sağol canımGözün aydın canım bol bol gezin eğlenin
Darısı başıma yani onlar gelemez de ben giderim inşallah en yakın zamanda
Ay hadi inşallahSevindim canim her gununuz boyle gecsin
Tuna da uykusu varsa oturuyor, onun dışında hep bi yerleri kurcalamak istiyor, çok tehlikeli. Bakalım nasıl alıştırıcazbenımkı baslarda hıc durmuodu. bıraz koyup cok aglayınca alıodum. sonra sonra elıne bısı vermeye basladım derken sımdı daha ıı alıstı ama yıne de cok uzun sure oturmuyor.
Hadi gözün aydın, benim yerime de sarıl annene.. Özledim bende bizimkileri..selam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum
begüş de sabah annemi görünce ilk gitmedi ama sonra bi şımardı bi coştu size anlatamam. çok mutlu o da bugün
Gözün aydıııınselam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum
begüş de sabah annemi görünce ilk gitmedi ama sonra bi şımardı bi coştu size anlatamam. çok mutlu o da bugün
Ben de severim valla Duru hanim da abul eder bence hem yakisikli hem rockci:)Ay severim rock tarzını hiç önemli değil :) duru hanımcım kabul eder mi bilmiyorum tabi de
Bence oynar kıvırtsın demiyorum ama kafa sallama dışında bişi yapsın, ağır Adam
Ayy cok sevindim canimmm tadini cikarselam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum
Oturarak yap canım karşındada tv , bilg gibi bişeyler olunca çabucak bitiyor ne olduğunu anlamadanKızlar koltuğun üstünde boyum kadar yıkanmış çamaşır var katlanacak . katlamak için hiiiiiiiç enerjim yok.. Bi el atın gızlar
Gözünaydın canım ne güzel özleminizi giderirsiniz biraz benim de annem 1 haftalığına ankaraya eve gitmişti bu sabah geldi anlaradan çok mutluyum ben de 1 haftalığına gitmesine rağmen yokluğunu çok hissettim özledim onuselam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum
Getir iki lak lak ede ede katlarızKızlar koltuğun üstünde boyum kadar yıkanmış çamaşır var katlanacak . katlamak için hiiiiiiiç enerjim yok.. Bi el atın gızlar
canım benim. nasıl hissettiğini anlayabiliyorum.. senin için de sıkı sıkı sarılıcam.Hadi gözün aydın, benim yerime de sarıl annene.. Özledim bende bizimkileri..
sağol tatlım vallahi dinlenmesemde yanımda olması yeter 10 günde olsa..Gözün aydıııın
Bol bol konuşun, sen de fırsattan yararlan azıcık dinlen hal ettin, tamamen yalnızsın çünkü
sağol şekerim :))Ayy cok sevindim canimmm tadini cikar
sağol canom evet anne gibi olamaz hiç kimse şu hayattaGözünaydın canım ne güzel özleminizi giderirsiniz biraz benim de annem 1 haftalığına ankaraya eve gitmişti bu sabah geldi anlaradan çok mutluyum ben de 1 haftalığına gitmesine rağmen yokluğunu çok hissettim özledim onu
berata bi dünya kıyafet almış ordan muşta doğru düzgün mağaza yok diye pirincinden tut meyve sebzesine kadar getirmiş herşeyi canım annem ana gibi yar yok gerçekten
Can'ım ya bende sana diyecektim, hani sabahları bi kahvaltı karışımı yapıyorsun ya içine un gibi çekilmiş badem fındık ceviz, veya avakado, tahin cicibebeyle beraber pişmiş yulaf koyup vitamini ve doyuruculuğunu arttırırsın. Muzu çok seviyordu ya muzla yoğurdu çekip yoğurtta yedirmiş olabilirsin. Hatta içine çaktırmadan H.cevizi ıspanak zencefil gibi bişeyler de koyabilirsin, muzun tadı çok baskın oluyor ya farkedilmiyor. İnşallah yer içerGözünaydın canım ne güzel özleminizi giderirsiniz biraz benim de annem 1 haftalığına ankaraya eve gitmişti bu sabah geldi anlaradan çok mutluyum ben de 1 haftalığına gitmesine rağmen yokluğunu çok hissettim özledim onu
berata bi dünya kıyafet almış ordan muşta doğru düzgün mağaza yok diye pirincinden tut meyve sebzesine kadar getirmiş herşeyi canım annem ana gibi yar yok gerçekten
Oturarak yap canım karşındada tv , bilg gibi bişeyler olunca çabucak bitiyor ne olduğunu anlamadan
Sağolun kızlar yardım etmiş kadar oldunuz. Keşke yıkama makinesi gibi bide katlama makinesi icat edilse, hatta yerine yerleştirme makinesi de icat edilsinGetir iki lak lak ede ede katlarız
Aynen canım sütten kestigimin günü etki etti dediğin gibi zaten uslu bir bebekti belkide ondandırSağol canım iyi ki varsınız buraya yazmasam çok yalnız hissederdim kendimi bu konularda
demek bebekten bebeğe değişiyor uyanmanın emzirmeyle olan ilgisi hebele de sütten kesti onunkinin uykusu düzelmiş ama salih zaten önceden de çok yormayan bir bebekmiş annesini bilemiyorum yani anlamadım uyku işini
Aynen canım annelik demek tüm hayatından fedakarlık etmek demek...
