)

Aa harikaymış bende deneyeyim akıllı bıdık lar ya öğrenmeye ne kadar açlar. Doğru kullanmak lazım .Sağol canım )

:))
Uykusunu onar dakka falan kaydırabilirsiniz gün gün, ben öyle yaptım şimdi öğleden sonra iki buçuk gibi falan uyutuyorum. Ben tek uykuya geçsin istiyorum ama dediğin gibi şöyle soluksuz derin derin bi uyumuyor, kırk dakka bi saate bi uyanıyor ve ben tekrar uyutuyorum. Yaz tatiline kadar idare edicem sonr hemen tek uykuya geçiş. On iki buçuk bir gibi uyuturum artık ne Zaman uyanırsa

yok onu da göstermiyor. oyuncağını al diyorum almıyor mesela. kendi dünyasında takılıyor. pek benim sölediklerime bakmıyor.
Al diye değil de topun nerde o cevap vermeyince aa burdaymış bak mavi Araban da burada peki çorabın nerde vs deyip sürekli soru cevap şeklinde pekiştirmek gerekiyor canım. Sonrasında sorduğunda cevaplar zaten

Canim ya evet buyuduler artik bu kadari fazla. Her istediklerinde elde ettiler memeyi de ondan boyle oldular. Artik bi dur demeli. Dis donemi de gecsin de canim. Kopek disleri zorlar deniyo

kızlar merhaba, çok uzun zamandır yazamıyorum ara ara okumaya çalışıyorum güzellikler sıkıntılar hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz... sizlerden yardım istiyorum bebeğime kitaplar alıcam tavsiye edeceğiniz kuzuların dikkatini çeken kitaplar hangileri birde oto koltuğu kullananlar memnun olanlar araştırma yapıcam ama hiçbir fikrim yok...

Ben de oyle canim guvenip bi 5dklik kas aldirma icin bile birakamiyorum. Bir kere annemle biz erkek kardesime biraktik mesela. Durunun da en huysuz donemiydi. Bi kere aramadi nerdesiniz diye bile. Bayagi yormus kardesimi ama yine de sesini cikarmadi. Insallah iyi bir baba olacak. Umarim iyi bir esle karsilasir.

Evet canım çok doğru söylüyorsun babaya ihtiyacı var..
Yürüyüşe çıktık bi yarım saat, anlattım, o anlattı hallettik.. Gerçekten anladı mı beni bilmiyorum, şimdi bir süre iyi olur sonra yine bozulur, tekrar ayar vermek zorunda kalırım :) ayrıca varlığınızı hissetmek çok güzel bir duygu teşekkür ederim :-*

Ayyy ne güzel, helal olsun kardeşine :)) inşallah iyi bir insanla karşılaşır dediğin gibi.. Ya geldiğimde ayaz ağlamıyordu canım öyle de bir durum var :) neyse artık geçti ama eşime de dedim öyle hop dite unutamam, yalan hemen unuturum kin yok ki anam bende :)

merhaba canım özlettin kendini nasılsın?
bizde geçen kitapları konuşmuştuk. ben kızıma konuşan kitap aldım çok oyalanıyor onla. d&r da var, nette de var.
net yayınlarının renkler kitabı da ilgisini çekti. kabartmalı kitaplardan.

otokoltuğu ben iki aydır kullanıyorum joie markası. fotoğrafını yükledim. çok memnunum. yatma pozisyonuna da ayarlanabiliyor. gayet rahat ve sağlam bişey. ebebek mağazasından 700 tl ye aldık indirimli hali.

Canim benim sevindim dusunmesine ve ozur dilemesine guzel bir adim olmus. Gercekten zor calisan anne olmak. Tum gun ozluyo insan. Kiyamam annesi alisti senin uyutmana ama boyle alismasi daha iyi. Hepten bize baglaniyolar bizsiz bisey yapamaz oluyolar. Simdi sana zor gelir bikac gun. Ama alisiyo insan.

Hadi eskiden kadinlar fazla calismazken tamam da biz de calisiyoruz eglenmeye mi gidiyoruz altin gunune mi gidiyoruz?

Canim vucudumuza bakarsak Allah'in bize verdigi sadece iki gorev var bebekle ilgili. Biri dogurmak o gecti zaten. Digeri de emzirmek ki o da gecici. Bunlar disinda annenin yapip da babanin yapamayacagi hicbisey yok. Ama erkekler uyanik cikmis hep bizim uzerimize atmislar herseyi. Sanki bolunerek cogaliyoruz

Evet haklısın, bize bağımlı olmaları sürekli evde olursak daha fazla olur.. Ama düşündüğümde yazık, yani evet çalışmak çok güzel ama mesaili değil istediğin Zaman gidip gelebileceğin bir iş düşün veya kendi kafenin olduğunu en büyük hayalim kafe açmak da birden öyle dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…