Yazık annen de kim bilir ne düşünüyordur kayınvaliden Hakkında, şaşırmıştır öyle bir davranış karşısında..selam kızlar.
buralarda çok yağmur vardı bugün. sanırım yurt genelinde öyleymiş.
akşam annemle kv ye gittik amcası vefat etmişti kayınvalidemin annem de başsağlığı için gidelim dedi. yemekten sonra gittik. bu kadını ben cidden anlayamıyorum. evine ayda yılda geliyo dünürün gidip tornunu balkondan baktırıyorsun oyun oynuyorsun. neyse sonra eşim gel anne dedi de geldi oturdu.
bi tane vazo vardı Begüm ona dokunurken annem kırıp da kendine zarar vermesin diye dokunulmaz yavrum cıs dedi kv ordan dokun kızım dokun dedi. annemde şaşırdı zavallım. ben her şeye dokunduruyorum bu evde o yüzden dedim diyo bide yanlış anlamasın diye güya. kadın basit bi vazonun derdinde değil sonuçta ne yapıyosan yap kendi evinde ama kırarsa kendine zarar verecek. ben bi de çalışınca nasıl emanet edicem bilmiyorum.
her oraya gittiğimde sinir küpü olarak dönüyorum ya. bu torun sevgisi değil başka bişey bunun yaptığı. deli oluyorum sanki ben çocuğun annesi değilim. annem orda diye bişey demedim de bi daha bi yeri gelse artık ciddi ciddi konuşucam. sabrım kalmadı sinir hastası olucam ya.
Teşekkürler canım düşündüğün içinCan'ım ya bende sana diyecektim, hani sabahları bi kahvaltı karışımı yapıyorsun ya içine un gibi çekilmiş badem fındık ceviz, veya avakado, tahin cicibebeyle beraber pişmiş yulaf koyup vitamini ve doyuruculuğunu arttırırsın. Muzu çok seviyordu ya muzla yoğurdu çekip yoğurtta yedirmiş olabilirsin. Hatta içine çaktırmadan H.cevizi ıspanak zencefil gibi bişeyler de koyabilirsin, muzun tadı çok baskın oluyor ya farkedilmiyor. İnşallah yer içer
Teşekkürler canım düşündüğün içinevet ben de kahvaltısına çekilmiş ceviz ve fındık koymayı düşünüyordum bi kaç gündür tek yönlü olmasın en azından avokadoyu hiç deneyemedim canım buralar da istesem de bulamam zaten ama beratın yiyeceğini de sanmıyorum yine de ilk fırsatta denicem canım avokado bulduğumda değişik tatlara kapalı berat efendi
Muzu ezip yoğurtla karıştırmayı da denedim canım tahmin edildiği gibi yemedi yoğurdun tadı gelince ekşitiyo hemen suratını
daha bir yaşındayken bu kadar seçici büyüyünce napıcam inş herşeyi yer büyüdüğünde maralın kızı gibi
Yok canım ekşi değil tatlıyı yemiyor ekşiyi hiç yemez ben de ona özel mayalıyorum gayet tatlı oluyor ama o yine de yüzünü ekşitiyor :) sevmiyor 6-7 aylıkken çok seviyordu da 8 aydan sonra tiksindi mi nolduysa şimdi asla yemiyor içine bişeyler karıştırıp vermeyi de herşeyi denedim yoğurdun tadını aldığı an atıyor ağzından ama süt içiyor çok şükür ben de öyle teselli ediyorum kendimi vitamin yönünden benzer en azındancnm yogurt ekşi mi ? ben berata özel yogurt mayalıom ekşiyince yemio çünkü. bizimli de karışık yemio mesela. herşeyi ayrı ayrı yemeyi seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?